-
Anonim
SIEMKA! TUTAJ NIECH SOBIE GADAJA KOCIAKI...NIECH NEI ZASMIECAJA NAM NASZEGO LICEALNEGO GRONA..! PZDR DDLA KOCIAKOW
PS WRZESIEN SZYBKO NADCHODZI...:P -
Wujek Adaś
-
FIROL
kici kici...spierdalaj Adasko doic kozy...;P a Ty jestes GAMON (napisala FILIP) -
Magda
-
-
Wujek Adaś
Przepraszam bardzo my z Fircykiem jeszcze jesteśmy pierwszaki :D I może jeszcze zostaniemy w pierwszej tfu tfu tfu. -
Anonim
-
FIROL
-
Mniej Niż Młoda
no to ja sie wypowiem jako jedyna osoba ktora idzie do 1 klasy :)
wy nie gadajcie glupot bo zdacie mowie wam -
Anonim
-
Wujek Adaś
-
Anonim
jak mozna miec poprawke u Czupryn?nie uczylo sie co;p?
co innego u Drygali-zelazna kobieta-nie ma lekko
a u Czupryn jak sie czlowiek postara/jak ja n przyklad/to mozna miec 5:)ale ja to ogolnie biologie lubie wiec sie nie wypowiadam...
powodzenia na poprawce i dajcie zyc kotom-my Was nie dreczylismy;p -
FIROL
Matma-Uścina. Poziom rozszerzony,bo na podstwowym to na loozie bym miał 2=p -
Anonim
ojjj Fircyk współczuje... ja pamietam w pierwszej klasie miałem cudem 2 (poziom postawowy) u Usciny. Ale z tego co wiem to na poprawce u niej nie jest tak ciezko. Pozdrawiam i życze powodzenia. -
Wujek Adaś
No jeżeli sie ma 3 oceny na pierwszy semestr i wszystkie jedynki, a sie jest takim debilem jak ja i poprawia te laseczki na dwa miesiace przed koncem roku szkolnego, to jednak mozna mieć u niej poprawke; ) NIetstey człowiek uczy się na własnych błędach.
Kto by tam dręczył pierwszoklasistów :P Ekhm no może by się znalazło pare osob ^_^ -
FIROL
-
Mniej Niż Młoda
hehe to sie mozesz policzyc hehehe tylko nie rob nic misce hehe bo ona taka nie pozorna ze mozna by z kotem pomylic :P a mnie nie bedzie :( -
Anonim
-
zawsze ta sama wera :*
jak mozna u Usciny miec poprawke... ja mialam 4 (nie chwalac sie) mozecie do mnie na korki przyjsc hehe :) to kociaki do tablYcy beda chodzic. powodzenia! -
Mniej Niż Młoda
-
Faber