-
ender
Cze. Czy wiadomo coś Wam na temat możliwości zaliczenia operacyjnych I u Sikory.
Zaliczenie było 06/09, brak jakicholwiek informacji o terminie na stronie wz, brak info pod dziekanatem, brak na stronie wykładowcy i pod jej pokojem, na maile też nie odpowiadała. Jakieś info podobno pojawiło się przed weekendem koło czwartku 2/3.09 że jest poprawka. Podobnie jak część osób, dowiedziałem się o wszystkim już po fakcie.
W sobotę 11/09 miała dyżur. Czy ktoś rozmawiał z nią na ten temat? Czy ustaliła jakiś kolejny termin we wrześniu? Dzwoniłem do niej, oczywiście " Proszę Pana, termin zaliczenia był w sesji, do widzenia" czyli w wolnym tłumaczeniu " Studenciku, gówno mnie to obchodzi, nie mam na to czasu".
Jeśli nie, to srał ją pies, napiszę podanie do Kiryły z prośbą o zaliczenie u innego wykładowcy. W przyszłym roku NIE MA już tego przedmiotu (pewnie będzie jakaś grupa wyrównawcza), wole to mieć z głowy teraz.
Piszcie jeśli coś wam wiadomo. -
asia eF.
no tak poprawy były dwie
najpierw na początku września ale było parę osób, bo malarze malowali 5 piętro w budynku B i źle powiesili tablicę więc mało kto o tym wiedział ( ogólnie info o tej poprawie była po drugiej stronie korytarza!)
wiec była druga poprawa tydzień temu 7.09 na auli B
jutro ma dyżur od 12 w swoim pokoju więc można się do niej wybrać
być może będzie komis, z tego co wiem, to warunkiem przytąpienia do komisa jest zal 1 kolosa i 2 modeli
ska wiesz, że nie będzie tego przedmiotu w nast roku?
a co z osobami co będą miały z tego shita ewentualny warunek?? -
Fajkowe Ziele
A czy moglibyście się dowiedzieć kiedy następny dyżur? Kurna, jutro nie mogę :/ -
asia eF.
-
-
ender
BO w tym roku już nie będzie, tak mówił Kiryło, nie ma już tego w planie studiów. Obecny 4 rok idzie nowym programem. Dla osób na 5 roku (ostatni rok idący starym programem, jednolite) którym nie uda się tego zaliczyć, będzie prawdopodobnie przygotowana grupa wyrównawcza. Zastanawiają się póki co jak to rozwiązać, dzisiaj mają Radę Wydziału więc będzie wiadomo coś więcej.
Jednym słowem- bydło. -
asia eF.
no to lipa
a wg p.Sikory komisa ma nie być; / nie wiem, może coś się zmieni, ale wątpię tak szczerze
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne