-
Device
-
Duncan Rebel
a tam od razu balagan :] to jest grono ludzi x-trymalnych, a nie jakis kacik fanow gry na pianinie(nieobrazajac nikogo);D
peace! -
Device
-
Anonim
-
-
Device
Znam takich, ktorzy graja jednym paluszkiem ... nawet niezle im to wychodzi .. :) -
Duncan Rebel
-
Device
-
Duncan Rebel
-
Dza
hmm ja jestem nowa i słabo kumam co ty się dzieje:/ ale pozdrowienia dla wszytskich (wiem brzmi dręwo, ale jakos trzeba zacząć:) ) -
Anonim
-
kuba_g
Jestem nowy więc się wpisuję; ). Co do fortepianu jedyny extremalny sposób użytkowania, jaki przychodzi mi na myśl to gra w 'łapki' przy użyciu klapy :D -
Device
Kurcze, pora moze jest dobra by rozruszac towarzycho.
Poszedlem przepijac piwo tequila. -
kuba_g
Wreszcie zrobiłem jakiś extreme; ) Wczoraj pobiegłem poznański maraton. Wcześniej najdłuższy dystans jaki udało mi się przebiec to 7km, poza tym nie biegam, więc nogi mam dzisiaj jak z drewna. Ale było warto :) Świetna organizacja i klimat. Nie wspominając o satysfakcji; > -
Łukasz
Czesc,
hehehh nowy jestem
poszukuje jakies rozrywki w tej zapyzialej Warszawie
-
MagFly
odezwij sie rozrywk jest a co do pianina to lepiej na noge raz kakretnie
-
Anonim
no skatebitka; ) co słychać? wlasnie tak przegladam sobie forum i postanowailam do was dolaczyc; )) he he zaczne tak: lubie jeździć na dec'ku; ] ktos popiera ten rodzaj spedzania wolnego czasu; ) ? skate buśka dla was elom; ))/ Perelka -
Anonim
może już nie jestem taki nowy,ale dzień dobry. nazywam się Aztek i jestem z Wwy.
jeżdżę rowerem i snołbordem. co do sportów ekstremalnych to gram drumbass (tylko z winyla) i podrzucam naleśniki na patelni.
pozdrawiam -
Crux Studios
Też jestem nowy i dla Mrówy polecam nocne rajdy po Pradze Południe po północy i nie zapomnij wrzeszczeć że dresy są do dupy:)
HEY=:) -
Łukasz
Mieszkam na pradze poludnie, krzyczy sie czasami
Mam tak fajna trabke poraczna mala w kieszeni sie miesci napedzna walsnymi plucami i jeszcze dotego daje paredziesiat "tirowych" decybeli - fajnie chlopkai "drygaj"
"Zabij dresa badz patriota" -
Anonim
dlaczego do dooopyy..? przeciez dres spoko jest :DDD ja mam taki jeden sinopapuciaty w mietowe grochy hehe zajedwabisty; ) mowie wam :> skatebitka; ]