Wydział Zarządzania UW [4927]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A DINOSAUR PIRATE NINJA

• 15/06/2009 21:54
    ma ktos moze juz z tego ocene w usosie??
  • Ewe

• 15/06/2009 22:20
    jasne, że nie... pewnie znów zapomniał
  • Sylwia

• 15/06/2009 23:08
    też nie mam, dziwne :P
  • M S

• 22/06/2009 15:44
    pozostaje czekanie...
  • Ada

• 25/06/2009 18:24
    dzwoniłam do dziekanatu, mają się z nim skontaktować, a my mamy czekać......
  • Kasia

• 29/06/2009 18:00
    hmm...podobno sa juz oceny z Corporate tylko ze nie wiem jak inni...ale ja nie mam...czy sa jeszcze osoby ktore nie maja wpisanej oceny, czy tylko ja jestem takim pechowym przypadkiem?
  • Damian

• 14/07/2009 12:02
    Ja też nie mam oceny z CF - w dziekanacie twierdzą, że Ci, którzy byli na ostatnich zajęciach u niego (ciekawe które to były "ostatnie" skoro przestał przychodzić w połowie semestru), mieli dostać od niego oceny, a reszta jest zdana na jego łaskę w sesji poprawkowej. Próbował ktoś się z nim skontaktować w tej sprawie drogą mailową lub jakąkolwiek inną?
  • Kasia

• 14/07/2009 22:28
    ja prowadzę jakże miłą i cudowną korespondencję z dziekkanatem, jakoże na moje maile niestety pank Kuryłek nie odpowiada.Pani z dizekanatu dzownila do dr kurylka i oto co mi napisala:
    Dnia 14-07-2009 o godz. 8:53 Magisterskie Studia Dzienne napisał(a):
    > Witam,
    >
    > Tak, Dr Kuryłek odpowiedział mi, że osoby które nie mają ocen nie
    > pojawiły się na ostatnich zajęciach, kiedy wystawiał oceny.
    > Jeżeli w Pani przypadku było inaczej proszę napisać bezpośrednio
    > do dr
    > Kuryłka. (Ja przesłałam pani maila do dr Kuryłka i uzyskałam
    > odpowiedź
    > jw).
    >
    > Pozdrawiam,
    > K. Marciniak
  • Kasia

• 14/07/2009 22:30
    Więc dziś napisałam baaardzo bszernego maila do p Kuryłka, zobaczymy czy uzyskam odpowiedz...
  • Damian

• 15/07/2009 10:05
    Usłyszałem dokładnie to samo w dziekanacie i też naskrobałem do niego maila. Pytanie jest następujące - kiedy były ostatnie zajęcia. Zjawiałem się tam 3 piątki z rzędu kiedy on nie raczył nawet nas powiadomić, że nie przyjedzie.
  • Kasia

• 15/07/2009 16:08
    A ostatnie zajęcia były 24kwietnia chyba...wlasnie po tych trzech piatkach...pytanie co teraz z tym zrobic...babka z dziekanatu przesłała do kuryłka moje maile i zobaczymy czy odpisze...watpie...
| |

Dla wszystkich uczestników studiów dziennych, wieczorowych i zaocznych... wasze uwagi, dyskusje o...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)