XCIX LO im.Zbigniewa HERBERTA z oddziałami dwujęzycznymi w Warszawie [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agness

w ramach konkurencji dla STARSZYZNY '82, która nie wie co i jak pozwoliłam sobie zapodać nowy temat dla wyjątkowego rocznika, który wie co i jak !
    i chciałam powiedzieć, że sesja mnie męczy mimo, że sie nie zaczeła ( więc nie wiem co będzie dalej.. :( i ze jestem fanką naszego LO !

A wy co chcecie powiedzięc, namaszczony przez pania Lidusie ROCZNIKU '85 ??
  • Belmondo

no mnie tez sesja meczy....ale fanem naszego lo zdecydowanie nie jestem....
  • Agness

Drogi Belmondo ! zapraszam na forum: ROCZNIK '82 :P a nie tutaj, do młodzików !!
  • Belmondo

dobra juz spierdalam
  • Agness

Oj, nie chciałam byc niemiła :((
  • Karol

oj Agnieszka juz kolegę pogoniła...; ) JA jestem z 85', juz tyle razy to na tym gronie było omawiane ze jesteśmy the best wiec chyba wszyscy wiedzą :] No ale nie zaszkodzi przypomniec jakby ktos zapomniał....; )

A sesja... e tam - luzik, kto by sie przejmował; ))))
  • Agness

Ale to nie ma być POWTARZANIE ze jestesmy zajebisci itp.. ale ZE MOZESZ NAPISAC CO CHCESZ :) Karolek jak zawsze musi sie doczepic.. no nie pogadasz !! karolku, chcesz coś napisać, powiedzieć ? ze np smuutno ci , ze głowka boli, że na udanej majówce ze mna byles ? aj ? czy NIE POGADASZ !!
  • Karol

Aa no spoko, rozumim.. To w takim razie chciałbym powiedziec, że wcale nie jest mi smutno ani głowa mnie nie boli... a tak poza tym to:

- fokatolamus
    - piechu sie zesrał
    - laska 14 sex 50; )

Jak to czytasz nie czaisz drogi gronowiczu, to sie nie przejmuj, bo to tylko dla wtajemniczonych :)
  • Agness

KAROLEK MISTRZ !!

czy ktoś jeszcze chce cos powiedziec ??
    np opowiedziec nam cos o sobie :))))

• ♥ Moonia ♥

Ja to nic powiedzieć nie chce ale napisać moge, że

czarny śnieg pada z czarnych chmur

(Agnieszka zabije cię za tą piosenke bo się od niej uwolnić nie moge)
  • Grono.Net

a ja to moge powiedziec ze musicie przekazac Piechowi ze jak wjezdzalismy juz do Warsaw to normalnie jak Łazienkowska przechodzi w Ostrobramska to znak drogowy jest "uwaga dzikie kaczki"!!!!!!:))))))))))bez kitu:)))))))))))przekazcie mu to moze sie na polowanie wybierze w koncu:)))))))
  • ♥ Moonia ♥

Heheh też widziałam ten znak, to niech Agnieszka przekarze Piechowi, a ja powiem jutro Cichemu żeby też już dzidy szykował :)))))))
  • Agness

Czemu mnie zabijesz Piekarko a nie adasia ? to ja T O puszczałam 100 razy dziennie (DOSŁOWNIE 100.. ).. NO JA ? NIE ! ADSIU moj kochany
  • Grono.Net

Ty puszczalas na moje polecenie:) w sumie nie mialas wyboru ale skoro Twoja plyta to wina uwazam takze:)))))))))))))
  • Karol

To wszystko wina Thomasa! W końcu to był jego boombox...; )
  • Mariano

A ja to cierpie na niedobór czarnego śniegu!!!!

Agnieszka!!!!

Ja chce czarny śnieg na płycie!!!

I to już!!!
  • Agness

Mówilam ci juz ze nie nagram ci płytki z jedna piosenka !

NIE SŁUCHASZ MNIE !!
  • Grono.Net

zamiast drzec morde tobys lepiej nagrala pare plytek na dzisiejszy balet:)))(na kazdej "czarny snieg"przynajmniej po 5x:))
  • Anonim

Widze, że ten temat to raczej nie rocznik 85 a klasa C z roczkika 85 :D
  • Karol

Nic nie stoi na przeszkodzie zeby inne klasy przyłączyły sie do dyskusji :)
| |

Grono XCIX Liceum Ogólnokształcącego im. Zbigniewa Heberta.

XCIX Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)