- 1
- 2
-
morowy
Kasztan Michał Deszczynski obtachał pieroga cioci Eli bo się bał starszych kolegów -
Kurzy
-
AgA***mAde fOr dAnciNg
-
Anonim
Lepiej sie zajmij swoim djejowaniem w przedszkolach...jak nie masz nic madrzejszego do powiedzienia. A to ze jestes nikim to na miescie wszyscy wiedza i mowia...Wiec jak chcesz cos udowodnic to pogadaj ze mna w cztery oczy i wtedy zobaczymy suko! Tylko pleaz nie podjezdzaj tym swoim zgnilo zielonym Golfikiem bo moze sie mu cos stac...zobaczymy czy taki mocny jestes na ulicy pizdek...buhaha...
AAA...tu masz ten link o ktory prosiles
http://www.penis.com.pl/powiekszani...
Jak chcesz sie ustawic to post na GG!! ...a nie popisuj sie na forum bo to nie przystoi...ale co ty o tym wiesz....buhaha
Pozdro frajerze! -
-
Anonim
-
Anonim
eee o co chodzi w tym temacie???? bo chyba nie szczaiłem....może jestem już za stary ehhhh... Deszczu po co dajesz sie podpuścić palantowi tylko o to mu pewnie chodziło:D pozdro -
morowy
-
i hope to see u soon in LaLaLand
ja to juz chyba spierdalam bo jakas mocna ekipa sie zebrała.... ciaooo phehehehehehe -
Kurzy
e to z ziemińską to tylko przyjaźń długa jak Marlboro 100's. Pozatym pani Ziemińska była z nami w gimnazjum w teatrze z jakimś bykie mwięc wątpie żeby Słoka sie w to pakował niach niach -
Anonim
-
Lechoo
-
ANIKa
z tego wychodzi ze sloka to taki raczej babiarz; -) cicha woda...
a czy ktos zauwalyl nowy KOLOR NOwak??
poezja :D:D -
Anonim
ja pierdole plotki hmmmmm spoczko to one nie sa ale i tak sa najszybsze w
miescie -
Mateo
najszybszą plotkę z pokoju nauczycielskiego zarzucił swojego czasu niejaki Lipas przez mikrofon podczas dyskoteki szkolnej i brzmiała ona tak:
"uwaga w nauczycielskim libacja - Staśka leży najebana pod stołem" :)
nie uwierzycie jak szybko potrafią biegać nauczyciele :) -
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
-
Szaja
-
Bart
A jusci :)
Na bank nie ta sama co kiedys, bo naczelne qrwisko ja prawie do grobu wpedzilo ale to ona :) -
Anonim
dostala sie do waszej szkoly i macie mnie godnie przyjac..hehehehehe.... -
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
O. sie znecala nad kazdym kto nie zatanczyl tak jak ona zagrala i pewnie jest tak do dzisiaj -
Kurzy
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne