-
Karolcia
Studentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie udzieli korepetycji z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI4, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad, egzaminów B2, C1, C2
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-wszystkie niezbędne materiały dostarczam sama
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje
-business english & general english& legal english
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub więcej, jeśli jest potrzeba gruntownej powtórki przed samym egzaminem )
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: karolina@rj.pl
gadu: 7238181
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne