Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Celina?

wybrać logikę czy geografię ekonomiczną i dlaczego?
  • .:: Akashia ::.

a kim jest ta Kowalska?? ktoś ja zna?; >
  • Türkiye'ye seviyorum!

o nie panią Kowalską to ja odradzam, bardzo antystudencka, miałam z nią zastępstwo przez dwa miesiące na statystyce matematycznej i nie mam z tym żadnych dobrych wspomnień. zajęcia bardzo stresogenne a nie o to chodzi na WuZecie
  • .

a ja mam pytanie co do matematyki. wybrać Psyka czy Zalewską i dlaczego?
  • Anonim

kurdee, geo czy logika??
  • Piotr Gniazdowski

geografia.

a) ciekawie prowadzone wykłady przez prof. Jędrusika. dużo filmów, jego opowiastek ze świata. człowiek z dużą wiedzą i poczuciem humoru!
    b) zadaje dużo pytań. podnieś rękę na auli raz czy dwa w ciągu semestru i odpowiedz choć z jakimś sensem = jesteś zwolniona z egzaminu. zdobądź chociaż z 5-6 plusów i masz piątkę :) sytuacje z roku poprzedniego.
  • C.

up up up.... Psyk czy Zalewska?
  • Anonim

wiadomo czy Psyk sprawdza liste obecnosci na swoich cwiczeniach?
  • Anonim

Dzięki ! no to biorę geo; p
  • tramtaramtam

>C. napisał
    >up up up.... Psyk czy Zalewska?

Zalewska? Nigdy przenigdy! Psyk jest ok. (z Zalewską miałam rachunek prawdopod, zaliczyć łatwo dość, ale denerwujące zajęcia strasznie)
  • Kniaz Jarema

Czy komuś w ogóle się udało zarejestrować na lektoraty ?/ / mi sie nie udaje ciagle zalogować do usos-u ...
  • Per aspera ad astra.

Kniaź.... - da na rejestracji zetonowej.

Ja jestem z IPSIR ale na lektorat na WZ sie zapisałam - gr. 13 we wtorki i czwartki :P
  • Rodrigo vel Enrico

Oczywiście, że się udało Hubercie. Trzeba być po prostu szybkim, wynaleźć sobie odpowiadająca ci grupę jeszcze przed możliwością rejestracji i krótko po 21 się zapisać. Wszystko idzie bezproblemowo.
  • Kniaz Jarema

wiem wiem coś mi się pomieszało, a tak na marginesie my na msem ekonomia czy na ukknja czy wszystko jedno ?
  • ***Dorotka***

Kiedy teraz rusza rejestracja na przedmioty??
  • Piotrek

mam w sumie pytanko odnośnie lektoratów... chciałem się już zarejestrować, ale wyskoczyło mi, że mam rozwiązać ten test poziomujący. Zrobiłem go, wyniki miały być przesłane do USOS'a o 14:00, a nawet teraz nie jestem w stanie się zarejestrować, bo ciągle wyświetla komunikat, że "przedmiot przeznaczony dla osób, które uzyskały ileś tam punktów..." ominąłem coś, czy muszę po prostu cierpliwie czekać, aż prześlą te wyniki?
  • ..:Marcin:..

II tura rejestracji na monografy dziś od 21. Studenci III roku rejestrują się na 2 monografy z semestru zimowego.
  • Anonim

Czy teraz już zapisujemy się na monografy?
  • Anonim

a działa Ci usos? :D
  • Anonim

Usos nigdy mi nie działał ... kiedy miał działać:)
    Rozumiem, ze Tobie też nie
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)