-
Kasia
Cześć,
czy wiadomo już coś na temat terminów zaliczeń wykładów specjalizacyjnych dla finansów i rachunkowości?
Pozdr,
KM -
Anonim
-
Kasia
oj to kiepsko. Kasia, a z tej rach. międzynarodowej to są slajdy gdzieś w necie? to ma być test (jednokrotnego wyboru/ wielo-)/ pyt. otwarte? -
-
I am McLovin
-
Anonim
Z tego co pamiętam slajdy są na mailu specjalizacji
test chyba jednokrotnego wyboru -
To be close to you..:*:*:*
- A czy sa jakieś materiały do Inf. Syst. Fin ?
- Czy te egzmainy będą w godzinach zajęć? Czy też wyznaczone są jakieś inne godziny? -
yubago
Czy jest ktoś ,kto nie zaliczył jeszcze biznesplanu u kowalczyka?????????????? -
Paweł
Jaki jest ten mail specjalizacyjny ( finanse i rachunkowość )i hasło do niego ? :)
I godzinowo - jak będzie to wyglądać - ( tzn. kiedy konkretnie ). -
Kasia
-
Paweł
-
Stefan
Hej,
Wszedłem na maila specjalizacyjnego i niestety nic tam nie ma z przedmiotów dla 5 roku.
Czy ktoś ma jakies materiały z tych przedmiotów?
Pozdro
-
Anonim
jakie standardy byly dzis i poprzednio porownywane z polskim prawem, a jakie kazal olac przygotowujac sie na zaliczenie? orientuje sie ktos?
-
eMeS
na mailu mamy tylko Turyne z tego co widze, a macie cos z systemow? haslo moze do slajdow na wz lub ktosmoze je na maila wrzucic?
dzieki -
-
Agnieszka
-
eMeS
-
nastka
czy może ktoś napisać o której godzinie są te zaliczenia, będę wdzięczna. -
Kasia
słyszałam, że to najbliższe zaliczenie ma być w godzinach wykładu, ale mógłby to ktoś potwierdzić, bo nie jestem pewna, czy czegoś nie przekręciłam:P -
Stefan
Hej, wiecie jak wygląda egzamin z rachunkowości międzynarodowej?
To jest test, pytania otwarte, jakieś obliczenia? -
anetka
test jednokrotnego wyboru, ok 10 pytan, na ok 10-15 min, podobno ma byc łatwy -
Stefan