- 1
- 2
-
Anonim
No w jakimś poście czytałem że miały być jakieś dni konopnickiej czy coś ...a jeżeli już były to co się działo opowie ktoś...:)? -
FIROL
Dni Konopnickiej?? Chodz chyba o Festiwale Qlturalne. Adzaiło się w ostatnim roku sporo=p -
olguś
dni konopnickiej to na 100% festiwal no i oczywiscie dzien apsolwenta w pierwsza sobote po 14 pazdziernika!! Kolega Fircyk ma racje działo sie sporo!!! :D -
Anonim
oj dzialo sie , działo ...ze ho ho :) cala ta bieganinia..wtajemniczeni jak np.Niziołek wiedza co to znaczy Festiwal Kultruralny hehe; ] aa dzien abslowenta..roznie czaem fajnie ..czasem strazsnie nudne... aaa i wdzien wiosny tez sa jakies bzdury ale coraz mniej ludzi na to wogole chodzi (wystarczy spojrzec na fotki prof.majsika z 2004 i z 2005 hihi :P) -
-
Anonim
-
olguś
-
olguś
-
Anonim
racja!!!strona fascynujaca nie jest wymagajmy hmm a kto ja tworzy ...nasz super informatyk ( gdyby był dobry w swoim fachu nie pracowal by w szkole :P laptopa nie potrafii naprawic!Geniusz po prostu; ]) -
Rożuś
miałem zaszczyt uczęszaczać do konopa 2,5 roku zanim mnie nie wyjebali a z festiwalu pamietam to,że były dobre melanże a i w gazetce festiwalowej artukuł o włosach na nogach jeden ku...wy od Polskiego uczy tam jeszcze? -
Faber
uczy uczy :D i nadal ma wlosy na nogach:D i nie tylko na nogach.. brode ma i wąsy... :] o ile o nią chodzi:] -
FIROL
-
Marcin
Blade, tak w konopii odbywaja sie dni otwarte, a raczej juz byly, aby zachecic pierwszakow, no coz jezeli juz podjoles decyzje o uczesczaniu tu (wpolczuje:) to pozostaja ci faktycznie festiwale -
Anonim
hehehe ups ja sem rocznik 79 i jakoś nie zamierzam mieć tej przyjemności uczęszczania do konopy po raz drugi :P wow no ale dzienks za info dzień absolwenta powiadacie może być wesoło :PPPPPP -
Anonim
aaaa jeżeli chodzi o stronę konpy w necie tp macie niezłego informatyka.....damn! nieżle siem krzaczy pod firefoxem, ja rozumiem że można być zacofanym ale że aby taaaaak toż to naukowe średniowiecze ja mnie uczył skrzecz niezłe jaja. No..:) -
FIROL
No w tym roku chyba uczniowie wezmą się za tą stronę,bo jest tragiczna. A trzeba teraz wypromować szkołe,bo zeszłoroczne matury poszły o dziwo ponad średnią Warszawy i Mazowsza. Moze znowy awansujemy do pierwszej 40=p -
Salsiero trejdmark
I znowu wróciłem dziadki po sesjach egzaminach i innych nieprzyjemnosciach:D
No jasne że były matury w zeszłym roku ponad srędnia bo my ją zdawalismy wspaniały rocznik 85:] Więc nie ma się co dziwić. Róbcie coś zeby nam dorównać bo konopnicka schodzi na dno :p -
Marcin
lol, sorry Blade, jakos nie zerkalem na twoj profil:p, no ale sam widzisz, nie ma po co wpadac do szkoly:/ no chyba zeby zobaczyc pierwszaki, i ich miny:DDDDD -
Wujek Adaś
Francois Dubois nie chcę Cie budzić z Twojego snu o potendze Waszego rocznika, ale wyniki powyżej średniej mazowieckiej czy tam krajowej są tegoroczne :D Borowski nam mówił w zeszły czwartek; ]
-
Wujek Adaś
-
Salsiero trejdmark
Nie wiem adam... ja tylko cytowalem fircyka który napisał, że zeszłoroczne matury poszły nad wyraz dobrze:)
- 1
- 2