Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam,

Pracuję od 2 lat w agencji interaktywnej OS3 multimedia (http://www.os3.pl) i zaczynałem na II roku od praktyk.

Chciałbym po krótce przedstawić Wam firmę, w której pracuję i zachęcić do zapoznania się z ofertą pracy.

Zajmujemy się tworzeniem strategii rozwoju marki poprzez działania w sieci i nie tylko:
    - tworzenie serwisów www
    - kampanie reklamowe
    - zintegrowane działania z innymi mediami
    - planowanie strategiczne obecności marki na rynku

Zespół składa się z młodych ludzi, często jeszcze studiujących.
    Obecnie poszukujemy studentów chętnych na praktyki w czasie wakacji z możliwością przejścia później na staż, bądź pokierowania ściężką rozwoju jeszcze w innym kierunku.

Nasze biuro znajduje się tuż obok Metro Służew także nie ma żadnych kłopotów, aby od czasu do czasu podjechać na wydział i coś załatwić. Plany zajęć na WZ też raczej są na tyle dogodne, że 3dni a czasem nawet więcej można przeznaczyć na pracę, także nie omijajcie szansy i skontaktujcie się z nami!

Kontakt do Marcina Maja, dyr. zarządzającego - m.maj@os3.pl

PS.
    Jakbyście mieli jakieś pytania to piszcie do mnie na k.dobrowolski@os3.pl

Pozdrawiam,
    Konrad
  • Anonim

Uczciwe oferty pracy składają się z:
    -opisu stanowiska pracy
    -zakresu obowiązków
    -ilości godzin pracy
    -podanego proponowanego wynagrodzenia

Cytat:
    "Obecnie poszukujemy studentów chętnych na praktyki w czasie wakacji z możliwością przejścia później na staż, bądź pokierowania ścieżką rozwoju jeszcze w innym kierunku."

Bezpłatna siło robocza zgłoś się!!!!!

• Karolcia

Bylam na rozmowie w tej agencji... generalnie jak na agencje odnioslam bardzo mile wrazenie, ale mimo rocznego doswiadczenia na stanowisku accounta zostal mi zaproponowany staz 3 mc bezplatny... z tego co wiem, praktyki tez sa bezplatne, wiec w sumie mozna i dla nich pol roku za free pracowac...
    A juz byl poruszany ten watek na gronie wz, ze zatrudnianie bez kasy jest nielegalnym dzialaniem....

Swego czasu pracowalam dla agencji, ktora moze cudowna nie byla, bo w koncu z niej ucieklam, byla tez duzo mniejsza od OS3, ale uwazala, ze za KAŻDA prace nalezy sie wynagrodzenie.
    Oczywiscie, ze ja wynosze rowniez nauke, ale kazda praca czegos uczy, wiec tym sie zaslaniac nie mozna.

Generalnie, jak ktos potrafi pracowac 40h/tyg. bez pieniedzy przez 3mc - pol roku, to agencja naprawde bardzo fajna :) Gdyby zaproponowali mi cos lepszego, bym sie nie zastanawiala :)
  • wiola

Konrad przedstawil nam tylko informacje o ofercie pracy, takie szczegoly jak ilosc godzin, forma zatrudnienia i wynagrodzenie ustala sie juz osobiscie podczas rozmowy.
    Ja sie dostałam do tej agencji na 3 miesieczny staz, i dodam, ze jest on platny; )
  • MeHow

a no właśnie-pamiętajcie żeby zapytać co firma rozumie przez pojęcia praktyki/staż ... praktyki są zazwyczaj bezpłątne-staże już tak-oczywiście w dużych i znanych firmach zazwyczaj oba hasła są opłacane :-)
  • Anonim

widzę, że troszkę się tu rozwinął temat.

Jak Wiola słusznie zauważyła ja tu nikogo mega oficjalnie nie rekrutowałem, a jedynie starałem się przedstawić taką możliwość. Rekrutacją się w firmie nie zajmuję :)

Mehow dobrze godo...praktyki jak nazwa wskazuje są ku temu, aby się nauczyć praktyki, więc nie muszą być płatne. Staż to inna sprawa.

Jednak co do Karoliny to rzeczywiście nieco dziwnie to wygląda, że takiej osobie oferuje się bezpłatne praktyki, ale też osoba z takim doświadczeniem może najzwyczajniej nie jest potrzebna w roli praktykanta. Z pewnością mogłabyś się sprawdzić w wielu innych zadaniach w firmie (CV masz dobre, bo przeglądałem), ale taka osoba nie była poszukiwana. Obecnie szukamy też doświadczonego ekanta, ale tu akurat mowa jest o conajmniej kilkuletnim doświadczeniu i to stricte w branży interaktywnej.

Anyway, życzę wszystkim powodzenia w codziennych zmaganiach :)
  • Karolcia

dyplomatycznie mowisz :) ale przykrosci nie ma :) Agencja naprawde fajna, robila b.dobre wrazenie :)
    Tylko po prostu siebie nawzajem w tym momencie na takich warunkach nie potrzebujemy.
    Ale i tak dzieki za info i fatyge :) Powodzenia wszystkim na sciezce kariery zycze :)
  • Anonim

"Love" and "Peace" w dwóch słowach :D
  • Anonim

Chciałbym tylko oznajmić wszem i wobec, że nikogo już obecnie nie poszukujemy.

Powodzenia :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)