- 1
- 2
-
poznaj mojego syna... JJ :)
jka kurwa nigdy nie zapomne jak skubany zaczal chodzic na rekach.........przegial pale!!!.........albo jak serwowal w siatke:D bauahahhaaha -
Anonim
U nas chcial przeszukiwac plecaki w poszukiwaniu narkotykow:)))) Ale to byla lekcja plastyki w I-szej klasie.. Pamieta ktos jego sztuke?? -
Anonim
ja pamietam taki cytat : " jak przyjde kiedys PIJANY NA KACU, to kaze wam marsjan rysowac!!! "
kontekst nieznany:) -
Anonim
Ale wyjścia na strzelnice (kbks rulezz;) byly pierwszorzędne.. nie licząc żołnierza-ekshibicjonisty w oknie jednostki. biedak nie wytrzymał na widok zbliżajacej sie klasy humanistycznej:) -
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Oleńka:*
Śmieszny byl PAN WALENTYNOWICZ:):):):)na naszych lekcjach prawie zawsze pojawiala sie Pusi bo strasznie sie skarzyl mowil ze z nami sa same problemy.No i do tego wyrywal nam identyfikatory.I jego text numer jednen "wy mi tu laski nie robicie":)))))) -
Marcin
no ba walentynowicz wymiatal, zaprosil kiedys do nas 3 zolnierzy, he he alez sie dzialo:] no i mozna bylo sie z niego nabijac w nieskonczonosc, a on i tak nigdy sie nie zorientowal:DDD -
a na naszej lekcji wstawil barwijukowi 6 LASEK to dlatego ze nie chcial podejsc do odpowiedzi..........KURWA NIE NIE CHCIAL TYLKO GO NIE BYLO!!!!!!!!!! -
Salsiero trejdmark
-
Marcin
jeszcze nie:D pamietam jak Bartboss przyszedl do nas na PO, choc juz nie byl w tej szkole. walentynowicz zgarnal go do odpowiedzi a ten zaczyna gadac przez komorke:DDD ostatecznie na koniec dnia postawil mu pare lach:DDDD za sluchanie muzyki i takie tam:P a reszta miala super polewe:D -
KajusiA
Dobry był tez Major Połatajko...który twierdzil ze ma 30 rodzajow jednego testu zebysmy nie sciagali!! Przychodzil piajny na lekcjei chrzanił jakies bzdury:/
-
Marta
Ja najbardziej wspominam jego lekcje prowadzone w stylu punktów...najpierw duza cyfra rzymska, potem mała arabska, potem literki i tak pare tablic przez godzine zapisywał a myy przepisywalismy, to było pasjonujace...brrr a juz o nimzapomniałam...zdecydowanie wolałam PO z Włodim -
ty mloda co ty sciemniasz jak ty mozesz pamietac pulkownika jak ty 86 jestes?? -
Anonim
spoko koparko nie denerwuj sie na mlodsza kolezanke! moze i pamieta! hehe pozdrowienia od Madzi -
panna Hela ma w glowie trzmiela
ja to sie nie wypowiadam sie nie wypowiadam na temat tego pana co mnie pobic chcial..... w ogole to podobno kolko filozoficzne prowadzi zenada wiekszego przyglupa nie widzialam -
Anonim
-
Marcin
gdzie pracuje???? bo napewno nie w konopnickiej, ale jak byl to przynajmniej polewy byly:) -
panna Hela ma w glowie trzmiela
-
Marcin
wpadal czasami, az lezka sie w oku krecila:D jak sie wspomina sytuacje z nim, to byly czasy:D
- 1
- 2