Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

mam prośbę do osób które robiły model EG, procedure Johansena itd w poprzednich latach aby podzieliły się tym co zrobiły, chodzi mi przede wszystkim o opis, dane już mam ale chcąc uniknąć powtórki błędów z modelu nr 1 (a co za tym idzie ponownej konieczności jego oddawania) fajnie byłoby wesprzeć się wzorem który na pewno jest poprawny.
    mój adres: sobies3@wp.pl
    z góry dzięki dla Życzliwych osób!!!
  • .:Veni Vidi Vici:.

O której godz Zbyrowski ma dyżur w poniedziałek? Tak jak w sesji 7.30-8.30? Czy podawał kiedy można oddać model (pn godz ?) albo czy można zostawić np na portierni?
  • >Martysz<

model osobiście oddajemy lub w kopercie z imieniem i nazwiskiem i nr indeksu i grupy z przeznaczeniem dla mgr-a Zbyrowskeigo i wsuwamy pod drzwi

>>Martysz< napisała:
    >model osobiście oddajemy lub w kopercie z imieniem i
    >nazwiskiem i nr indeksu i grupy z przeznaczeniem dla mgr-a
    >Zbyrowskeigo i wsuwamy pod drzwi

Lepiej nie żartuj, bo jeszcze ktos tak zrobi
  • I am McLovin

tak kazal zrobic:)

No co Ty, naprawdę??? Byłam na ostatnich zajęciach i nie pamiętam, żeby tak mówił... A w ogóle to taki model pod drzwiami się nie przeciśnie
  • I am McLovin

nie wiem, ale pamietam, ze tak mowil.. ja dzis go oddam wlasnie w ten sposob:)
  • Anonim

to prawda. tak mowil
  • Anonim

a skad wziac dane do tego modelu bo to chyba jest najwiekszy problem?
  • I am McLovin

bloomberg pro:)

I co, udało Ci się wsunąć model pod drzwiami? I skoro można tak zrobić tzn że nie muszę w poniedziałek jechać na jego dyzur o 8 tylko mogę później oddać?
  • I am McLovin

tak, tylko lepiej go nie binduj:) i wloz w koperte i zaklej. taka moja rada:)
  • Ania

A dlaczego nie bindować?? Nie lubi tak, czy że nie zmieści się pod drzwiami? :)
  • KEMPES

Zaje temat. Dobrze że nie planowałem bindować.
  • I am McLovin

>KEMPES napisał
    >Zaje temat. Dobrze że nie planowałem bindować.

ja tam lubie zbindowane..;) nie miesci sie pod drzwiami!!

Ale na pewno mogę oddać jutro o 12? Może Zbyrowski jutro jest ostatni raz na wydziale i prac oddanych po jego dyżurze w ogóle nie sprawdzi i nie postawi oceny? Czy ktoś wie na pewno, że on mówił że można oddać model jutro przez cały dzień?
  • Klaudia

do kiedy można oddawać II model?
  • KiuB

z tego co slyszalem to u niego nie ma terminow ostatecznych (ale to nie jest pewne)
  • yubago

Czy wie ktoś kiedy jest dyżur Zbyrowskiego?
  • Konrad

tak, za 7 godzin.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)