-
DonCarlo
aż muszę to skomentować..
nie mogę już patrzeć na to jak samorząd zabiera się za organizację wydziałowych bluz. Co to w ogóle znaczy, że "mniej więcej będzie wyglądać tak"... ? Każda firma w internecie oferuje możliwość zrobienia wzoru on-line a Wy tu wrzucanie jakiś projekt zrobiony w programie paint??
Kolejny kwiatek: "nie chcesz to nie kupuj.. jest to co jest" - to wydziałowi ma zależeć na sprzedaży bluz nawet kosztem dopłaty (patrz inne wydziały np. geografii).
Chłopaki jesteście przecież z zarządzania !!! nasze bluzy mają wyglądać jak te z Cambridge albo i lepiej! W każdej rozmiarówce każdy rozmiar i dostępne dla każdego od ręki. Pomyślcie o współpracy z władzami uczelni a nie jakąś samowolkę tu odstawiacie...
pozdroo -
samowolkę. tak... kolego, tak się składa, że to nasza dobra wola i chęć zaangażowania wielu ludzi umożliwiło zrealizowanie m. in. tego projektu i załatwienia bluz tej jakości w tej cenie.
Bardzo Cię proszę o kontakt na priv a wyjaśnię jakie problemy można napotkać przy takim przedsięwzięciu. Zapraszam tez do pracy przy kolejnych akcjach - pracę za którą nikt Ci jednak nie zapłaci i rzadko kto podziękuje, ale wielu wytknie i oceni Twoje błędy. -
bird of prey
dobra tez mam zastrzeżenia ale już je pisałam wczesniej...ale grunt ze jest ok a bluza fajna szkoda ze za duża :P ale ja to raczej jak pamiątkę traktuje. ps najlepsza jest konstruktywna krytyka :) -
-
No tak, błędy, niedociągnięcia były i będą, tylko trzeba pamiętać że jesteśmy takimi samymi studentami jak wy, odbiorcy tych bluz. Nikt nas nie szkolił, generalnie sami wszystko robimy kiedy wchodzi coś innowacyjnego. Do "samorządu" można wejść naprawdę łatwo, więc bardzo proszę o pomoc wszystkich tych którzy do tej pory tylko oceniali - przy następnych zamówieniach, ale ta pomoc będzie się wiązała z poświęcaniem dużej ilości czasu, spotkaniami, wieloma telefonami, mailami, pytaniami od studentów, pisaniem wniosków, zamówień, rozliczaniem projektu aż do noszenia samych pudeł z ubraniami.
Od tak zaangażowanych ludzi, którzy będą mogli spojrzeć na całe przedsięwzięcie kompleksowo, krytykę jak najchętniej przyjmiemy. A to, że np. rysunek nie powinien być zrobiony w Paintcie ja naprawdę dobrze wiedziałem, ale nie mieliśmy projektu od tego dostawcy, firma też się spóźniała za co dostawało się nam itp.
Wiem ile poszczególni ludzie robią dla samorządu. Krytykować ich można i trzeba, ale nie opieprzać za błędy, które mają prawo się zdarzyć. Pracują bowiem tylko dzięki swojej dobrej woli i ja im za to dziękuję. Ktoś na pewno zrobiłby to lepiej - tylko jakoś nikogo innego nie ma, kto by chciał działać za free -
ola ś.
-
Anonim
będzie powtórka :)
na dniach zostanie umieszczony formularz zamówienia na szturmowej.com
tam również znajdziesz wszystkie informacje związane z bluzami. -
Madzia.
Kozioł, przestań się tłumaczyć, albo zachęcac do współpracy, bo zawsze będzie jakieś "ALE".
Samorząd nie prowadził stałej sprzedaży bluz, była to pierwsza tego typu akcja, można było się spodziewać ze bedą jakieś obsunięcia w czasie,itp. też miałam pretensję o ten nieprofesjonalizm, az do momentu kiedy laska zajmująca się bluzami powiedziała mi face to face jak firma szyjąca poleciała w kulki i wtedy zrobiło mi się po prostu głupio.
Teraz sekcja promocji dobrze wie jak się tym zająć i na pewno dołoży wszelkich starań, żeby już nie było żadnych potknięć. Tym bardziej, że bluzy jeszcze bedą.
Z mojej strony chcę tylko dodać ze w sytuacji gdy widzicie ze coś u nas leży, a wasza babcia, mama, wujek, czy macocha prowadzi firmę, która pomogłaby pomoc doprowadzić jakies przedsiewzięcie do konca to po prostu dajcie znać. bo samorząd to wszyscy studenci wz a nie jakas grupa (różnica jest w tym kto rzeczwyscie pracuje; p), nie mówię od razu o jakiejs długiej współpracy ale np. tylko o podrzuceniu kontaktu.
Moj post zostal usunięty bo "strofowałam" moderatora. -
Madziu wykasowałem post bo po prostu nie zrozumiałaś pewnych rzeczy, bo nikt tu się nie tłumaczył tylko wyjaśniał sytuację a to co innego:) a zachęcać do współpracy oczywiście trzeba, każdego!
Nie pisz takich zbuntowanych postów bo jako przewodniczący gwarantuję że Samorząd chce przyjmować krytykę (byle sensowną), to nam pomaga, a jeszcze bardziej przydadzą się nam pomocne ręce do pracy :) -
Jusia
Czy można jeszcze gdzieś kupić wydziałowe bluzy? Formularz na szturmowa.com jest aktywny i aktualny? -
Jest aktywny i można się zgłosić, ale z partią nowych bluz jeszcze nie ruszyliśmy. Jeśli rozpoczniemy nową partię sprzedawać na pewno to ogłosimy i odezwiemy się do osób które wysłały formularz :)