Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek

Witam !
    Mam ogromną prośbę do wszystkich starszych roczników, którzy pisali poprawę w pierwszym semestrze z mikroekonomii w marcu u Bednarskiej!
    Macie może pytania, które będą? Może daje takie same co roku?
    Help~
  • too much to know;pp

Jeszcze dużo czasu zostało do poprawki, na pewno zdążysz przestudiować skrypt :D
  • Piotrek

no tak... tak... ale wsparcie starszych kolegów nie zaszkodzi ^_^
  • .

na pewno nie da tego samego, a co do samego kolokwium, to na pewno da jakies zadanie na liczenie jakis kosztow czy uzytecznosci (krancowych,calkowitych itd,), na liczenie + interpretacja elastycznosci, + podstawowe z wykkresami, zmianami poziomu cen, ilosci + obszerna interpretacja, nie wiem czy mieliscie juz komparatywna nieefektywnosc monopolu, jesli tak, to tez lubi dawac zadanie na liczenie tego syfu, a jesli nie mieliscie to bedziecie mieli w II semestrze..bylo to dawno ale tak mi sie jakos kojarzy ze to bylo w pierwszym semetrze, tak mniej wiecej. poza tym wiecej niz jest w skrypcie nie wymysli, egzamin to dopiero inna historia
  • .

przeszukajcie grona starszych rocznikow, z tego co mi sie kojarzy na gronie obecnego iv roku cos powinno jeszcze byc z mikro, powodzenia i szczerze wspolczuje...
  • .

moge komus wyslac jakies przykladowe pytania tylko one chyba nie sa konkretnie do bednarskiej ale sa w podobnym stylu, zawsze warto przecwiczyc i nie radze sie uczyc "dzien przed"
  • Anonim

a ja tam powiem ze tak sie poprawialam z makro u niej i powiem ze naprawde wszystko juz umialam a i tak mnie udupila wiec życzę powodzenia.
    I napewno nie da tego samego bo ona lubi komplikowac ludziom życie
    przygotuj sie z temtu który mówila a nie omawialiscie ona zawsze z tego najwiecej daje na pprawie i samiutkie zadania teorii prawie wcale
  • ewelkaaa

siema....to moze wrzuc na emaila firuw2009@gmail.com
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)