-
MałaAga
>ja sie zapisalam zgodnie ze starym planem i mam ogromna nadzieje, ze trafie na odpowiednia osobe i odpowiednia godzine ...
dla zainteresowanych, wydedukowalam :) ze Grupa 2 dla MSW to Kowalska, czwartek o 17
Karo, grupa 2 jest od 14, bo grupa 1 jest od 11, a grupa 3 od 17:) -
// Aga \\
jedyny przedmiot jaki znalazlam z piatego roku dla msw to prognozowanie i symulacje. wybralam grupe 3 mam nadzieje ze to ta w srode od 17 :)
czy na pozostale przedmioty obowiazkowe nie musze sie juz rejestrowac? bo prawde mowiac w moim usosie nie widnieja :O -
MałaAga
-
-
Anonim
teoretycznie wykłady są jeszcze obowiązkowe (jest ich 4) bo jest z nich egzamin :) -
MałaAga
-
.:Veni Vidi Vici:.
>Bolek napisał
>zapisałem się do grupy 1 czyli środa 8-11, ale chętnie
>się wymienię na czwartek 8-11 do grupy 4, jak ktoś
>chętny to czekam na wiadomość :)
Jestem w C4 i chętnie się zamienię na C1. Napisałam do Ciebie na Pw -
Karolcia
Aga, jestes 100% pewna ??!!
Bo ja sie wyrejestrowalam i zapisalam do Gr, 3 ....
Skad wiesz jaki jest podzial na godziny ?? -
Anonim
-
// Aga \\
-
Karolcia
-
Sebastian
To jak jest w końcu (dla msw), C1 ma z Zalewską, a C2 i C3 z Kowalską? -
..:Marcin:..
-
..:Marcin:..
Odnośnie monografów: osoby, które nie zapisały się na monograf, na którym im najbardziej zależało, niech lepiej poczekają do rejestracji 1 października, niż wybierały byle co. -
-
Rafał
istnieje gdzieś w internecie wykaz przedmiotów specjalnościowych/specjalizacy jnych dla V roku ? -
Anonim
ze strony wz
skoro ruszyły zapisy na spece, to ciekawe kiedy ruszą na resztę obowiązkowych przedmiotów :D -
O
Głupie pytanie może...
wróciłam dwa dni temu z erasmusa i troche nie ograniam jeśli chodzi o zapisywanie się na przedmioty. Rejestracja chyba jest zamknieta. I nei wiem kiedy sie znowu zaczyna. na ten jedyny obowiązkowy przedmiot na V rok. A co jeśli chodzi o te poniedziałkowe wykłady specjalizacyjne? one sa z góry narzucone? nie musze sie na nie zapisywać.. bo monografy to w październiku..
dobra dzięki za jakąkolwiek rade... -
Wydaje mi sie, że powinna się jeszcze rejestracja otworzyć we wrześniu, ale głowy nie dam; /
Jakby co pójdziesz do dziekanatu i Cie przypiszą do jakiejś grupy nie powinno być problemu z tym :)
Na wykłady to tez powinnaś się zapisać, ale zawsze na nie miejsca są. -
O
właśnie pani w dziekenacie dzis zaczęła dramatyzować i mnie przestraszyła... :) -
>O napisała:
>właśnie pani w dziekenacie dzis zaczęła dramatyzować i
>mnie przestraszyła... :)
Niektore są nowe wiec się nie znają :) -
O