-
Łukasz
mam prośbę do osób które robiły model EG, procedure Johansena itd w poprzednich latach aby podzieliły się tym co zrobiły, chodzi mi przede wszystkim o opis, dane już mam ale chcąc uniknąć powtórki błędów z modelu nr 1 (a co za tym idzie ponownej konieczności jego oddawania) fajnie byłoby wesprzeć się wzorem który na pewno jest poprawny.
mój adres: sobies3@wp.pl
z góry dzięki dla Życzliwych osób!!! -
.:Veni Vidi Vici:.
O której godz Zbyrowski ma dyżur w poniedziałek? Tak jak w sesji 7.30-8.30? Czy podawał kiedy można oddać model (pn godz ?) albo czy można zostawić np na portierni? -
>Martysz<
model osobiście oddajemy lub w kopercie z imieniem i nazwiskiem i nr indeksu i grupy z przeznaczeniem dla mgr-a Zbyrowskeigo i wsuwamy pod drzwi -
>>Martysz< napisała:
>model osobiście oddajemy lub w kopercie z imieniem i
>nazwiskiem i nr indeksu i grupy z przeznaczeniem dla mgr-a
>Zbyrowskeigo i wsuwamy pod drzwi
Lepiej nie żartuj, bo jeszcze ktos tak zrobi -
-
I am McLovin
-
No co Ty, naprawdę??? Byłam na ostatnich zajęciach i nie pamiętam, żeby tak mówił... A w ogóle to taki model pod drzwiami się nie przeciśnie -
I am McLovin
nie wiem, ale pamietam, ze tak mowil.. ja dzis go oddam wlasnie w ten sposob:) -
Anonim
-
Anonim
a skad wziac dane do tego modelu bo to chyba jest najwiekszy problem? -
I am McLovin
-
I co, udało Ci się wsunąć model pod drzwiami? I skoro można tak zrobić tzn że nie muszę w poniedziałek jechać na jego dyzur o 8 tylko mogę później oddać? -
I am McLovin
tak, tylko lepiej go nie binduj:) i wloz w koperte i zaklej. taka moja rada:) -
Ania
A dlaczego nie bindować?? Nie lubi tak, czy że nie zmieści się pod drzwiami? :) -
KEMPES
-
I am McLovin
>KEMPES napisał
>Zaje temat. Dobrze że nie planowałem bindować.
ja tam lubie zbindowane..;) nie miesci sie pod drzwiami!! -
Ale na pewno mogę oddać jutro o 12? Może Zbyrowski jutro jest ostatni raz na wydziale i prac oddanych po jego dyżurze w ogóle nie sprawdzi i nie postawi oceny? Czy ktoś wie na pewno, że on mówił że można oddać model jutro przez cały dzień? -
Klaudia
-
KiuB
z tego co slyszalem to u niego nie ma terminow ostatecznych (ale to nie jest pewne) -
yubago
-
Konrad
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne