-
Dyzma
Uściślę swoją wypowiedź - kursy szkoleniowe w planie mają uwzględnione zarządzanie dzienne i wieczorowe oraz FiR wieczorowy. o FiR dziennym nie ma informacji na stronie Wydziału i w planie wydziału(plan na 25.09, a w nim szkoleń komputerowych podanych nie ma) - prawdopodobnie ma w przyszłym tygodniu. Bo o tej porze raczej już nic nowego nie napiszą, ewentualnie podadzą jutro. -
Kniaz Jarema
hmm ja też nic o tym szkoleniu informatycznym/ FIR dzienne/ nie znalazłem, a to oznacza ze chyba moge spać spokojnie, z naciskiem na chyba :), dzieki wszystkim którzy się tym tematem zaiteresowali i podali info. -
.: M@rtu$ :.
informacja o terminie szkolen jest podana na stronie WZ przy planach zajęc. jak otworzycie plan dla swojego kierunku to tam wszystko jest :) -
-
eSylwia.
-
.
Ok, tylko co to jest gr. KW11-16, bo z grupami C1-C6 średnio się to pokrywa, bo np. C5 ma szkolenie w trakcie wykładu.. (zarządzanie wieczorowe)? -
wiem, tez to zauwarzylam ale w innych grupach tez tak jest. a w ogole w piatek mamy jakies zajęcia? -
.
podobno w piątek są zajęcia, aczkolwiek na dniu adaptacyjnym nikt tego nie powiedział :) (przynajmniej ja nie usłyszałam, i kilka innych osób również :) -
tomaszzz
-
Anonim
http://www.wz.uw.edu.pl/studia,oglo...
I tam macie napsiane wszystko czytelnie co i jak. Gruba np. DSMS oznacza Zarzadzanie Dzienne(Stacjonarne) DSMW - Wieczorowe a grupy normalnie czyli C1, C2 itd. -
tomaszzz
-
zapisanie jestescie na lektoraty? myslicie ze beda jeszcze dodatkowe grupy?? -
Kasiulek
Czy mógłby mi ktoś wyjasnic co było dokładnie na spotkaniu informacyjnym, kiedy ruszaja lub ruszyły rejestracje na zajęcia i co zrobić jak sie nie było na tym całym szkoleniu informatycznym? -
Nepomucen
Poza mową o szkoleniach to nic konkretnego nie było. Jeżeli opuściło się swoje zajęcia komputerowe to można próbować wbić się na dowolne z nadzieją, że ktoś je oleje i będzie wolne miejsce przy komputerze. Jednakże jeżeli wszyscy już będą chodzić i nikt nie opuści to może to być problem. -
-
fone.blox.pl
a akurat co do szkolen to spokojnie, w zeszlym roku ostatnie było jakos na początku listopada dla spoznialskich...
pytanie moje brzmi CZY JUTRO SA ZAJECIA ? -
Nepomucen
poza lektoratami to są. Przynajmniej tak zrozumiałem. Ja idę jutro na wf najwyżej nie będzie. Ale wydaje mi się, że normalnie są zajęcia. -
Anonim
Czyli normalnie jutro są ćwiczenia?? I dodatkowo inaugaracja roku akademickiego o 16.00?? -
Nepomucen
-
Szymon
Idziecie jutro na tą inauguracje?
Mi jakoś się nie widzi cały dzień zasuwać na galowo. -
.
-
fone.blox.pl