Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia. .

szkolenie biblioteczne jest internetowe - informację co trzeba zrobić znajdziesz na stronie buw'u

co do ochrony - o ile wam nie podali na wykładzie terminu, to będzie on umieszczony w ogłoszeniach na stronie wydziałowej

• P .

a jak jest z wifi na wz?
  • Pocket

>Gosia. . napisała:
    >szkolenie biblioteczne jest internetowe - informację co
    >trzeba zrobić znajdziesz na stronie buw'u
    >
    >co do ochrony - o ile wam nie podali na wykładzie terminu,
    >to będzie on umieszczony w ogłoszeniach na stronie
    >wydziałowej
    >
    >

dzięki za informacje :) a wiesz może czy potrzebujemy wpisu w związku z zaliczeniem tego szkolenia do indeksu, czy nie?
  • Ylaa

>Bartek napisał
    >>Gosia. . napisała:
    >>szkolenie biblioteczne jest internetowe - informację co
    >>trzeba zrobić znajdziesz na stronie buw'u
    >>
    >>co do ochrony - o ile wam nie podali na wykładzie
    >terminu,
    >>to będzie on umieszczony w ogłoszeniach na stronie
    >>wydziałowej
    >>
    >>
    >
    >dzięki za informacje :) a wiesz może czy potrzebujemy
    >wpisu w związku z zaliczeniem tego szkolenia do indeksu,
    >czy nie?

Co wy z tymi indeksami... Nie ma czegoś takiego na WZ-cie jak "wpis" do indeksu. Indeks jest zdematerializowany. Tzn. występuje tylko w usosie i tam są wpisywane wszystkie oceny. Dostajecie tylko i wyłącznie numer indeksu (to jest nr na legitce), który jest wam potrzebny np. do zalogowania się do sieci na uczelni.
    Szkolenie biblioteczne odbywa się na platformie uniwersyteckiej, czyli przez internet. Musicie się zalogować, coś tam przeczytać i wypełnić test i nic więcej. System zapamięta tylko czy zaliczyliście i tylko tego. Nie znalazłam w usosie, żadnej adnotacji o tym, że mam nawet zrobiony ten kurs (chociaż, za bardzo nawet nie próbowałam)
  • Pocket

mhm w takim razie dzięki za informacje :)
  • P .

Będąc na studiach wieczorowych muszę zanieść deklaracje uiszczania opląty czy moge po prostu przelac na konto?

W dekalracji napisane jest Przyjmuję do wiadomości, Ŝe czesne nie zostanie mi zwrócone w przypadku rezygnacji ze studiów
    w trakcie semestru lub skreślenia mnie z listy studentów z powodu niedostatecznych wyników w nauce,
    natomiasy w umowie która dostałem jest napisane ze pieniadze zostaną oddane z potraceniem tych miesiecy kiedy studiowalem

Ktore jest ptawdziwe?
  • marcin

witam. mam pytanie w sprawie sposobów przeliczania punktów z matury w tegorocznej rekrutacji na Zarządzanie. Z informacji zawartych na stronie UW nie mogę się dużo dowiedzieć gdyż jest tam napisany pewien wzór. Jednak nie mam pojęcia czy będzie to przeliczane tak ajk w 2010r. (tylko wyniki z 3 podstaw) czy rozszerzone egzaminy będą miały jakikolwiek wpływ. dziękuję z góry za odpowiedź
  • Ter

W tym roku zasady rekrutacji podobno zmieniają się - jeśli dobrze pamiętam to roz. też liczą. Musisz znaleźć aktualne informacje dotyczące rekrutacji na 2011/2012
  • monika

W tym roku brane są wyniki z języka polskiego (30%), matematyki (35%) jezyka obcego (35%) z podstawy bądź rozszerzenia. Podstawa jest przeliczana jako 0,8 rozszerzenie jako 1.
  • Michał Misiek

Witam, pisze tutaj dużo osób dlatego zadam jedno pytanie i znikam, a mianowicie:
    - Na ile muszę zdać mature i z jakich przedmiotów, ewentualnie rozszerzonych, aby dostać się na zarządzanie UW. Dodam, iż jestem w 3 kl o profilu mat-fiz.

z Góry dziękuje i pozdrawiam!
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)