Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał Kozłowski

Zapraszamy do kolejnego konkursu :)

Samorząd studentów WZ UW kontynuuje w nowym roku współpracę z Teatrem Wielkim - Operą Narodową i mamy dla Was kolejne bilety!

Tym razem zapraszamy na spektakle Faust (28 stycznia, 19:00) i Bajadera (31 stycznia, 18:00). Wszystkie bilety jakie dla Was mamy to dobre miejsca w II lub III rzędzie w głównej sali teatru (Sala Moniuszki). Każdy wygrywający otrzymuje 2 bilety, zatem może zabrać ze sobą osobę towarzyszącą. Opisy spektakli:

Faust (opera, 3 godz. 35 min):
    http://www.teatrwielki.pl/repertuar...

Bajadera (balet, 2 godz. 50 min)
    http://www.teatrwielki.pl/repertuar...

Wystarczy wysłać sms o treści:
    <<< FAUST lub BAJADERA + imie nazwisko e-mail >>> na numer 792 567 117*
    w poniedziałek, 25 stycznia od godziny 12:00

Wygrywa pierwszy student(ka) WZ który przyśle sms na spektakl Faust oraz pierwszych czworo którzy przyślą sms na spektakl Bajadera.

Tutaj możecie sprawdzić godzinę wg której rozstrzygamy konkurs:
    http://wwp.greenwichmeantime.com/ti...

*opłata według zwykłych stawek za sms u Twojego operatora. Regulamin konkursów dostępny w pokoju samorządu BP15 na WZ UW lub na stronie http://www.wz.uw.edu.pl/serwisy,wit...
  • Michał Kozłowski

Wyniki na http://www.szturmowa.com/index.php?...

Dziękujemy za tak wielkie zainteresowanie! Bilety rozesżły się w jedną... sekundę. Zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach!
  • Romek Iz Wild & Crazy

cholercia, proszę o więcej konkursów, szczególnie w sesji, emocje konkursowe pozwoliły mi przebudzić się i rozpocząć naukę do wieczornego egzaminu, dzięki!
  • Michał Kozłowski

wolicie konkursy smsowe czy odpowiedzi na maila jak do tej pory?
  • Ndee

dokładnie, więcej konkursów, wszystko jedno jakich!!!!! :)
  • Anonim

sms-owe!!! ja przynajmniej wole...
  • Azi

Jak dla mnie to system sms raczej na minus.
    Wynika z tego ze wejsciowke otrzyma ten kto wysle smsa jako pierwszy. (nie myle sie?) Zatem wszystko zalezne jest od od tego w jakim czasie pojawi sie wiadomosc o mozliwosci wygrania takowej wejsciowki oraz od czestosci wchodznia na grono/szturmowa osob chetnych jej zdobycia. To moze byc nie w porzadku wobec ludzi zagladajacych na grono rzadko a jak dla mnie to szanse na wygrana dla wszystkich powinny byc takie same :/

Jak dla mnie system wysylania maila byl ok. Czy zmiana wynika z uciazliwosci liczenia glosow?
  • Анюта ~хмаринка~

informacja o konkursie podaje się wcześniej. więc to już jest Twój problem jak często korzystasz z grona, niektórzy w ogóle go nie mają. jak tak chcesz wygrać, to sprawdzaj codziennie szturmowa.com
  • A

święte słowa
  • Michał Kozłowski

Wiecie, nawet jeśli są maile z jakimś pytaniem to tak czy inaczej trzeba losować. Można sms tez z jakimś pytaniem zrobić :) mail czy sms to jedna sprawa, chodzi też o system losowania. To czy lepiej robić losowanie z wszystkich maili lub smsów (wtedy musicie nam wierzyć na słowo, bo naprawdę losujemy) czy np tak jak ostatnio że decydowało szczęście i ułamki sekund kogo sms przyszedł pierwszy o tej ustalonej godzinie...?

zdania są podzielone (pewnie beda różne konkursy) :)
  • Anonim

Jak dla mnie lepszą opcją są mail-e. W przypadku sms-ów, czasami brak zasięgu, a czasami o konkretnej godzinie nie można zająć się odpisywaniem. Mail-a zawsze spokojnie można wysłać. Poza tym wysyłanie sms-ów kto pierwszy ten lepszy jest bardzo uzależnione od operatora i lokalizacji w jakiej się ktoś znajduję, więc szczęście w tym przypadku może nie wystarczyć.
  • Anonim

tak czy siak, decyduje los; -)
  • Анюта ~хмаринка~

>NorKa napisała:
    >tak czy siak, decyduje los; -)

No właśnie!!!

