Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Moniś

Przepraszam, że zakładam nowy wątek, ale sprawa dość pilna i niecierpiąca zwłoki; )

Bardzo proszę o pomoc w wyborze 2 wykładów dodatkowych na MSFiR spośród wymienionych, liczy się dla mnie każda opinia.

dr Robert Pietrusiński: „Spółki, fundacje i stowarzyszenia zagadnienia organizacyjne, finansowe i prawne”

dr Igor Postuła: „Prowadzenie własnej działalności gospodarczej”

dr Krzysztof Walczak: „Wynagradzanie i motywowanie pracowników”

Dr hab. Krzysztof Klincewicz: „Zarządzanie projektami”

Mgr E. Kalwasińska i i mgr D. Maciejowska: „Komputerowe wspomaganie rachunkowości”

Z góry wlk. dzięki za pomoc! :)
  • Anonim

Pietrusiński i Postuła.
    Pierwszy niesamowicie zabawny i przyjemny, drugi troche nudny ale monograf bardzo życiowy.
    Walczak to teoretyk i praktyk jeżeli chodzi o prawo pracy, więc wykład będzie bardzo prawniczy zakładam.
    Klincewicz - masa projektów i prac domowych. tryska wiedza.
    Kalwasińska i Maciejowska - obie spoko, a komputerowe wspomaganie rachunkowosci to jak zakladam wyklad nt symfonii. albo i cos nowego.
    powodzenia
  • Moniś

A jeśli chodzi o kwestię zaliczenia? :)
    U kogo lżej, u kogo trudniej?
    Bo chciałabym trafić do kogoś, kto zarazem potrafi zachęcić do udziału w zajęciach i przekazać PRZYDATNĄ wiedzę, ale zarazem do kogoś, kto nie robi "większych" problemów studentom... Da się tak?; p

Komputerowe wspomaganie: dokładnie - nt. Symfonii, dlatego uważam że bardzo przydatny, jednak boję się jednej prowadzącej, drugiej nie znam, ale czytałam same pozytywy :)
  • Anonim

u Postuły byla praktyczna wiedza i test na koncu 10 pytan jakis prostych, wyniki od razu.
    jesli chodzi o Pietrusinskiego to nei wiem, natomiast on raczej nie robi wiekszych problemow i raczej jest pro-studencki :)
    u Klincewicza zdecydowanie bedzie trudniej, aczkolwiek nei wiem jak bedzie traktowal studentow studiow zaocznych, poczytaj sobie na jego blogu http://www.kklinc.blox.pl moze znajdziesz jakies zasady zaliczen z zeszlego roku czy cos :)
    tyle wiem. :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)