-
peachy
hej!! jakie jest hasło do materiałów umieszczonych przez prowadzącego na moodle??
z góry dziękuję i pozdrawiam -
Anonim
-
.:: Akashia ::.
-
-
Anonim
-
Anonim
w sylabusie jest mowa o jakis artykulach - wiadomo jakie artykuly trzeba przeczytac na 4 ostatnie zajecia (nowe podejscia do strategii, teoria kosztow transakcyjnych, teoria agencji i dorobek socjologii)? -
Kasia
jakieś kolokwium się szykuje?? a po co te artykuły trzeba przeczytać- będzie jakaś dyskusja czy co? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Czy ktoś orientuje się jakie artykuły mamy do przeczytania... w sylabusie do planu zajęć przy zajęciach 11,12,13,14 są jakieś artykuły, zna może ktoś tytuły, czy to było, nie było, będzie nie będzie?
J. -
Anonim
Up'uje pytanie Jacka. Mam jakieś artykuły z zeszłego roku, ale nie wiem czy jest je w ogóle sens czytać, więc jakby ktoś podrzucił to co trzeba przeczytać... :) -
Anonim
-
Karolcia
a jaka formę ma mieć w końcu egzamin ? bo na moodlu odpowiedzi nie ma.
Z tego co wiem, dr Ludwicki TS miał w tamtym roku pierwszy raz (chyba) i tylko na komisie...
wcześniej był egzamin u Obłoja. Więc nie wiem, czy testy z zeszłych lat coś pomoga; / -
-
Anonim
-
Anonim
-
Ndee
-
Stefan
-
Anonim
-
-