Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marek Krzyżanowski

Uprzejmie informujemy, że rejestracje ruszają według następującego harmonogramu:

* Wtorek - 09.06 – drugi rok studiów
    * Środa – 10.06 – trzeci rok studiów
    * Czwartek – 11.06 - czwarty rok studiów
    * Piątek – 12.06 – piąty rok studiów
    * Wykłady monograficzne – 10.06.2009 r.

Wszystkie rejestracje rozpoczynają się o godz. 21.00 Na zajęcia obowiązkowe rejestracja odbywa się poprzez jeden przedmiot, który determinuje całą grupę ćwiczeniową.
    Szczegóły znajdują się na stronach poszczególnych studiów. Ankieta dydaktyczna za semestr letni 2008/09 jest aktywna w USOS do 30 czerwca br.

http://www.wz.uw.edu.pl/aktualnosci...
  • Blackwolf The Dragonmaster

To ja moze tylko sie spytam jak dojsc do miejsca w USOSie zeby sie zarejestrowac OK? :)
    Z gory dzieki za odp.; )

(Tzn chodzi mi o to gdzie jest ta rejestracja w usosie - wchodzi sie chyba w zaklade dla studentów a potem co? [napiszcie paroma krokami jak tam wejsc bo zawsze mysle ze wiem gdzie to jest a potem zawsze nie moge tego znalesc i mi zajmuja miejsce w grupie LOL] :) )
  • .:Veni Vidi Vici:.

No właśnie, gdzie jest rejestracja na monografy? Nie wyświetla mi się ani w rejestracji na przedmioty, ani w rejestracji do grup ani jak klikam na "Pokaż wszystkie przedmioty, na które mogę się rejestrować". A chyba miała ruszyć dziś o 21...
  • Loup

rejestracja na monografy ruszyła:

REJESTRACJA > REJESTRACJA BEZPOŚREDNIA DO GRUP

radzę uzbroić się od razu w cierpliwość :)
  • Anonim

rozumiem, ze miała dziś ruszyć rejestracja na mono, próbna, na semestr zimowy i letni... a gdzie jest na letni? :)
  • !!! K8 !!!

Wydaje mi sie, że pomieszali przedmioty z zimowego i letniego i wyswietlaja sie wszystkie razem bez podzialu; )
  • .:Veni Vidi Vici:.

Nie wydaje Ci się, pomieszali; ) I do tego limit rejestracji to 2 wykłady, tak jakby to była ta właściwa rejestracja,a nie próbna...
  • Jonathan A.

A ja mam limit 4... A co zabawne, na chwile obecna wyrobilem juz 8 monografow.... :-)
  • Anonim

ja zapisałam się na 3....
  • ola ś.

a kiedy beda podane godziny?
  • k-onrad

hmmm... a to nie chodzi o to że to najzwyczajniej w świecie glosujemy na przedmioty i oni ustalą dopiero plan na cały rok tzn. na letni i zimowy semstr?? przynajmniej z ogłoszeń na stronie WZ takby to wyglądało:

UWAGA!
    STUDENCI III ROKU MSD i MSW

Program studiów magisterskich Wydziału Zarządzania UW przewiduje obowiązek wysłuchania i zaliczenia ośmiu wykładów do wyboru – po dwa w każdym z czterech ostatnich semestrów studiów.

Z racji na ograniczone możliwości czasowe i techniczne w siatce zajęć obu semestrów IV roku studiów zostaną uwzględnione jedynie wykłady preferowane/wskazane przez studentów (według kryterium największej liczby wskazań ale nie mniej niż 25).

Dlatego prosimy wszystkich studentów III roku o wzięcie udziału poprzez rejestrację w systemie USOS w uruchamianej 10 czerwca selekcji propozycji wykładów do wyboru i wskazanie dwóch preferowanych przez siebie tytułów wykładów na semestr zimowy i dwóch na semestr letni.

Na wykłady wskazane przez studentów i uwzględnione w siatce zajęć semestru zimowego 2009/2010 zostaną 1 października 2009 uruchomione zapisy – rejestracja poprzez USOS. Odpowiednio podobna rejestracja zostanie uruchomiona przed rozpoczęciem semestru letniego

W załączeniu przedstawiamy propozycje wykładów do wyboru.
  • Bolek

dlaczego wg usosa i strony wydziałowej są różne grupy i ich godziny zajęć ? które są prawidłowe?
  • Anonim

Jesteś pewien, że patrzysz na dobry rok; )?
    W usosie nie ma jeszcze podanych godzin, rejestrujemy się wg planu ze strony wz.

A wie ktoś kiedy rusza rejestracja na specki?
  • kolka

Hmm.. ja mam rejestracje na specke juz uruchomiona...
    za to nie mam na wyklady obowiazkowe.

I mam pytanie. Rrejestracja na prognozowanie i syumulacje na cwiczenia jest dziwna. Na planie WZ mam 5 grup cw , a w usosie sa 3. I to jeszcze jakies dziwne godziny (napisane ze to z zeszlego roku ).... chce sie zapisac na czwartek na 17 do Kowalskiej i nie mam pojecia, ktora to grupa ... ktos cos wie ?
  • k-onrad

wczoraj
  • Anonim

mhm.

A to mozecie mi napisać, gdzie to jest, bo nie mogę znaleźć; )
  • kolka

Dla studentów --> Rejestracja --> Do grup --> Przejdz do starego modułu --> Rejestracja bezposrednia do grup
  • Anonim

>Karolcia napisała:
    >Dla studentów --> Rejestracja --> Do grup --> Przejdz do
    >starego modułu --> Rejestracja bezposrednia do grup

i tam jest tylko to:
    Rejestracja bezpośrednia do grup

Ta część serwisu umożliwia bezpośrednie zarejestrowanie się do grup zajęciowych.
    Twoje rejestracje bezpośrednie do grup

5 rok MSD - przedmioty obowiązkowe 2009Z [2600-MSD5-ob2009Z]

4 i 5 rok MSW i MSD oraz 3 rok DSM wykłady monograficzne 2009Z [2600-MSDMSW-mon2009Z]
  • Anonim

Właśnie tam jestem, ale mam tylko to

5 rok MSD - przedmioty obowiązkowe 2009Z [2600-MSD5-ob2009Z]

4 i 5 rok MSW i MSD oraz 3 rok DSM wykłady monograficzne 2009Z [2600-MSDMSW-mon2009Z]
  • kolka

Z tego, co widze na MSD tez nie ma podanych godzin i cwiczeniowcow z Prognozowania; /
    Czy tylko ja tego nie widze ?
    Jak w takim razie zapisac sie do grupy jak nie wiem na ktora jest godzine ?
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)