Ja to nie wiem jak wy to tam losujecie, ale biorąc udział już 2 lata prawie we wszystkich konkursach jeszcze nigdy nie wygrałam...

I już jeżeli jest ten wątek, to ja mam jeszcze pytanie, czy ten konkurs jest tylko dla studentów WZ, czy dla wszystkich chętnych?
  • Türkiye'ye seviyorum!

>Анюта ~хмаринка~ napisała:
    >>NorKa napisała:
    >>tak czy siak, decyduje los; -)
    >
    >No właśnie!!!
    >
    >Ja to nie wiem jak wy to tam losujecie, ale biorąc udział
    >już 2 lata prawie we wszystkich konkursach jeszcze nigdy
    >nie wygrałam...
    >
    >I już jeżeli jest ten wątek, to ja mam jeszcze pytanie,
    >czy ten konkurs jest tylko dla studentów WZ, czy dla
    >wszystkich chętnych?

Anka z tego co widziałam to akurat w tym konkursie wygrałaś :P
  • Krzynio

lepiej mailowo, albo sms, ale nie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy
  • Анюта ~хмаринка~

no właśnie, bo to nie był mailowy... normalnie się wysyła smsa i później widać kto tak naprawdę wygrał.

też myślałam o tym, żeby zadawać jakieś pytanie i wysyłać smsa z odpowiedzią. Ale z tym to chyba może być trochę problem.

1) jeżeli się poda jakieś pytanie wcześniej, to każdy sobie spokojnie znjadzie odpowiedź w necie (na pewno dobrą) i w odpowiedniej chwili wyśle tego smsa
    2) jeżeli to pytanie pojawi się w chwili początku konkursu, to zacznie się strasznie narzekanie, że nie każdy wtedy ma dostęp do netu i takie tam sra ta ta ta
  • Krzynio

ad1) co w tym złego jak ktoś np będzie chciał bardzo pójść na "Fausta"
  • Анюта ~хмаринка~

>Super Krzynio napisał
    >ad1) co w tym złego jak ktoś np będzie chciał bardzo
    >pójść na "Fausta"

dlatego że nie ma różnicy cy będzie pytanie, czy nie. Bo odpowiedzi i tak na pewno będą dobre i będzie się liczył tylko fart.

ja to słabo stoję z rachunkiem prawdopodobieństwa. Ale według mnie prawdopodobieństwo wygrania w konkursie smsowym i mailowym, jest takie same. Tylko w smsowym mamy jasne reguły gry, widać kto tak naprawdę był tym pierwszym najlepszym, a mailowym, to nie mam pojęcia jak jest z tym losowaniem...
  • ja

przeciez w mailowym konkursie tez mozna ustalic godzine wysyłania odpowiedzi

uważam że pytanie jakieś powinno być bo wtedy zawsze jest szansa na ograniczenie ilośc osób którym będzie sie chciało szukać odpowiedzi w necie...

Ja preferują losowanie i mysle że do losowania trzeba zapraszac te komisje kontroli gier i zakladów z lotto :D
  • Krzynio

nie no w mailowym wiadomo kto był pierwszym najlepszym, ten którego mail pierwszy doszedł??
    Może po prostu trzeba ustalić czas wysyłania/pisania przedział od 'tej' do 'tej' i losować spośród wszystkich osób, które się zgłosiły.

Pomysł kto pierwszy ten lepszy
    niekoniecznie jest najlepszy.:)
  • 1
  • 2
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)