-
Anonim
-
Ewe
-
Sylwia
-
M S
-
-
Anonim
dzwoniłam do dziekanatu, mają się z nim skontaktować, a my mamy czekać...... -
Anonim
hmm...podobno sa juz oceny z Corporate tylko ze nie wiem jak inni...ale ja nie mam...czy sa jeszcze osoby ktore nie maja wpisanej oceny, czy tylko ja jestem takim pechowym przypadkiem? -
Anonim
Ja też nie mam oceny z CF - w dziekanacie twierdzą, że Ci, którzy byli na ostatnich zajęciach u niego (ciekawe które to były "ostatnie" skoro przestał przychodzić w połowie semestru), mieli dostać od niego oceny, a reszta jest zdana na jego łaskę w sesji poprawkowej. Próbował ktoś się z nim skontaktować w tej sprawie drogą mailową lub jakąkolwiek inną? -
Anonim
ja prowadzę jakże miłą i cudowną korespondencję z dziekkanatem, jakoże na moje maile niestety pank Kuryłek nie odpowiada.Pani z dizekanatu dzownila do dr kurylka i oto co mi napisala:
Dnia 14-07-2009 o godz. 8:53 Magisterskie Studia Dzienne napisał(a):
> Witam,
>
> Tak, Dr Kuryłek odpowiedział mi, że osoby które nie mają ocen nie
> pojawiły się na ostatnich zajęciach, kiedy wystawiał oceny.
> Jeżeli w Pani przypadku było inaczej proszę napisać bezpośrednio
> do dr
> Kuryłka. (Ja przesłałam pani maila do dr Kuryłka i uzyskałam
> odpowiedź
> jw).
>
> Pozdrawiam,
> K. Marciniak -
Anonim
Więc dziś napisałam baaardzo bszernego maila do p Kuryłka, zobaczymy czy uzyskam odpowiedz... -
Anonim
Usłyszałem dokładnie to samo w dziekanacie i też naskrobałem do niego maila. Pytanie jest następujące - kiedy były ostatnie zajęcia. Zjawiałem się tam 3 piątki z rzędu kiedy on nie raczył nawet nas powiadomić, że nie przyjedzie. -
Anonim
A ostatnie zajęcia były 24kwietnia chyba...wlasnie po tych trzech piatkach...pytanie co teraz z tym zrobic...babka z dziekanatu przesłała do kuryłka moje maile i zobaczymy czy odpisze...watpie...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne