Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • adas

kto wie do kiedy ewentualnie bedzie mozna sie zamieniac? a kiedy jest deadline zlozenia papierow?
  • Anonim

Havre
  • Goro

Budapeszt
  • justyna

Bamberg
  • Anonim

mam pytanie..zostało mi przydzielone miejsce na erasmusa(na semestr ziomowy 2011/2012)..czy mozliwe jest ze wyjazd ten moze byc anulowany jezeli teraz nie zdałbym jakiegos przedmiotu w 2 terminie i mialbym warunek(czyli musialbym zaliczac ten przedmiot za rok takze na sem. ziomym)?
    ktos wie?
  • Motylek

Masz prawo wyjechac na Erasmusa tylko musisz przypomniec sie z tym ze nie zdales jakiekos egzaminu.
    Z tego co pamiętam piszesz podanie do kierownika studiów z prośbą o przełożenie egzaminu na późniejszy okres i po kłopocie :)
    Druga możliwość bezpośrednie dogadanie sie z wykładowcą by zrobił dla Ciebie jeszcze 1 termin w związku z tym ze wyjeżdżasz na Erasmusa :)

powodzenia !!:)
  • Natalia

ktoś do Vigo?
  • Anonim

Frankfurt nad Odrą - Uniwersytet Viadrina.
  • miilenka

Stuttgart????
  • ewka marchewka

trento?
  • PIQS

Hejson - moja druga połowa wybiera się do Barcelony na Erasmusa 2011/2012. Jeżeli startuje tam jakas ekipa to prośba o przygarnięcie. Bo z jej uczelni nikt to Barcy sie nie dostał. Pozdrowienia z Krakowa dla UW; ]

jak coś to piszcie na maila: urshac@interia.pl
  • Anonim

Wybiera się ktoś do Berlina wrzesień 2011/2012 na SRH??
  • kondzik177

Ja do Patras :)
  • Justyna

ja wybieram sie do Berlina. szukam mieszkania i znajomych bo NIKOGO NIE ZNAM TAM! MOJ EMAIL TO: justina163@wp.pl

Erasmusi integrujmy sie, w kilka osób raźniej!:)
  • DOMINIKA BIALEK

Ktoś jedzie do Paryża ?
  • Ter

Czy ma ktoś spis osób z jaką średnią w tym roku dostali się do poszczególnych miejsc? Nigdzie nie mogę znaleźć
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)