-
Celina?
-
.:: Akashia ::.
-
Türkiye'ye seviyorum!
o nie panią Kowalską to ja odradzam, bardzo antystudencka, miałam z nią zastępstwo przez dwa miesiące na statystyce matematycznej i nie mam z tym żadnych dobrych wspomnień. zajęcia bardzo stresogenne a nie o to chodzi na WuZecie -
-
.
a ja mam pytanie co do matematyki. wybrać Psyka czy Zalewską i dlaczego? -
Anonim
-
geografia.
a) ciekawie prowadzone wykłady przez prof. Jędrusika. dużo filmów, jego opowiastek ze świata. człowiek z dużą wiedzą i poczuciem humoru!
b) zadaje dużo pytań. podnieś rękę na auli raz czy dwa w ciągu semestru i odpowiedz choć z jakimś sensem = jesteś zwolniona z egzaminu. zdobądź chociaż z 5-6 plusów i masz piątkę :) sytuacje z roku poprzedniego. -
C.
-
Anonim
-
Anonim
-
tramtaramtam
>C. napisał
>up up up.... Psyk czy Zalewska?
Zalewska? Nigdy przenigdy! Psyk jest ok. (z Zalewską miałam rachunek prawdopod, zaliczyć łatwo dość, ale denerwujące zajęcia strasznie) -
Kniaz Jarema
Czy komuś w ogóle się udało zarejestrować na lektoraty ?/ / mi sie nie udaje ciagle zalogować do usos-u ... -
Per aspera ad astra.
Kniaź.... - da na rejestracji zetonowej.
Ja jestem z IPSIR ale na lektorat na WZ sie zapisałam - gr. 13 we wtorki i czwartki :P -
Rodrigo vel Enrico
Oczywiście, że się udało Hubercie. Trzeba być po prostu szybkim, wynaleźć sobie odpowiadająca ci grupę jeszcze przed możliwością rejestracji i krótko po 21 się zapisać. Wszystko idzie bezproblemowo. -
-
Kniaz Jarema
wiem wiem coś mi się pomieszało, a tak na marginesie my na msem ekonomia czy na ukknja czy wszystko jedno ? -
***Dorotka***
-
Piotrek
mam w sumie pytanko odnośnie lektoratów... chciałem się już zarejestrować, ale wyskoczyło mi, że mam rozwiązać ten test poziomujący. Zrobiłem go, wyniki miały być przesłane do USOS'a o 14:00, a nawet teraz nie jestem w stanie się zarejestrować, bo ciągle wyświetla komunikat, że "przedmiot przeznaczony dla osób, które uzyskały ileś tam punktów..." ominąłem coś, czy muszę po prostu cierpliwie czekać, aż prześlą te wyniki? -
..:Marcin:..
II tura rejestracji na monografy dziś od 21. Studenci III roku rejestrują się na 2 monografy z semestru zimowego. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Usos nigdy mi nie działał ... kiedy miał działać:)
Rozumiem, ze Tobie też nie