Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grzesiek

Tak sie jakoś złożyło że jestem po 2gim roku i jeszcze nie miałem zadnego warunku.. Niestety nie przebrnąłem przez state w na 3cim semestrze i mam takie pytanie... Jak to jest z warunkami? Trzeba gdzies isc coś pisać? Jakie są terminy?? Prosze o pomoc :)

Pozdrawiam
  • Anonim

trzeba zlozyc podanko zaplacic kase i chodzic na zajecia z rokiem nizej (chyba ze zajecia sa nieobowiazkowe to isc z nimi po prostu na zaliczenie) - po prostu powtarzasz przedmiot
  • Grzesiek

aha czyli na ten numer konta ktory mam w usosie wpłacam 300 zł i ide z podaniem do dziekana tu z prośbą o dopisanie mnie do listy studentów na statystyke opisową tak? Czy jest jakis termin do kiedy mam to zrobić??
  • Anonim

terminu wlasciwie nie ma chyba ale musisz to zrobic zeby ci podbili legitymacje mimo niezaliczonego przedmiotu - wiec placisz, z potwierdzeniem zaplaty i podankiem o warunkowe zaliczenie przedmiotu idziesz do dziekanatu i jak ci podpisza to mozesz podbijac legitymacje na nastepny rok, co do dopisania do grupy to chyba trzeba z panem usosem zalatwiac jak juz ci klepna podanie, albo z wykladowca jak pojdziesz na zajecia, ale nie pamietam dokladnie
  • Piotrek

warunek mozna tez miec po 1 roku??
  • Anonim

Z tego co pamiętam, to nie
  • Młodsza Górka

już można, ot taka sprawiedliwość...:///
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)