Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cześć,

W USOS'ie brakuje mi oceny z zeszłego roku(ćwiczenia) a wykłądowca twierdzi że nie ma protokołu bo nie dubluje systemu USOS. Ten wpis potrzebny mi jest do absolutorium.

Jakieś pomysły jak coś takiego rozwiązać? Czy wykładowcy mają obowiązek składania protokołów?
  • .

moim zdaniem musi byc protokol w dziekanacie, a jak nie to chyba musiales jakos to zaliczyc wiec niech odszuka twoje kolokwium czy cos i tyle, a z jakiego przedmiotu ?
  • MeHow

Miałem taką sytuację aczkolwiek okazało się że protokołu nie ma bo wykładowca jest na zwolnieniu lekarskim.
    Odkąd istnieje USOS wykładowcy NIE MAJĄ obowiązku składania w dziekanacie protokołów z ocenami-a nawet jeśli to robią to drukują protokół z USOSa, a jeśli nie masz oceny w USOSie nie masz oceny na protokole. Jest to błąd nowego systemu którego ktoś nie przewidział. Pierwsze co robisz to idziesz do dr. Sokoła-zapewne dostaniesz ochrzan że takie rzeczy pilnuje się na bieżąco ale to tylko on może pomóc ci zainterweniować u szefa katedry. Nie jest to pierwszy przypadek tego typu więc jakieś rozwiązanie muszą mieć. Powiedz jak wyglądało zaliczenie przedmiotu-jeśli było to kolokwium to jeszcze na katedrze powinno się ono znaleźć-wg. przepisów jakiś czas przechowywania obwiązuje. Jeśli odp ustna to już gorzej. Generalnie życzę powodzenia - straciłem prawie 3 miesiące czasu i nerwów na to. A i jeszcze jedno-na pewno napiszesz kilka podań :-)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)