-
Mikey
-
MasT
No właśnie, też czekam na jakieś info. Złożyłem podanie w sprawie komisu, ale nie mam kompletnie czasu żeby wpaść na wydział w godzinach pracy dziekanatu żeby coś ogarnąć. -
W.Dzirejski
jak ktos wie, to niech pisze, nic nie wiadomo, nie ma info.... jak zwykle
dzieki -
-
MasT
Dostałem info, że komisa nie ma i że po dwóch terminach jest powtórka roku. Nie wiem, ja będę się teraz tam próbował przebić przez mur -
Jarek
a ilu osobom, nie udało się zaliczyć ? ja wiem o 4 :/ szczerze wolał bym to popchnąć jeszcze w tym miesiącu -
Conny
czy ktoś się wybiera na dyżur do dr Ludwickiego? Może jednak da sie załatwic dodatkowy termin...moge też maila napisać i wszystkie zainteroswane osoby podpisać... też bym chciała zamknąc temat... -
O
czy ma ktoś może kontakt mailowy z Ludwckim? bo ja do niego wypisuje maile a on cisza.. ja mam u niego warunek do zaliczenia i nie mogę się wogóle dogadać co do terminu. -
Karolcia
Ja zaliczylam, ale ostatnio kolezanka ktora ma 2 z TS powiedziala, ze dr Ludwicki wspominal, ze jesli ktos bedzie mial sytuacje we wrzesniu, taka ze bedzie mial wszystko zaliczone, zaswiadczenie od promotora, ze praca napisana, i jedyne co mu zostalo to TS, to zrobi poprawke.
-
W.Dzirejski
-
Anonim
ogólnie jest jakaś masakra :/
jak można uwalić ludzi na 5 roku ?! przecież to jest okropne!; / -
Karolcia
Madzia, ja bym powiedziala, ze akurat mnie to nie zaskakuje...
WZ taki jest od poczatku ... ale całą swoją opinie nt. tego wydziału opiszę jak już będę miała dyplom w łapie; ]
A wam życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki :)
Za tych ktorzy jeszcze staty nie zdali tez :)