-
justys :)
slyszalam ze jezeli ktos nie chodzi na zajecia to musi napisac prace zaliczeniowa? czy Nowak mowil na jaki temat?
dzieki za info -
Puti
w poprzednim semestrze wstawił wszystkim 4. czy ktoś chodził, czy nie... i czy ktoś napisał pracę, czy nie... :) -
-
Ona
Właśnie - ma ktoś jakieś aktualne informacje na temat zaliczenia tego monografu w tym roku? -
-
podobno ci ktorzy maja wiecej niz 2 nieobecnosci musza napisac prace o ekonomii i lobbingu. tylko nie wiem czy temat ma byc dowolny? czy Nowak cos zasugerowal? i jak dluga ma byc to praca? -
pawel
czy ktoś może wie coś o tej pracy?
na jaki temat można ją napisać żeby zaliczyć monograf?
na ile? do kiedy?
pls o jakieś info :) dzięki -
MairJ
-
Loup
Format pracy zaliczeniowej:
-6 stron, Times New Roman rozmiar 12, odstęp 1,5
-imię i nazwisko + numer indeksu
-cytowanie jest dopuszczalne, ale nie może być więcej cytatów niż własnego tekstu :)
Temat - opisać jakiś przykład lobbingu
Co ma ta praca mniej więcej zawierać:
- wyjaśnienie problemu (skąd się wziął, co się stało)
- co można było zrobić inaczej, dlaczego to się stało itp
- biblbiografia
Termin oddania do jutra w dziekanacie (tam gdzie ma gabinet Dziekan)
Tyle zanotowałem :)
-
A s i a
a Czy jutro jest wykład,czy ostatni to ten który odbył sie przed swietami? -
uuuu no to dupa; / oddalam juz prace, a napisalam poprostu o lobbingu w UE , bez przykladow.
oby tego nie chciało się Panu Nowakowi czytac :p -
Raadek
czy wiadomo coś kiedy będą oceny w usosie z monografu? bo chyba nie jestem jedynym, który nie ma oceny? -
pawel
-
A s i a
-
Kasia Zielińska
Czy nadal nikt nie ma oceny z monografu? W dziekanacie powiedzieli, że jakieś listy zostały przekazane ze stopniami, ale wciąż nie mam oceny wpisanej:( -
MeHow
zazwyczaj piszę się meila do pana dziekana :-) ale jeśli pod koniec semestru letniego nie będziesz miała oceny w usosie-dopiero wtedy się zainteresuj ... to musi potrwać :) -
PADI
-
A s i a
Panie w dziekanacie powiedziały,ze nasz wykładowca jest za granicą i po powrocie zainteresuje się naszymi ocenami.
-
Raadek
-
A s i a
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne