Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mikey

Wiadomo cos o kolejnej poprawce tudziez o jakims komisie ??
  • MasT

No właśnie, też czekam na jakieś info. Złożyłem podanie w sprawie komisu, ale nie mam kompletnie czasu żeby wpaść na wydział w godzinach pracy dziekanatu żeby coś ogarnąć.
  • W.Dzirejski

jak ktos wie, to niech pisze, nic nie wiadomo, nie ma info.... jak zwykle

dzieki
  • MasT

Dostałem info, że komisa nie ma i że po dwóch terminach jest powtórka roku. Nie wiem, ja będę się teraz tam próbował przebić przez mur
  • Jarek

a ilu osobom, nie udało się zaliczyć ? ja wiem o 4 :/ szczerze wolał bym to popchnąć jeszcze w tym miesiącu
  • Conny

czy ktoś się wybiera na dyżur do dr Ludwickiego? Może jednak da sie załatwic dodatkowy termin...moge też maila napisać i wszystkie zainteroswane osoby podpisać... też bym chciała zamknąc temat...
  • O

czy ma ktoś może kontakt mailowy z Ludwckim? bo ja do niego wypisuje maile a on cisza.. ja mam u niego warunek do zaliczenia i nie mogę się wogóle dogadać co do terminu.
  • Karolcia

Ja zaliczylam, ale ostatnio kolezanka ktora ma 2 z TS powiedziala, ze dr Ludwicki wspominal, ze jesli ktos bedzie mial sytuacje we wrzesniu, taka ze bedzie mial wszystko zaliczone, zaswiadczenie od promotora, ze praca napisana, i jedyne co mu zostalo to TS, to zrobi poprawke.
  • W.Dzirejski

ja jak cos moge sie podpisac, jak cos bedzie pisane :]
  • Anonim

ogólnie jest jakaś masakra :/
    jak można uwalić ludzi na 5 roku ?! przecież to jest okropne!; /
  • Karolcia

Madzia, ja bym powiedziala, ze akurat mnie to nie zaskakuje...
    WZ taki jest od poczatku ... ale całą swoją opinie nt. tego wydziału opiszę jak już będę miała dyplom w łapie; ]
    A wam życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki :)
    Za tych ktorzy jeszcze staty nie zdali tez :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)