Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jest otwarta? skąd wiesz skoro usos nie działa? :D
  • :)->GoSiK<-(:

no to cudnie... Usos - I am lovin' it...
  • .:: Akashia ::.

komuś się udało na cokolwiek zarejestrować??? bo u mnie teraz usos mówi, że "Przepraszamy, trwa optymalizacja serwera"
  • r_afau

bo trudem na chwile udalo mi sie wejsc na strone ale po chwili wyskoczyla informacja: Przepraszamy, trwa optymalizacja serwera...
  • *Carinio* ☺

kurna,czy ktos moze mi powiedziec ile to ma trwac????glowa mnie boli chce spac,ale sie nie zaloguje bo kurna otworza to o 1 w nocy!
  • Anonim

nie widze mozliwosci rejestracji na wyklady ogolne na 5 roku jak:
    Współczesne koncepcje zarządzania
    Teorie Strategii
    Etyka menadŜerska
  • Anonim

bo wszyscy to maja, wiec nie ma sensu sie zapisywac.

a rejestracja na monografy jest ta sama co w czerwcu, wiec pewnie rzeczywiscie wystartuje dopiero od 1.10
  • Anonim

>PWG napisał
    >bo wszyscy to maja, wiec nie ma sensu sie zapisywac.

ale do tej pory zapisywaliśmy sie sami na wszystkie wykłady...
  • Anonim

co semestr, to nowy sposob zapisu? :)
  • Anonim

aż boje sie pomyśleć co będzie za pół roku :D
  • ..:Marcin:..

Dziś miała ruszyć II tura. Jutro będzie wszystko wyjaśnione.
  • Anonim

>anna napisała:
    >aż boje sie pomyśleć co będzie za pół roku :D

ostatnia bitwa z usosem?; )
  • Anonim

> ostatnia bitwa z usosem?; )
    też się jej boję :D jeszcze nas z usosa nie wypuszczą i będziemy tak studiować i studiować jeszcze....

a generalnie rejestracja ruszyła na to samo co w czerwcu; ]

Ok ruszyła II tura na monografy. Jak ktoś się chce przepisać to może, zwłaszcza, jeżeli w pierwszej turze nie udało się zapisać na te na które się chciało. III tura będzie ostateczna. Te które w II będą najbardziej liczne ruszają, a osoby które były zapisane na te mniej popularne w III zapisują się na te które ruszą.
  • neeshka

ok, zapisałam sie na to co chciałam, ale niech ktoś mi powie, dlaczego one wszystkie są w sem zimowym, nawet te które miały być w lenim?!?!
  • Anonim

w czerwcu tez tak było.

Dla "ułatwienia" :P
  • Anonim

Napiszę tutaj choć nie wiem, czy ktoś z 5 roku MSD jeszcze tu zagląda i nie obczajam jak działa giełda na usosie.

Otóż zamieniłbym się chętnie na prognozowanie i symulacje. Konkretnie jestem w grupie czwartek 8:00 u Pana Szałańskiego a interesuje mnie ten sam termin u Zalewskiej. Ktokolwiek??

Dla uzasadnienia i uniknęcia pytań napiszę, że to nie z powodu tego, że się boję czy coś, po prostu chcę być w grupie z kolegami bo sam się boję.

jakby co gg 695620 lub PW na gronie
  • r_afau

to mozna sie zapisywac na mono? u mnie jest info ze gr sa zapelnione
  • Anonim

bo niektóre sa zapełnione. a jeśli w czerwcu zapisało sie an 4 mono, to teraz są wszystkie zapełnione, bo limit wykorzystany. wyrejestruj sie z jednego i zobaczysz że możesz sie przepisac na wiele innych :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)