-
adas
kto wie do kiedy ewentualnie bedzie mozna sie zamieniac? a kiedy jest deadline zlozenia papierow? -
Anonim
-
Goro
-
-
justyna
-
Anonim
mam pytanie..zostało mi przydzielone miejsce na erasmusa(na semestr ziomowy 2011/2012)..czy mozliwe jest ze wyjazd ten moze byc anulowany jezeli teraz nie zdałbym jakiegos przedmiotu w 2 terminie i mialbym warunek(czyli musialbym zaliczac ten przedmiot za rok takze na sem. ziomym)?
ktos wie? -
Masz prawo wyjechac na Erasmusa tylko musisz przypomniec sie z tym ze nie zdales jakiekos egzaminu.
Z tego co pamiętam piszesz podanie do kierownika studiów z prośbą o przełożenie egzaminu na późniejszy okres i po kłopocie :)
Druga możliwość bezpośrednie dogadanie sie z wykładowcą by zrobił dla Ciebie jeszcze 1 termin w związku z tym ze wyjeżdżasz na Erasmusa :)
powodzenia !!:) -
Natalia
-
Anonim
-
miilenka
-
ewka marchewka
-
PIQS
Hejson - moja druga połowa wybiera się do Barcelony na Erasmusa 2011/2012. Jeżeli startuje tam jakas ekipa to prośba o przygarnięcie. Bo z jej uczelni nikt to Barcy sie nie dostał. Pozdrowienia z Krakowa dla UW; ]
jak coś to piszcie na maila: urshac@interia.pl -
Anonim
-
kondzik177
-
-
Justyna
ja wybieram sie do Berlina. szukam mieszkania i znajomych bo NIKOGO NIE ZNAM TAM! MOJ EMAIL TO: justina163@wp.pl
Erasmusi integrujmy sie, w kilka osób raźniej!:) -
DOMINIKA BIALEK
-
Ter
Czy ma ktoś spis osób z jaką średnią w tym roku dostali się do poszczególnych miejsc? Nigdzie nie mogę znaleźć