-
Anonim
Napiszcie, proszę na jaki temat trzeba napisać prace i kiedy należy ją oddać -
Piotrek
Z tego co pamiętam trzeba napisać coś o wybranym regionie - ciekawe informacje, historia miejsca, co warto zobaczyć + do tego jakieś zdjęcia (całość chyba około5 stron). Powinno oddać się do 16.04. W piątek po świętach nie ma zajęć. -
Janitu
-
.:Veni Vidi Vici:.
Na geografii w zeszłym semestrze tak było, więc myślę, że tak. 4-5 stron wystarczy -
-
Over
a co do pytania drugiego mozna wybrac dowolne miasto?
i jak brzmi pelne pytanie 3 bo nie dostalem go:)
thx -
Katarzyna G
temat do wyboru:
1. wycieczka studyjna do Polski
2. miasto jako region turystyczny
3. region turystyki transgranicznej
Pozdrawiam, -
Anonim
a dokładniej
1. Projekt wycieczki tematycznej do Polski (zwiedzanie, biograficzne, tematyczne)
2. Miasto jako region turystyczny (specyfika, struktura, dokładny opis, co można zrobić, żeby poprawić atrakcyjność)
3. Region turystyki transgranicznej (Tatry, Roztocza, określić możliwości: bariery rozwoju turystyki, organizowanie wycieczek) -
speeder
a czy jutro jest OSTATECZNY termin oddanie pracy, czy mozna oddac 23 kwietnia? Bo wiem, ze ostatnie zajecia sa 30 kiwetnia (ogloszenie wynikow).
Prosze kogos dobrze poinformowanego o odpowiedz!;]
Pozdrawam -
Carla
Jutro jest ostateczny termin. Za tydzień maja już być oceny i jeżeli wykładowcy praca nie będzie się spodoba to za tydzień odda ją studentowi do poprawy i będzie musiał napisać ja do 30 kwietnia. -
speeder
-
Radosławek
i oczywiście oddajemy w formie papierowej, wszystko wydrukowane ze zdjęciami tak? -
Carla
-
Anonim
A czy geografia i ta praca wciąż jak w zeszłym roku zalicza 2 monografy czy tylko 1? I czy jak ktoś chce aby zaliczane byly 2 monografy to bedzie jedna zbiorcza praca w czerwcu? Ja niestety do dziś nie mam oceny sprzed roku i musze odac prace jeszcze raz :/ -
just a witch:p
Monografy z geografii sa 2, jeden byl w zeszlym semestrze i zaliczala jedna praca oddana jakos w grudniu. W tym semestrze jest rowniez do napisania praca, co do terminu to sie nie orientuje, napewno nie w czerwcu. Jedna praca zalicza jeden monograf. -
speeder
-
Radosławek
>Carla napisała:
>Tak :) i mapka jak będzie to dodatkowy atut :)
mapka powiadasz :) cenne , cenne :D -
Anonim
-
Paluchoski !
MEGAGIGA PROSBA!!
czy ktos bedzie na wykladzie 30 kwietnia ?
mnie niestety z odgornych powodow nie moze byc, a musze mu wtedy oddac prace zaliczeniowa. jezeli znalazlaby sie dobra dusza, ktora przekazalaby moja prace (zostawie ja na polce na notatki) 30 metrow dalej do auli c to bylbym przeokropnie zobowiazany
ww. pomocnik nie musi byc zapisany na monograf
dzieki serdeczne, w zamian oferuje sporo modeli do sikory :) -
Paluchoski !
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne