Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .: M@rtu$ :.

robilam testy. wiec na tej stronie musze wybrac jeden lektorat z jezyka angielskiego ale ktory?
  • ...:::karolcia:::...

sama już nie wiem, jeżeli sie już zapisłaś to chyba idziesz. ja jak zauwałyłeś mam mały problem bo nie ma grupy na moim poziomie

a ile miałaś punktów. musisz zobaczyć na stronie gdzie robiłaś testy w zakładce oceny jaki jest twój poziom i sie zapisać.
  • ˙·٠♥ ev ♥٠·˙

>Nepomucen napisał
    >Znaczy mówiono ogólnie, że wykłady są od jutra ale
    >zapisy na lektoraty trwają do 5 października. Dlatego
    >ponawiam pytanie czy już jutro mamy lektoraty czy od
    >wtorku?

Mi się wydawało że ten typ mówił, że jutro nie ma zajęć, ale może mi się coś poprzestawiało.
  • Nepomucen

ale przynajmniej widzę, że nie tylko ja nie ogarniam tego do końca. no nic chyba się jutro przejdę dla bezpieczeństwa chyba, że dojdziemy do tego jak jest.
  • .: M@rtu$ :.

wlasnie jak teraz patrze to brakuje grupy z moim poziomem.. a nie zapiesze sie do zaawansowanej..

sz ten sam problem co ja, ja też nie mam gdzie sie zapisaj. ale dzisiaj mówili że będą sie starali o stworzenie mowych grup. mamy jeszcze 6 dni na rejestracje, wiec spokojnie. myśle że sie ułoży.
  • Nepomucen

Jest ktoś z grupy 33 angielski średnio zaawansowany wtorki i czwartki 9-10:30? Są jutro zajęcią czy nie?
  • ˙·٠♥ ev ♥٠·˙

Ludzie z mojej gr piszą że nie ma lektoratów jutro.
  • Nepomucen

>˙·٠♥ ev ♥٠·˙ napisała:
    >Ludzie z mojej gr piszą że nie ma lektoratów jutro.

To by było miło. Czyli rozumiem, że się nie wybierasz?; ) Ale niech ktoś jak coś wie jeszcze potwierdzi
  • ˙·٠♥ ev ♥٠·˙

No raczej się nie wybieram :)
  • ˙·•●Klaudia●• ·˙

Też na którymś z wątków na gronie I roku wyczytałam, że lektoratu ruszają od następnego tygodnia, a jedynie wf są od jutra. Niestety takiego 100% potwierdzenia tej informacji nie mam. Ja nie idę ani na lektoraty ani na wf, bo chce zaliczyć szkolenie z informatyki i mieć to z głowy.
  • ˙·٠♥ ev ♥٠·˙

ale w piątek podobno idziemy już normalnie

a właśnie, kiedy są te szkolenia, wie ktoś??
  • Nepomucen

a są już informacje o szkoleniu informatycznym? Ja mam z samego rana w piątek wf więc raczej nie będzie kolidować. Natomiast no nie wiem jak z angielskim. Jedni mówią, że nie ma inni, że jest. Czyli jak w końcu?? ^^
  • ˙·•●Klaudia●• ·˙

http://www.jezyki.pelnomocnik.uw.ed...
    lektoraty ruszają 5 października
  • Nepomucen

Dziękuję Ci bardzo za tą informacje
  • Nepomucen

To jeszcze dzień wakacji :D idę się cieszyć; )

błagam niech ktoś napisze kiedy, gdzie i o której jest szkolenie z informatyki bo jedyne jakie znalazłam to z BHP i ochrony własności intelektualnej ale one są póżniej.
  • Szymon

Sprawdzana była lista czy coś na tym spotkaniu adaptacyjnym?
    >Kisiell napisał
    >>LWC napisał
    >>
    >>>Co do jutra to nigdzie nie jest napisane, że jest
    >>>obowiązkowe, ale chyba lepiej wpaść :)
    >>
    >>
    >>
    >>
    >>jest obowiazkowe; D jak pobralem plan ze strony to tam
    >bylo
    >>napisane ze obowiazkowe; )
    >>
    >
    >Mój błąd, ale i tak byli chyba wszyscy. Jest ktoś
    >jeszcze wieczorowy (lub dzienny) z grupy C2 ?
    DSM czy DSFiR?

Jeszcze jednego nie wiem, kiedy zaczynają się Oguny?
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)