Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Malwina

Witajcie,

mam pytanie do starszych kolegów i koleżanek.

Czy istnieje możliwość dogadania się z wykładowcami, żeby przychodzić na inną, niż swoja, grupę na zajęcia?

Mam taką sytuację, że zarządzanie wieczorowe będzie moim drugim kierunkiem, jesteśmy tam automatycznie przyporządkowywani do grup (nie mam możliwości poustawiania sobie zajęć tak, żeby się wszystko ładnie układało). Na macierzystym kierunku mam dwa przedmioty, gdzie jest tylko jedna grupa i nie mogę ich pominąć ani przesunąć. Czy w takiej sytuacji warto się przejść do wykładowcy? Bo zakładam, że całkowita (formalna) zmiana grupy będzie niemożliwa.

Z góry dziękuję za odpowiedź,
    Malwina :)
  • bird of prey

tak jest taka opcja... najlepiej jak wybadasz u wykładowców czy się zgodzą przede wszystkim ten do którego chcesz sie zapisać i musisz miec podanie od sokoła ze możesz zmienić grupe i panowie usosowcy Cie przepiszą do odpowiednich grup :) ale musisz dać uzasadnienie jakies ... bo jak wpłynie kilkadziestąt podań bo wszyscy pracują lub coś tam innego to nie zawsze jest łatwo :)
  • Malwina

"Podanie od sokoła"? Czyli od kogo? :P Dziekana?

Ja się będę chciała przenosić z rannych grup na wieczorne, a podejrzewam, że pracujący na odwrót, więc mam nadzieję, że jakoś się uda.

A słyszałaś o całkowitej zamianie grup? Oczywiście jeśli znalazłabym kogoś na zamianę.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)