-
Puti
uhuhuuu... spodziewałam sie lepszej riposty... :] hehe... luzuj, dziewczyno! to nie ty sie mialas obrazac na tym gronie, tylko my - "wuzeciaki"... hehe... chyba zaczynam sie bac twojego kolegi... sądząc po zdjęciu, to chyba tylko pan od PTOiZu jest w Twoim wieku... :] -
GRAzYNITA
który? Piotrowski? :D he he... rzeczywiście...
nie nie, nie ten od PTOiZ-u -
Mina.weapon of mass distraction.
nie wiem czemu ma sluzyc ten topic... teraz zarciki a zaraz bedzie cat fight i rwanie wlosow;)
a ja tam jajoglowa nie jestem:P -
Puti
nie wiem jak koleżanka, ale ja w tym nic osobistego nie widzę i się nie obrażam :), bo trzeba być debilem, żeby brać na poważnie wszystko co się pisze na gronie :]
poza tym... "trzymajmy się ramy..." a Piotrowskiego akurat kocham :) -
-
GRAzYNITA
-
Puti
-
Anonim
Hmm biorac pod uwage powod zalozenia tematu mozna spokojnie stwierdzic ze jest on bez sensu i na miernym poziomie, wiec nie dziw sie ze nikomu nie chce sie tu pisac. -
Puti
a ja tam się dobrze bawię... myślałam że topic skonczy sie na mojej pierwszej wypowiedzi, a tu prosze, prosze... hehe... całkiem się to rozwinęło... :]
no ale tak... masz racje... temat jest do dupy, a pisze tu tylko dlatego, ze mimo IŻ jest sroda i jutro praktycznie wolne, to siedze w akademiku... sama... nikt nie reflektuje na imprezę... i chyba z tego wszystkiego zaczne sie uczyc filozofii... ehh... -
GRAzYNITA
-
Puti
-
Daniel
-
Tihs |∆∑|
ja tam nie wiem, bo wiedziec przeciez kot nie moze, ale tez tak myysle. jej kot zapomnialem, ide pogalskac..
i fakt na grono nie chadzam bo sie ucze. ajj. wiadome. i wcale nie mam niczego w powazaniuuu.
rotfl, zeby nie bylo :] -
GRAzYNITA
-
Grono.Net
mój kumpel był jego sąsiadem na mokotowie, niezłe tam jazdy odchodziły, jakby to do życia na gorąco puścił to by żył z tego hajsu do konca życia, a chcieli byście wiedziec buhahaha -
GRAzYNITA
wal, pośmiejmy się wszyscy...
jak sobie żyje idol naszych czasów...
plastikowe bożyszcze głupiutkich panienek na WZ UW; ) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne