Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (: MoNiA

Jest może ktoś kto wybiera się w tym roku na zarządzanie wieczorami? Dokumenty poskładane?;)
  • Patrick Loewenstein

ja wlasnie dzisiaj wyslalem dokumenty, mam nadzieje, ze jest mniej osob chetnych na wieczorowych niz na dziennych?

czy ktos ma jakies informacje na temat ilosci chetnych na zarzadzanie wieczorowe na UW?

Mniej z tego co pytałam. Ale dokładnej ilości nie podali.
  • lukasek g

Ja dostałem info, że przyjęci są wszyscy którzy złożą dokumenty, wiec nie ma się co martwić o limit miejsc;p
    Wychodzi na to, ze nie ma tak dużo osób chętnych płacić tych 6 czy 7 tys rocznie...

Też tak słyszałam. Powiedzieli mi że 26 lipca wyświetli mi się że jestem przyjęta. Zobaczymy;)

Tu jest grono z tego roku;) http://grono.net/chat/#wz2010/
  • Anonim

podobno limit na dziennych to 200 a na wieczorowych 150, ale reki nie dam sobie reki uciąć że tak rzeczywiscie jest;) misiaczki dozobaczenia na obozie;*
  • Ania

witajcie moi drodzy :D
    duże jest prawdopodobieństwo że spotkamy się razem na tym kierunku, jednak mam małą zagwostkę, ponieważ jak składałam dokumenty nie wzięli ode mnie świadectwa dojrzałości i trochę się o to obawiam, czy od was też nie brali?
  • karlajn

a na zaoczne ktoś się wybiera?

maturalnego? No to dziwne... mi zabrali

>karlajn napisała:
    >a na zaoczne ktoś się wybiera?

Mój chłopak; P
  • Agata

>karlajn napisała:
    >a na zaoczne ktoś się wybiera?

ja się wybieram :D
  • Anonim

dzienne i wieczorowe uczęszczaja razem;) a po godzinach integruja sie z zaocznymi;)
  • Patrick Loewenstein

ktos wie mniej wiecej w jakich godzinach sa zajecia na wieczorowych ? daje sie pracowac oprocz studiowania czy nie bardzo?
  • Ania

Mi jak wiadomo to od 16 do 20 ale nie jestem pewna. Ja przynajmniej mam zamiar pracować, umowiłam się juz nawet z kierowniczką że przystosuje mi grafik tak by mi nie kolidował ze studiami.
  • Patrick Loewenstein

kto sie wybiera na oboz integracyjny ? ja bym sie wybral, ale boje sie, ze bede tam najstarszy :)
  • Kasia

zajęcia są co drugi tydzień od poniedziałku do czwartku, od 16:00 do 20:45.

>κ α s ί α napisała:
    >zajęcia są co drugi tydzień od poniedziałku do czwartku,
    >od 16:00 do 20:45.

Na 100%?:) Fajnie tak:)
  • lukasek g

Nie wiem skąd taka informacja ale z tego co wyczytałem na stronie WZ to zajęcia są prowadzone równolegle z dziennymi, więc opcja, że są co drugi tydzień jakoś mi do tego nie pasuje.

Patrzyłam na to i z planu by tak wynikało. Wiem że na magistrze jest co drugi. nie wiem jak licencjat.
  • Patrick Loewenstein

>κ α s ί α napisała:
    >zajęcia są co drugi tydzień od poniedziałku do czwartku,
    >od 16:00 do 20:45.

Kasiu, jestes tego pewna? skad wiesz? potrzebuje mniej wiecej wiedziec jak wygladaja studia na zarzadzaniu wieczorowym na pierwszym roku, bo potrzebuje wiedziec jak zaplanowac prace... niestety trzeba pracowac...
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)