x-treme [770]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Device

Mysle, ze to troszke opanuje "bałagan" :>
  • Duncan Rebel

a tam od razu balagan :] to jest grono ludzi x-trymalnych, a nie jakis kacik fanow gry na pianinie(nieobrazajac nikogo);D
    peace!
  • Device

Pianino tez jest extreem :>
    Peace ? Chyba raczej Peacemaker :P
  • Anonim

pianino jasne że jest ekstremalne można sobie paliszki połamać :P
  • Device

Znam takich, ktorzy graja jednym paluszkiem ... nawet niezle im to wychodzi .. :)
  • Duncan Rebel

ano;] paluszkiem z paznokciem czy bez? :P
  • Device

Paluszek z panokciem ? Toz to juz by byla ekstremalna perwersja :>
  • Duncan Rebel

kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma...
  • Dza

hmm ja jestem nowa i słabo kumam co ty się dzieje:/ ale pozdrowienia dla wszytskich (wiem brzmi dręwo, ale jakos trzeba zacząć:) )
  • Anonim

no to się nie przejmuj bo tu się nic nie dzieje :P
  • kuba_g

Jestem nowy więc się wpisuję; ). Co do fortepianu jedyny extremalny sposób użytkowania, jaki przychodzi mi na myśl to gra w 'łapki' przy użyciu klapy :D
  • Device

Kurcze, pora moze jest dobra by rozruszac towarzycho.
    Poszedlem przepijac piwo tequila.
  • kuba_g

Wreszcie zrobiłem jakiś extreme; ) Wczoraj pobiegłem poznański maraton. Wcześniej najdłuższy dystans jaki udało mi się przebiec to 7km, poza tym nie biegam, więc nogi mam dzisiaj jak z drewna. Ale było warto :) Świetna organizacja i klimat. Nie wspominając o satysfakcji; >
  • Łukasz

Czesc,

hehehh nowy jestem

poszukuje jakies rozrywki w tej zapyzialej Warszawie

• MagFly

odezwij sie rozrywk jest a co do pianina to lepiej na noge raz kakretnie
  • Anonim

no skatebitka; ) co słychać? wlasnie tak przegladam sobie forum i postanowailam do was dolaczyc; )) he he zaczne tak: lubie jeździć na dec'ku; ] ktos popiera ten rodzaj spedzania wolnego czasu; ) ? skate buśka dla was elom; ))/ Perelka
  • Anonim

może już nie jestem taki nowy,ale dzień dobry. nazywam się Aztek i jestem z Wwy.
    jeżdżę rowerem i snołbordem. co do sportów ekstremalnych to gram drumbass (tylko z winyla) i podrzucam naleśniki na patelni.
    pozdrawiam
  • Crux Studios

Też jestem nowy i dla Mrówy polecam nocne rajdy po Pradze Południe po północy i nie zapomnij wrzeszczeć że dresy są do dupy:)
    HEY=:)
  • Łukasz

Mieszkam na pradze poludnie, krzyczy sie czasami

Mam tak fajna trabke poraczna mala w kieszeni sie miesci napedzna walsnymi plucami i jeszcze dotego daje paredziesiat "tirowych" decybeli - fajnie chlopkai "drygaj"

"Zabij dresa badz patriota"
  • Anonim

dlaczego do dooopyy..? przeciez dres spoko jest :DDD ja mam taki jeden sinopapuciaty w mietowe grochy hehe zajedwabisty; ) mowie wam :> skatebitka; ]