Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to zależy od grupy do której się zapisałaś, ja jedynie co zanotowałem na tym dzisiejszym spotkaniu to to, że grupa C1 - szkolenie komputerowe ma 14.00 - 16.00 w sali C314 a gr. C5 jutro 14.00 - 16.00 w sali C 305 , mam nadzieję, że komuś pomogłem; )
  • ...:::karolcia:::...

jutro?? ja jestem w C1.
  • Anonim

miło mi, ja też; ), to obawiam się, że jutro mamy to szkolenie, z tego co wiem jest ono obowiązkowe i jak ktoś nie będzie mógł dotrzeć na to szkolenie w terminie przewidzianym dla swojej grupy to potem ma dość poważny problem.

ż to słyszałam... na szczęście mam czas:D:D. a ty sie zalogowałes na angola??
  • Anonim

tak, właśnie nie wiem czy przypadkiem jutro nie mam pierwszych zajęć

nie, lektoraty zaczynają sie od 5.10:)
  • Anonim

to super, dzięki wielkie za informacje; )

spoko, i wzajemnie za igo o szkoleniach:)

*imfo
  • Anonim

wie ktos kiedy sa szkolenia na wieczorowych? kiedy jest rozpoczecie i czy trzeba sie na jeden czy na dwa lektoraty zapisac? i czy z wf mozna zalatwic tak ze chodzi sie np u siebie w okolocy na silownie i mozna stamtad zasiwdczenie pobrac i ma sie zaliczony wf?
  • Anonim

i czy wieczorowe musza isc juz w piatek na cwiczenia?
  • Anonim

>Szymon napisał
    >Sprawdzana była lista czy coś na tym spotkaniu
    >adaptacyjnym?
    >>Kisiell napisał
    >>>LWC napisał
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>
    >>>jest obowiazkowe; D jak pobralem plan ze strony to tam
    >>bylo
    >>>napisane ze obowiazkowe; )
    >>>
    >>
    >>Mój błąd, ale i tak byli chyba wszyscy. Jest ktoś
    >>jeszcze wieczorowy (lub dzienny) z grupy C2 ?
    >DSM czy DSFiR?
    >
    >Jeszcze jednego nie wiem, kiedy zaczynają się Oguny?
    >

No tak nie dopisałem....DSM wieczorowe grupa C2 - jestem
  • Gustaw

siemano! moze ktos napisac mniej wiecej co było na tym spotkaniu adaptacyjnym?? jakies szolenia sa?? jestem w grupie C2.
  • Anonim

>Gustaw Woliński napisał
    >siemano! moze ktos napisac mniej wiecej co było na tym
    >spotkaniu adaptacyjnym?? jakies szolenia sa?? jestem w
    >grupie C2.

No po krotce wyjasniono ocb w calym studiowaniu, jak sie rejestrowac w USOSie, o tym ze trzeba wypelnic test BHP - co prawda jeszcze go nie znalazlem, ale mam nadziee, szybko to nadrobic :P jak sie rejestrowac na BUW no takie organizacyjne rzeczy. Acha wazniejsze rzeczy to to, ze trzeba przejsc szkolenie informatyczne bez niego nie mozna na zajecia informatyczne chodzic. Jesli jestes dzienny DSM C2 to masz jutro szkolenie niestety nie pamietam godziny, a jesli wieczorowy to nie ma jeszcze terminu - tego nie ejstem pewien na 100%.
  • Gustaw

zna ktos godzine szkolenia komputerowego dla gr C2 zarzadzanie dzienne??
  • Anonim

Gr. KW2 01.10.2009 –czwartek – w godz. od 14.00-16.00 - sala C 304
  • Nepomucen

>Rafauuuu napisał
    >to zależy od grupy do której się zapisałaś, ja jedynie
    >co zanotowałem na tym dzisiejszym spotkaniu to to, że
    >grupa C1 - szkolenie komputerowe ma 14.00 - 16.00 w sali
    >C314 a gr. C5 jutro 14.00 - 16.00 w sali C 305 , mam
    >nadzieję, że komuś pomogłem; )

To jest mowa o zarządzaniu, prawda? A ktoś wie kiedy ma grupa C1 dzienne finanse szkolenie informatyczne??
  • Dyzma

>Nepomucen napisał

>To jest mowa o zarządzaniu, prawda? A ktoś wie kiedy ma
    >grupa C1 dzienne finanse szkolenie informatyczne??

Zarządzaniu dyktowali terminy, a nam na dniach adaptacyjnych powiedzieli tylko że poinformują nas w najbliższym czasie... Nie jestem pewien, ale FiR dzienny chyba będzie mieć szkolenie informatyczne w przyszłym tygodniu(z naciskiem na "chyba"). Zarządzanie ma plan zaktualizowany dzisiaj z podanymi terminami szkoleń, a FiR takie planu nie ma, dlatego prawdopodobnie będziemy mieć je w przyszłym tygodniu.

• Anonim

Jeśli chodzi o lektoraty to dzisiaj zostało powiedziane że od jutra zaczynają się zajęcia. Natomiast na stronie jest napisane że zaczynają się od 5 X . Więc moje pytanie brzmi i proszę o 100% odp :] czy jutro są lektoraty??? z góry dziękuje; ) :p
  • Anonim

ja na te lektorat w ogole nie moge sie zapisac, ale jak pytalam w rejestracji 100 razy co sie dzieje to wszysko mialo byc dobrze. wiec teraz to juz kompletnie nie wiem co robic;/
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)