XLII LO im. Marii Konopnickiej [1222]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • poznaj mojego syna... JJ :)

jka kurwa nigdy nie zapomne jak skubany zaczal chodzic na rekach.........przegial pale!!!.........albo jak serwowal w siatke:D bauahahhaaha
  • Anonim

U nas chcial przeszukiwac plecaki w poszukiwaniu narkotykow:)))) Ale to byla lekcja plastyki w I-szej klasie.. Pamieta ktos jego sztuke??
  • Anonim

ja pamietam taki cytat : " jak przyjde kiedys PIJANY NA KACU, to kaze wam marsjan rysowac!!! "
    kontekst nieznany:)
  • Anonim

Ale wyjścia na strzelnice (kbks rulezz;) byly pierwszorzędne.. nie licząc żołnierza-ekshibicjonisty w oknie jednostki. biedak nie wytrzymał na widok zbliżajacej sie klasy humanistycznej:)
  • Anonim

ROCZNIK 79___ dosyć naiwne pytanie:
    kto teraz uczy PO?
  • Grono.Net

wlodarczyk
  • Oleńka:*

Śmieszny byl PAN WALENTYNOWICZ:):):):)na naszych lekcjach prawie zawsze pojawiala sie Pusi bo strasznie sie skarzyl mowil ze z nami sa same problemy.No i do tego wyrywal nam identyfikatory.I jego text numer jednen "wy mi tu laski nie robicie":))))))
  • Marcin

no ba walentynowicz wymiatal, zaprosil kiedys do nas 3 zolnierzy, he he alez sie dzialo:] no i mozna bylo sie z niego nabijac w nieskonczonosc, a on i tak nigdy sie nie zorientowal:DDD

a na naszej lekcji wstawil barwijukowi 6 LASEK to dlatego ze nie chcial podejsc do odpowiedzi..........KURWA NIE NIE CHCIAL TYLKO GO NIE BYLO!!!!!!!!!!
  • Salsiero trejdmark

No ale wrócił ten jego znajomy co wyszedł przez sciane;) ??
  • Marcin

jeszcze nie:D pamietam jak Bartboss przyszedl do nas na PO, choc juz nie byl w tej szkole. walentynowicz zgarnal go do odpowiedzi a ten zaczyna gadac przez komorke:DDD ostatecznie na koniec dnia postawil mu pare lach:DDDD za sluchanie muzyki i takie tam:P a reszta miala super polewe:D
  • KajusiA

Dobry był tez Major Połatajko...który twierdzil ze ma 30 rodzajow jednego testu zebysmy nie sciagali!! Przychodzil piajny na lekcjei chrzanił jakies bzdury:/
  • Marta

Ja najbardziej wspominam jego lekcje prowadzone w stylu punktów...najpierw duza cyfra rzymska, potem mała arabska, potem literki i tak pare tablic przez godzine zapisywał a myy przepisywalismy, to było pasjonujace...brrr a juz o nimzapomniałam...zdecydowanie wolałam PO z Włodim

ty mloda co ty sciemniasz jak ty mozesz pamietac pulkownika jak ty 86 jestes??
  • Anonim

spoko koparko nie denerwuj sie na mlodsza kolezanke! moze i pamieta! hehe pozdrowienia od Madzi
  • panna Hela ma w glowie trzmiela

ja to sie nie wypowiadam sie nie wypowiadam na temat tego pana co mnie pobic chcial..... w ogole to podobno kolko filozoficzne prowadzi zenada wiekszego przyglupa nie widzialam
  • Anonim

to on jeszcze tam pracuje??????? rrrrany.....
  • Marcin

gdzie pracuje???? bo napewno nie w konopnickiej, ale jak byl to przynajmniej polewy byly:)
  • panna Hela ma w glowie trzmiela

no chyba juz nie ale jakos ostatnio byl chyba jeszcze
  • Marcin

wpadal czasami, az lezka sie w oku krecila:D jak sie wspomina sytuacje z nim, to byly czasy:D
  • 1
  • 2

XLII Liceum Ogólnokształcące im. Marii Konopnickiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)