Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dyzma

Uściślę swoją wypowiedź - kursy szkoleniowe w planie mają uwzględnione zarządzanie dzienne i wieczorowe oraz FiR wieczorowy. o FiR dziennym nie ma informacji na stronie Wydziału i w planie wydziału(plan na 25.09, a w nim szkoleń komputerowych podanych nie ma) - prawdopodobnie ma w przyszłym tygodniu. Bo o tej porze raczej już nic nowego nie napiszą, ewentualnie podadzą jutro.
  • Kniaz Jarema

hmm ja też nic o tym szkoleniu informatycznym/ FIR dzienne/ nie znalazłem, a to oznacza ze chyba moge spać spokojnie, z naciskiem na chyba :), dzieki wszystkim którzy się tym tematem zaiteresowali i podali info.
  • .: M@rtu$ :.

informacja o terminie szkolen jest podana na stronie WZ przy planach zajęc. jak otworzycie plan dla swojego kierunku to tam wszystko jest :)
  • eSylwia.

Zarządzanie I ROK (wieczorowe) grupa 2. - poszukuję. :D
  • .

Ok, tylko co to jest gr. KW11-16, bo z grupami C1-C6 średnio się to pokrywa, bo np. C5 ma szkolenie w trakcie wykładu.. (zarządzanie wieczorowe)?

wiem, tez to zauwarzylam ale w innych grupach tez tak jest. a w ogole w piatek mamy jakies zajęcia?
  • .

podobno w piątek są zajęcia, aczkolwiek na dniu adaptacyjnym nikt tego nie powiedział :) (przynajmniej ja nie usłyszałam, i kilka innych osób również :)
  • tomaszzz

a wie ktos moze co to jest to KW11, KW12, KW13, KW14 itd....?
  • Anonim

http://www.wz.uw.edu.pl/studia,oglo...

I tam macie napsiane wszystko czytelnie co i jak. Gruba np. DSMS oznacza Zarzadzanie Dzienne(Stacjonarne) DSMW - Wieczorowe a grupy normalnie czyli C1, C2 itd.
  • tomaszzz

super, dzieki, teraz juz wszytko jasne;)

zapisanie jestescie na lektoraty? myslicie ze beda jeszcze dodatkowe grupy??
  • Kasiulek

Czy mógłby mi ktoś wyjasnic co było dokładnie na spotkaniu informacyjnym, kiedy ruszaja lub ruszyły rejestracje na zajęcia i co zrobić jak sie nie było na tym całym szkoleniu informatycznym?
  • Nepomucen

Poza mową o szkoleniach to nic konkretnego nie było. Jeżeli opuściło się swoje zajęcia komputerowe to można próbować wbić się na dowolne z nadzieją, że ktoś je oleje i będzie wolne miejsce przy komputerze. Jednakże jeżeli wszyscy już będą chodzić i nikt nie opuści to może to być problem.
  • fone.blox.pl

a akurat co do szkolen to spokojnie, w zeszlym roku ostatnie było jakos na początku listopada dla spoznialskich...

pytanie moje brzmi CZY JUTRO SA ZAJECIA ?
  • Nepomucen

poza lektoratami to są. Przynajmniej tak zrozumiałem. Ja idę jutro na wf najwyżej nie będzie. Ale wydaje mi się, że normalnie są zajęcia.
  • Anonim

Czyli normalnie jutro są ćwiczenia?? I dodatkowo inaugaracja roku akademickiego o 16.00??
  • Nepomucen

Nie dam sobie głowy uciąć ale tak.
  • Szymon

Idziecie jutro na tą inauguracje?
    Mi jakoś się nie widzi cały dzień zasuwać na galowo.
  • .

Co z tym, że szkolenie informatyczne pokrywa się z ćwiczeniami?:)
  • fone.blox.pl

a o ktorej jest ? xD
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)