-
Zbynio
-
I am McLovin
-
Zbynio
Z tego co wiem w tamtym roku mozna bylo miec 1 lub 2. Czyli mam rozumieć, że to sie zmieniło? -
-
I am McLovin
na pierwszym roku bylam 4 lata temu takze moglo sie zmienic wszystko;P -
Anonim
zmieniło sie chyba 2 lata temu i można mieć na pewno jeden...co do drugiego to nie mam pojęcia -
DR
-
Madzia.
do tego zmienila sie polityka co do komisów. do tej pory mozna ich bylo miec wiecej niz 1. teraz mozna miec tylko 1. -
▪°¤ margarítēs ¤°▪
>Madzia. napisała:
>do tego zmienila sie polityka co do komisów. do tej pory
>mozna ich bylo miec wiecej niz 1. teraz mozna miec tylko 1.
teoretycznie... ale zdarzają się wyjątki-nie wiem z czego to wynika i od czego zależy, ale mi przyznali 2;] uzasadnień specjalnych nie miałam, a znajomym w takiej samej sytuacji (te same przedmioty) nie przyznali -
Soszek
Bo na wz jak sobie zalatwisz tak masz, te wszystkie zasady sa o kant d...
np. (nie wymieniajac z imienia i nazwiska) student X z 2 warunkami musi placic 2200zł i repeta z robieniem awansem kolejnego roku (co tez zalatwil przy 2 podejsciu), student Y na tym samym roku ma 3 warunki placac 900zł i roku nie powtarza. obaj MSD, zadnych uzasadnien nie maja.
Kombinowac, kombinowac, kombinowac. . . -
Madzia.
>فويتشياخ napisał
>Kombinowac, kombinowac, kombinowac. . .
tego uczą na wz; P albo kolega trafil na dobry humor "kłujaco-gryzącego" aparatu... wuzetowej biurokracji. -
55 i 55 i 55