- 1
- 2
-
Zapraszamy do kolejnego konkursu :)
Samorząd studentów WZ UW kontynuuje w nowym roku współpracę z Teatrem Wielkim - Operą Narodową i mamy dla Was kolejne bilety!
Tym razem zapraszamy na spektakle Faust (28 stycznia, 19:00) i Bajadera (31 stycznia, 18:00). Wszystkie bilety jakie dla Was mamy to dobre miejsca w II lub III rzędzie w głównej sali teatru (Sala Moniuszki). Każdy wygrywający otrzymuje 2 bilety, zatem może zabrać ze sobą osobę towarzyszącą. Opisy spektakli:
Faust (opera, 3 godz. 35 min):
http://www.teatrwielki.pl/repertuar...
Bajadera (balet, 2 godz. 50 min)
http://www.teatrwielki.pl/repertuar...
Wystarczy wysłać sms o treści:
<<< FAUST lub BAJADERA + imie nazwisko e-mail >>> na numer 792 567 117*
w poniedziałek, 25 stycznia od godziny 12:00
Wygrywa pierwszy student(ka) WZ który przyśle sms na spektakl Faust oraz pierwszych czworo którzy przyślą sms na spektakl Bajadera.
Tutaj możecie sprawdzić godzinę wg której rozstrzygamy konkurs:
http://wwp.greenwichmeantime.com/ti...
*opłata według zwykłych stawek za sms u Twojego operatora. Regulamin konkursów dostępny w pokoju samorządu BP15 na WZ UW lub na stronie http://www.wz.uw.edu.pl/serwisy,wit... -
Wyniki na http://www.szturmowa.com/index.php?...
Dziękujemy za tak wielkie zainteresowanie! Bilety rozesżły się w jedną... sekundę. Zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach! -
Romek Iz Wild & Crazy
cholercia, proszę o więcej konkursów, szczególnie w sesji, emocje konkursowe pozwoliły mi przebudzić się i rozpocząć naukę do wieczornego egzaminu, dzięki! -
-
-
Ndee
-
Anonim
-
Azi
Jak dla mnie to system sms raczej na minus.
Wynika z tego ze wejsciowke otrzyma ten kto wysle smsa jako pierwszy. (nie myle sie?) Zatem wszystko zalezne jest od od tego w jakim czasie pojawi sie wiadomosc o mozliwosci wygrania takowej wejsciowki oraz od czestosci wchodznia na grono/szturmowa osob chetnych jej zdobycia. To moze byc nie w porzadku wobec ludzi zagladajacych na grono rzadko a jak dla mnie to szanse na wygrana dla wszystkich powinny byc takie same :/
Jak dla mnie system wysylania maila byl ok. Czy zmiana wynika z uciazliwosci liczenia glosow? -
Анюта ~хмаринка~
informacja o konkursie podaje się wcześniej. więc to już jest Twój problem jak często korzystasz z grona, niektórzy w ogóle go nie mają. jak tak chcesz wygrać, to sprawdzaj codziennie szturmowa.com -
A
-
Wiecie, nawet jeśli są maile z jakimś pytaniem to tak czy inaczej trzeba losować. Można sms tez z jakimś pytaniem zrobić :) mail czy sms to jedna sprawa, chodzi też o system losowania. To czy lepiej robić losowanie z wszystkich maili lub smsów (wtedy musicie nam wierzyć na słowo, bo naprawdę losujemy) czy np tak jak ostatnio że decydowało szczęście i ułamki sekund kogo sms przyszedł pierwszy o tej ustalonej godzinie...?
zdania są podzielone (pewnie beda różne konkursy) :) -
Anonim
Jak dla mnie lepszą opcją są mail-e. W przypadku sms-ów, czasami brak zasięgu, a czasami o konkretnej godzinie nie można zająć się odpisywaniem. Mail-a zawsze spokojnie można wysłać. Poza tym wysyłanie sms-ów kto pierwszy ten lepszy jest bardzo uzależnione od operatora i lokalizacji w jakiej się ktoś znajduję, więc szczęście w tym przypadku może nie wystarczyć. -
Anonim
-
Анюта ~хмаринка~
>NorKa napisała:
>tak czy siak, decyduje los; -)
No właśnie!!!
Ja to nie wiem jak wy to tam losujecie, ale biorąc udział już 2 lata prawie we wszystkich konkursach jeszcze nigdy nie wygrałam...
I już jeżeli jest ten wątek, to ja mam jeszcze pytanie, czy ten konkurs jest tylko dla studentów WZ, czy dla wszystkich chętnych? -
Türkiye'ye seviyorum!
>Анюта ~хмаринка~ napisała:
>>NorKa napisała:
>>tak czy siak, decyduje los; -)
>
>No właśnie!!!
>
>Ja to nie wiem jak wy to tam losujecie, ale biorąc udział
>już 2 lata prawie we wszystkich konkursach jeszcze nigdy
>nie wygrałam...
>
>I już jeżeli jest ten wątek, to ja mam jeszcze pytanie,
>czy ten konkurs jest tylko dla studentów WZ, czy dla
>wszystkich chętnych?
Anka z tego co widziałam to akurat w tym konkursie wygrałaś :P -
Krzynio
lepiej mailowo, albo sms, ale nie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy -
Анюта ~хмаринка~
no właśnie, bo to nie był mailowy... normalnie się wysyła smsa i później widać kto tak naprawdę wygrał.
też myślałam o tym, żeby zadawać jakieś pytanie i wysyłać smsa z odpowiedzią. Ale z tym to chyba może być trochę problem.
1) jeżeli się poda jakieś pytanie wcześniej, to każdy sobie spokojnie znjadzie odpowiedź w necie (na pewno dobrą) i w odpowiedniej chwili wyśle tego smsa
2) jeżeli to pytanie pojawi się w chwili początku konkursu, to zacznie się strasznie narzekanie, że nie każdy wtedy ma dostęp do netu i takie tam sra ta ta ta -
Krzynio
ad1) co w tym złego jak ktoś np będzie chciał bardzo pójść na "Fausta" -
Анюта ~хмаринка~
>Super Krzynio napisał
>ad1) co w tym złego jak ktoś np będzie chciał bardzo
>pójść na "Fausta"
dlatego że nie ma różnicy cy będzie pytanie, czy nie. Bo odpowiedzi i tak na pewno będą dobre i będzie się liczył tylko fart.
ja to słabo stoję z rachunkiem prawdopodobieństwa. Ale według mnie prawdopodobieństwo wygrania w konkursie smsowym i mailowym, jest takie same. Tylko w smsowym mamy jasne reguły gry, widać kto tak naprawdę był tym pierwszym najlepszym, a mailowym, to nie mam pojęcia jak jest z tym losowaniem... -
ja
przeciez w mailowym konkursie tez mozna ustalic godzine wysyłania odpowiedzi
uważam że pytanie jakieś powinno być bo wtedy zawsze jest szansa na ograniczenie ilośc osób którym będzie sie chciało szukać odpowiedzi w necie...
Ja preferują losowanie i mysle że do losowania trzeba zapraszac te komisje kontroli gier i zakladów z lotto :D -
Krzynio
nie no w mailowym wiadomo kto był pierwszym najlepszym, ten którego mail pierwszy doszedł??
Może po prostu trzeba ustalić czas wysyłania/pisania przedział od 'tej' do 'tej' i losować spośród wszystkich osób, które się zgłosiły.
Pomysł kto pierwszy ten lepszy
niekoniecznie jest najlepszy.:)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne