-
SSylwia
hej. czy moge tylko przelozyc jeden przedmiot w planie, czy zminic cala grupe? i jak to sie robi? doo kogo? kiedy ? co?blagam -
Jerry Jerry
Imię Nazwisko Warszawa, dn. 2201.10
Studentka któregoś roku
MSD 123456
@
PODANIE
Kierownik studiów
Jacek Kiryło
(albo do Sokoła od razu)
Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi przepisania się do grupy zajęciowej z godziny xxx z przedmiotu xxxx prowadzanej przez pana/pania xxx do grupy na godzinę xxx prowadzona przez pana xxx. Swoją prośbę motywuję tym, że z racji podejmowania przeze mnie praktyk studenckich/pracy/robienia na drutach/whatever jest to dla mnie jedyna możliwa godzina na którą mogę uczęszczać na wyżej wspomniane zajęcia. Z góry Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie podania, łaczę wyrazy szacunku.
Imię Nazwisko
Podpis odręczny
Następnie z czymś takim warto pójsć do ćwiczeniowcy, do którego chcesz się przepisać, żeby też wyraził zgodę (najlepiej na piśmie), a potem idziesz do Pana Usosa; ) (Adam Kurman) dajesz podanka i powienien Cię zapisać. Mogą być problemy jeżeli będzie zbyt przepełniona grupa, bo mimo wszystko kierownik studiów kierownikiem, dziekan dziekanem, ale Usosem to rządzi... Pan Usos; ) Ale jeżeli wiesz, że ćwiczeniowiec jest spoko i się zgodzi to z takimi dwoma papierkami już nie powinno być problemu. Pozdro :)
-
bird of prey
no no Jerry full service... napewno łatwiej Ci będzie jedne zajęcia sobie przełożyć niż grupę...bo o grupy jest zawsze walka i jak spływa kilkadziesiąt podań z ta sama argumentacja to lipa. :) -
Jerry Jerry
>bird of prey napisała:
>no no Jerry full service... napewno łatwiej Ci będzie
>jedne zajęcia sobie przełożyć niż grupę...bo o grupy
>jest zawsze walka i jak spływa kilkadziesiąt podań z ta
>sama argumentacja to lipa. :)
Ma się te wprawę w pisaniu podań na przeróżne tematy; ) Chyba będę z tego magisterkę pisał :D -
-
SSylwia
a więc drodzy koledzy i koleżanki!
napisałam dwa podania-jedno że chcę zmienić grupę, a drugie dodatkowe o przelozenie dwoch przedmiotów w przypadku gdybym pozostała w tej grupie co mnie zapisało.
poszłam do szanownego pana Usosa, a on że mnie przenieść nie może i proszę do punktu podań. Są szanse? gdzie będzie wiadomo, że mi zmienią grupę lub przesuna zajęcia? -
bird of prey
no w dziekanacie...jak bedziesz miała podpis ze zgoda na przeniesienie lub zamiane to wtedy idziesz do usosa z tym podaniem. on sam z siebie bez "papierka" nic nie zrobi. -
SSylwia
z papierkiem ze zgodą od Sokoła poszłam do pana Usosa, a on mi mówi, że on nic nie zrobi.... niech to podanie idzie do dziekanatu..... i odesłał mnie z kwitkiem do pokoju C 223 -
bird of prey
to ja nie wiem :/ a Twoje podanie 'przeszło" przez dziekanat? czy prosto u sokoła byłaś? nie wiem o co mu chodzi zapytaj w dziekanacie skoro masz zgode :/ -
SSylwia
miałam zgode i myślałam że pan Usos załatwi sprawe a ten mnie do magicznego pokoju C223 wyslal. zabrał podanie z niego jakis chlopak i powiedzial zamykajac drzwi przed nosem ze moze jasne bedzie wszytko w tym tygodniu............. a co ja zrobie jesli mnie nie przepisza:(((
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne