-
Moniś
Przepraszam, że zakładam nowy wątek, ale sprawa dość pilna i niecierpiąca zwłoki; )
Bardzo proszę o pomoc w wyborze 2 wykładów dodatkowych na MSFiR spośród wymienionych, liczy się dla mnie każda opinia.
dr Robert Pietrusiński: „Spółki, fundacje i stowarzyszenia zagadnienia organizacyjne, finansowe i prawne”
dr Igor Postuła: „Prowadzenie własnej działalności gospodarczej”
dr Krzysztof Walczak: „Wynagradzanie i motywowanie pracowników”
Dr hab. Krzysztof Klincewicz: „Zarządzanie projektami”
Mgr E. Kalwasińska i i mgr D. Maciejowska: „Komputerowe wspomaganie rachunkowości”
Z góry wlk. dzięki za pomoc! :) -
Anonim
Pietrusiński i Postuła.
Pierwszy niesamowicie zabawny i przyjemny, drugi troche nudny ale monograf bardzo życiowy.
Walczak to teoretyk i praktyk jeżeli chodzi o prawo pracy, więc wykład będzie bardzo prawniczy zakładam.
Klincewicz - masa projektów i prac domowych. tryska wiedza.
Kalwasińska i Maciejowska - obie spoko, a komputerowe wspomaganie rachunkowosci to jak zakladam wyklad nt symfonii. albo i cos nowego.
powodzenia -
Moniś
A jeśli chodzi o kwestię zaliczenia? :)
U kogo lżej, u kogo trudniej?
Bo chciałabym trafić do kogoś, kto zarazem potrafi zachęcić do udziału w zajęciach i przekazać PRZYDATNĄ wiedzę, ale zarazem do kogoś, kto nie robi "większych" problemów studentom... Da się tak?; p
Komputerowe wspomaganie: dokładnie - nt. Symfonii, dlatego uważam że bardzo przydatny, jednak boję się jednej prowadzącej, drugiej nie znam, ale czytałam same pozytywy :)
-
Anonim
u Postuły byla praktyczna wiedza i test na koncu 10 pytan jakis prostych, wyniki od razu.
jesli chodzi o Pietrusinskiego to nei wiem, natomiast on raczej nie robi wiekszych problemow i raczej jest pro-studencki :)
u Klincewicza zdecydowanie bedzie trudniej, aczkolwiek nei wiem jak bedzie traktowal studentow studiow zaocznych, poczytaj sobie na jego blogu http://www.kklinc.blox.pl moze znajdziesz jakies zasady zaliczen z zeszlego roku czy cos :)
tyle wiem. :) -
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne