-
.: M@rtu$ :.
robilam testy. wiec na tej stronie musze wybrac jeden lektorat z jezyka angielskiego ale ktory? -
...:::karolcia:::...
sama już nie wiem, jeżeli sie już zapisłaś to chyba idziesz. ja jak zauwałyłeś mam mały problem bo nie ma grupy na moim poziomie -
a ile miałaś punktów. musisz zobaczyć na stronie gdzie robiłaś testy w zakładce oceny jaki jest twój poziom i sie zapisać. -
-
˙·٠♥ ev ♥٠·˙
>Nepomucen napisał
>Znaczy mówiono ogólnie, że wykłady są od jutra ale
>zapisy na lektoraty trwają do 5 października. Dlatego
>ponawiam pytanie czy już jutro mamy lektoraty czy od
>wtorku?
Mi się wydawało że ten typ mówił, że jutro nie ma zajęć, ale może mi się coś poprzestawiało. -
Nepomucen
ale przynajmniej widzę, że nie tylko ja nie ogarniam tego do końca. no nic chyba się jutro przejdę dla bezpieczeństwa chyba, że dojdziemy do tego jak jest. -
.: M@rtu$ :.
wlasnie jak teraz patrze to brakuje grupy z moim poziomem.. a nie zapiesze sie do zaawansowanej.. -
sz ten sam problem co ja, ja też nie mam gdzie sie zapisaj. ale dzisiaj mówili że będą sie starali o stworzenie mowych grup. mamy jeszcze 6 dni na rejestracje, wiec spokojnie. myśle że sie ułoży. -
Nepomucen
Jest ktoś z grupy 33 angielski średnio zaawansowany wtorki i czwartki 9-10:30? Są jutro zajęcią czy nie? -
˙·٠♥ ev ♥٠·˙
-
Nepomucen
>˙·٠♥ ev ♥٠·˙ napisała:
>Ludzie z mojej gr piszą że nie ma lektoratów jutro.
To by było miło. Czyli rozumiem, że się nie wybierasz?; ) Ale niech ktoś jak coś wie jeszcze potwierdzi -
˙·٠♥ ev ♥٠·˙
-
˙·•●Klaudia●• ·˙
Też na którymś z wątków na gronie I roku wyczytałam, że lektoratu ruszają od następnego tygodnia, a jedynie wf są od jutra. Niestety takiego 100% potwierdzenia tej informacji nie mam. Ja nie idę ani na lektoraty ani na wf, bo chce zaliczyć szkolenie z informatyki i mieć to z głowy. -
˙·٠♥ ev ♥٠·˙
-
-
-
Nepomucen
a są już informacje o szkoleniu informatycznym? Ja mam z samego rana w piątek wf więc raczej nie będzie kolidować. Natomiast no nie wiem jak z angielskim. Jedni mówią, że nie ma inni, że jest. Czyli jak w końcu?? ^^ -
˙·•●Klaudia●• ·˙
http://www.jezyki.pelnomocnik.uw.ed...
lektoraty ruszają 5 października -
Nepomucen
-
Nepomucen
-
błagam niech ktoś napisze kiedy, gdzie i o której jest szkolenie z informatyki bo jedyne jakie znalazłam to z BHP i ochrony własności intelektualnej ale one są póżniej. -
Szymon
Sprawdzana była lista czy coś na tym spotkaniu adaptacyjnym?
>Kisiell napisał
>>LWC napisał
>>
>>>Co do jutra to nigdzie nie jest napisane, że jest
>>>obowiązkowe, ale chyba lepiej wpaść :)
>>
>>
>>
>>
>>jest obowiazkowe; D jak pobralem plan ze strony to tam
>bylo
>>napisane ze obowiazkowe; )
>>
>
>Mój błąd, ale i tak byli chyba wszyscy. Jest ktoś
>jeszcze wieczorowy (lub dzienny) z grupy C2 ?
DSM czy DSFiR?
Jeszcze jednego nie wiem, kiedy zaczynają się Oguny?