WZ UW MSM II rok 2011/2012 [968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś obecny na ostatnim wykładzie przed egzaminem mógł napisać parę info. na temat egzaminu jakie przekazał pan Profesor.

-test wielokrotnego wyboru?
    -wykład + literatura?

Dziękuję za podzielenie się.
  • daro

Macie juz oceny ??
  • M@lini

nie...
  • daro

To dobrze. Z Teorii Strategii juz sa, tylko tam nie bylo otwartych pytan.
  • ania18wawa

Hej, mam taką prośbę - a pamiętacie może jakie były pytania na egzaminie z zarządzania strategicznego? Jak tak to bardzo bym prosiła o podzielenie się. Z góry dziękuję :]
  • daro

Macie juz oceny ?
  • Kędzior, hehe...

Ja mam pytanie odnosnie ZS ale takze sesji porawkowej. Byl test jedno czy wielokrotnego wyboru? Ktos zna jej dokladny harmonogram moze? Wam tez zarzadzanie.yum.pl sie nie wczytuje?

Pozdrawiam :)
  • niemiec

Czy macie już oceny?
  • Pachel

nie
  • moooniq

nie ma ocen jeszcze... dziś wpisywali poprawkowe na 5 roku msd, więc zarządzanie na msm zostawili pewnie w drugiej kolejności... w sumie ładnych kilkaset osób - 2 * aula A do sprawdzenia i wpisania do usosa...może po następnej migracji danych w usosie coś się zmieni..oby
  • Anonim

Czy komuś jeszcze nie udało się zaliczyć ZS i wie co z tym fantem zrobic? Warunek od razu, czy jest może jakas szansa na jescze jeden termin>
  • Anonim

Czy ktoś posiada test?
| |

Czyli rocznik '88 i starsze/młodsze na pierwszym roku Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawsk...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)