-
// Aga \\
mam do Was takie pytanie. ostatnio w usosie pojawila sie nieco bardziej rozbudowana zakladka zwiazana z platnosciami. troche mnie to zdziwilo bo nagle okazalo sie ze zalegam nie wiedziec czemu spora sume. z opisow nic nie wynika wiec trudno stwierdzic skad to sie wszystko wzielo. siostra kolezanki bedaca na drugim roku miala uruchomiony ten poglad niezaplaconych naleznosci pare miesiecy wczesniej i u niej wyskoczyly jakies ogromny sumy do zaplacenia, jak sie pozniej okazalo nieslusznie przypisane (taki maly blad ...). niestety nie bede miala w najblizszym czasie raczej szans na to by dowiedziec sie jak udalo jej sie ta sprawe zalatwic
czy ktos z Was spotkal sie z podobnym problemem?
jak takie sprawy nalezy zalatwiac? do kogo sie z tym zwrocic? nalezaloby chyba powiazac to z jakims wgladem do teczki studenta, czy moze sie myle? bede wdzieczna za kazda wskazowke, bo czas ucieka ... -
God gave me style ...
miałem swego czasu podobną sytuację...
naliczyli mi odsetki za niepłacenie czesnego, któe wynosiło ok 1tyś. zł
Czynności do wykonania:
1. idź do dziekanatu i tam staraj się dogadać. Zapewne będą chciały kobiety od Ciebie kopie wpłat. -
// Aga \\
dzieki!! jak sie okazuje nie my dwie mamy taki problem :/ mam nadzieje ze uda sie to wyjasnic -