- 1
- 2
-
Maciek S.
WPISUJCIE SWOJE TYPY :) NAJLEPSZE ZOSTANA PRZEDSTAWIONE PANI PROFESOR (??? HAHAH) I MOZE WRESZCIE COS SOBIE WYBIERZE :)
MOJ TYP TO..... (ZAKALDAM ZE POTRZEBA JEJ DOSWIADCZONEGO JEBA.... PARTNERA ) EEEEEEUUGGEEEENIUUUUUSZ URBAAAAAAAAAAN ! :) -
Marcin
:DDDDDDDDDDDDD porazka stary, urban z nia nie wyrobi ani chwili, zreszta na odwrot tez:D mysle ze ona niegdy nie znajdzie faceta, a proba znalezienia dla niej kogos, he he to szukanie szpilki w stogu siana, ale czemu nie?? ja proponuje SINIORA:D -
Marcin
-
Salsiero trejdmark
Ja proponuje andrew :) choc bym mu tego nie życzył... ale by się rozumieli. Ten sam jezyk:p -
-
Anonim
zych nie ma meza? same stare panny w tej budzie. i wszysto jasne. nie wnikam w intymne sprawy nauczycieli z konopi. jakos mnie to specjalnie nie interesuje :-//// -
Anonim
no co wy zych nam mowila ze ma syna (albo mi sie cos pomylilo)... chociaz to ze ma syna nie znaczy ze ma meza; ) -
Maciek S.
jak moze miec syna jak sie z niej smialismy ze jest bezplodna :) i nawet nie zaprzeczala <lol> a tak powaznie to meza nie ma.... mozna by jej cos znalesc. andrew to nie... on ma psa i swiata poza nim nie widzi... ale pan Stasio :) zna sie na rzeczy wiec moze On :D ?
-
Marcin
to proste, bylo jej smutno i adoptowala, podobno ma 23 lata:P a tak seryjnie to ja postuluje za siniorem, kto wie moze sie podpasuja, w najgorszym przypadku podpali ja tak, jak wlasna babcie:P (nie pytaj skad wiem, ale filip potwierdzi:D) -
Anonim
proponuje byłego frau Imianowskiej, słynneog ukraińca cyz gruzina co ja zostawił :P czy to były ww. narodowosci - nei wiem napewno, ale, ale jakiś ex jest, sama powiedziała :P -
Salsiero trejdmark
Tia. Sionior jakiego nie znamy... Spadł kiedyś z drzewa na grabki i mu sie poprzemieniało:) Tak przynajmniej on twierdził. Oj ciężkie przeżycia miał ten nasz Sioniorek :) -
zmijka
Ja sie od dłuższego czasu zastanawiałam czy ona przypadkiem juz sobie nie znalazła chłopa... Nie wiem czy to tylko moje obserwacje ale ona sie zrobiła ostatnio zupełnie...hmmm miła to może za dużo powiedziane ale bardziej ludzka to napewno. Wyjaśnieniem takiej metamorfozy może być chyba tylko fakt że może znalazła sobie wreszcie jakiegoś chłopa. -
Salsiero trejdmark
Jak ona by znalazla sobie chlopa to znajac jej "romantyzm" uciekli by na wyspy bachama... nierozumiani przez spoleczenstwo *laugh* ale moze faktycznie sobie kogos znalazla. Co wy od niej chcecie... Laska z niej jakich malo. Ahhhh gdybym byl tylko starszy :p to bym do niej startowal -
Marcin
ha ha ha, ona sama chlopa by znalazla??:D ona nawt radia nie potrafi znalesc:DDD, jezeli juz to pewnie trzyma go gdzies zakutego w kajdany czy cos, ale pewnikiem dzwoni na sex telefon:D -
I.
-
Anonim
nie no ludzie jesli juz to jakiegos wielkiego, zdrowego, czerstwego chlopa, takiego co ja wezmie i.... no wlasnie. =P. ona zbzikowala bo dawno chlopa nie miala!!!!!!! -
Marcin
hmm, ten bzik trwal przez 4 lata mej obecnosci w konopnickiej, i pewnie trwal znacznie wczesniej, ona jest juz nie do odratowania:D -
Anonim
Sinior nie-bo zajety,Andrew-ona go nieznosi/poza tym on ma psa jak juz ktos wspomnial;)/generalnie mysle,ze nie ma dla niej niokogo odpowiedniego..zawsze cos na kazdego znajdzie..moze czeka na ksiecia z bajki..?powodzenia Zet Łaj Si Ejcz;) -
Anonim
-
Maciek S.
mako to nie mogles ja wydymac w 1 klasie ?? bylo by z glowy a i ty wreszcie bys cos ten tegeg :P
a tak powaznie to zych mi wyglada na domine ]:-> no ale i tak jest bardzo milo i milo ja wspominam :) szczegolnie jak mi z plecaka zapietego wyjela gotowca i postawila 1 :) nie wiem skad ona wiedziala ze on tam jest.... :) moze kiedys mnie oswieci :D -
Marcin
ona czyta w myslach, a szczegolni w twoich:D maciek jesli ty bys nie mial sciagi lbo gotowca to bym byl baaaaardzo zdziwiony:) co do zych, lubie ja ale nie az tak:DD zreszta nie byla by pierwsza:P
- 1
- 2