Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • // Aga \\

mam do Was takie pytanie. ostatnio w usosie pojawila sie nieco bardziej rozbudowana zakladka zwiazana z platnosciami. troche mnie to zdziwilo bo nagle okazalo sie ze zalegam nie wiedziec czemu spora sume. z opisow nic nie wynika wiec trudno stwierdzic skad to sie wszystko wzielo. siostra kolezanki bedaca na drugim roku miala uruchomiony ten poglad niezaplaconych naleznosci pare miesiecy wczesniej i u niej wyskoczyly jakies ogromny sumy do zaplacenia, jak sie pozniej okazalo nieslusznie przypisane (taki maly blad ...). niestety nie bede miala w najblizszym czasie raczej szans na to by dowiedziec sie jak udalo jej sie ta sprawe zalatwic

czy ktos z Was spotkal sie z podobnym problemem?

jak takie sprawy nalezy zalatwiac? do kogo sie z tym zwrocic? nalezaloby chyba powiazac to z jakims wgladem do teczki studenta, czy moze sie myle? bede wdzieczna za kazda wskazowke, bo czas ucieka ...
  • God gave me style ...

miałem swego czasu podobną sytuację...

naliczyli mi odsetki za niepłacenie czesnego, któe wynosiło ok 1tyś. zł

Czynności do wykonania:
    1. idź do dziekanatu i tam staraj się dogadać. Zapewne będą chciały kobiety od Ciebie kopie wpłat.
  • // Aga \\

dzieki!! jak sie okazuje nie my dwie mamy taki problem :/ mam nadzieje ze uda sie to wyjasnic
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)