-
Rekin Biznesu
A pamięta ktoś jeszcze koncert kapeli Flat Caps w ramach szkolnego festiwalu kultury? Psy wjechały bo się zaczęła demolka i lenon poszedł na strzępy. Szkoda że nie chodze do tej szkoły bo podobno później głośno było.
Pozdro. -
Anonim
-
Faber
lenon, monroe i paru innych kumpli :]
taaa pamietamy, co szewczenko? :/:D -
Anonim
ja tez pamietam ..i to co sie działo tez...trudno zapmniec ...:P choc teraz to z calekim innej perspektywy niz wtedy ..kurde co ja wtedy przezylam!!! kurde nie dosc ze psy to jeszcze machowi sie nie podobało :P dejm -
-
FIROL
Qrwa po chuja były te psy. Ochrona sobie dawała rade. Dyra sie przeraziła że na sali było pogo,boshe przeciez to bylo wiadome ze cos takiego bedzie. -
Wujek Adaś
Jedyny dzień kiedy nie byłem na koncertach naszego festiwalu i najlepsza zabawa mnie ominela; ] -
Anonim
szewczenko ma dobra pamiec sesese; ] i pamieta od kogo sie zaczeło :P (złosliwa jestem wiem) -
Anonim
troche glupio ze az psy musilay zjezdzac ale uwierz mi fircyk ze o to chodzilo ze ochrona i nauczyciele nie dawali rady ..wiem od innej strony niz wy co tam sie dokladnie dzialo ...nie bylo wesolo ...(wyobrazcie sobie nowaka a przed nim taka zgraja fanow muzyki OI) -
FIROL
A ja niby niewiem. Sam byłem w ochronie tego dnia=p. Mrówka się dogadywał ze swoimi metal braćmi=p A Papud Dijas i Bogusz stali obok i tylko blokowali przejście=p Według mnie jak przyjechały psy sytuacja sie tylko pogorszyła. O tym co działo się w kiblach nie wspomnę. Powiem tylko słowa pr Nowaka które powiedział nastepnego dnia: "Tak piękna rzecz jak stosunek kobiety i meżczyzny nie powinna się odbywać w ciasnych smierdzących kiblach"=p -
Anonim
pamietam ze to byl jedyny dzien kiedy pochwalono ochrone :) wtedy bylisci esuper a ja biegalam od dyrki na sale , do sal , z gory na dol a za mna krok w krok byl Papud :) -
FIROL
-
Anonim
no to juz wiesz gdzie byl:P a czesc osob wtedy siedziala sobie w sali , tam gdzie byly odprawy :) pamietam ze weszlam wkurzona a oni tacy usmiani byli :) ehm co to sie wtedy działo ... -
FIROL
No na mnie tesh nakrzyczałaś że zamiast stać z chłopakami siedziałem obok=p -
Anonim
ups ...a tego to nie pamietam !! no wiesz ile wtedy bylo na glowie... i w tym calym zamieszaniu wsrod OI-owcow i par w toaletach ...sorry; ] -
Anonim
-
Rekin Biznesu
Gdyby "ochrona" wpuściła ludzi którzy przyszli zobaczyć koncert to myśle że by się sprawy inaczej potoczyły. No ale niektórzy się chcieli czuć ważni. Szkoda że chłopaki zagrali tylko 3-4 kawałki. -
Anonim
wcale nie chodzilo o czyjesc poczucie sie waznym!!! to zupełnie inna sprawa była a nie takie tam bzdury ... -
olguś
a ja tego dnia akurat zmyłam sie z moimi znajomymi do klubu:) i tylko Żuku zdawała mi realcję przez telefon co się dzieje :):) ale równie dobrze pamiętam dzień następny... oj działo się w czasie lekcji, działo... a najbardziej szkoda to mi było elvisa;d;d;d -
olguś
a ja tego dnia akurat zmyłam sie z moimi znajomymi do klubu:) i tylko Żuku zdawała mi realcję przez telefon co się dzieje :):) ale równie dobrze pamiętam dzień następny... oj działo się w czasie lekcji, działo... a najbardziej szkoda to mi było elvisa;d;d;d -
MiSieK
Ochrona byla suuper. chlopaki z 1 klasy sie spisali:) A w przyszlym roku pewnie Fircyk i papud beda tam rzadzili:) Dla mnie wejsciówki gratis:) pozdro