XLII LO im. Marii Konopnickiej [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Let's get back to....

Słyszeliście o tym???

Działaczka PiS krzyczała: Warszawa to hołota!
    Warszawa to hołota. Prawdziwej Warszawy już nie ma. Zginęła w Katyniu i Charkowie - krzyczała w kierunku dziennikarzy działaczka PiS podczas wieczoru wyborczego w hotelu Hyatt.
    - Tutaj jest warszawka, która nie potrafi nas docenić - wykrzykiwała w kierunku dziennikarzy Anna Rudzka, którą rozzłościły bardzo złe wyniki PiS w Warszawie.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...

Bez komentarza...
  • [Týr]

cóż, inteligencja poszła do urn.
  • Anonim

>Szukam perkusisty napisał
    >cóż, inteligencja poszła do urn.

Inteligent skomentował..
  • AND

matko boska i ta kobieta uczyła mnie w gimnazjum
  • |>Mery<|

a ja sie wciaz ludze, ze to jakas inna A.Rudzka... Bozesz.. to moja byla wychowawczyni :|

:/
  • Dzida

Poprawi ktoś łaskawie linka? :|
  • MiSieK

Wysyl się sam dzida i poszukaj :) Ja znalazłem :)
  • Let's get back to....

>|>Mery<| napisała:
    >a ja sie wciaz ludze, ze to jakas inna A.Rudzka... Bozesz..
    >to moja byla wychowawczyni :|
    >
    >:/

Mery, nie łudź się - to na pewno TA Anna Rudzka - widziałam ją na wieczorze wyborczym PiS-u w Hyattcie w relacjach TVN24. Była też moją wychowawczynią... Wstyd...
  • AND

Chyba każdemu kto ją znał bądź zna jest wstyd
  • Marta

bez komentarza... nie ma słów na ten występ.... jak to zobaczyłam to mnie zamurowało, mimo że nie znam tej kobiety osobiście, to mnie też jest wstyd....
  • Maggie

O rany...! Pierwszy raz slysze o tym od was, ale normalnie jestem w szoku.... Rudzka uczyla mnie historii, i za moich czasow byla dyrektorka. Nawiasem mowiac nigdy sie nie lubilysmy (delikatnie mowiac). No coz, wreszcie wyszlo szydlo z worka. Dziwne ze dopiero teraz...
  • Ignorance is bliss

Zawsze była nie HALO heh :P ale o co chodzi?... My musieliśmy znosić takie akcje na codzień... Kiedyś ktoś na wejściu do szatni napisał Praca czyni wolnym (po niemiecku) wiecie jaki dym był...?
  • Dzida

Czarny, gęsty i duszący.
  • Ignorance is bliss

heh....:)
  • Dzida

Heeeee... :]

XLII Liceum Ogólnokształcące im. Marii Konopnickiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)