-
TomeK
Czy ktoś cokolwiek slyszal/cokolwiek wie? Bo to przestaje byc smieszne, polowa lipca minela, a Dziekan ani na emaile nie odpisal ani ocen nie wstawił :/ -
Anonim
mi rowniez nie odpowiedzial na maile i rowniez brak oceny. w pon wysle kolejnego + dla odmiany zadzwonie do dziekanatu.... -
MeHow
Ja czekam już grubo ponad tydzien na meila zwrotnego. Obawiam sie ze historia bedzie tak jak jest czesto-listy sie zgubily iec trzeba bedzie sie meczyc z dziekanem o wpisanie ocen i dostaniemy oceny dst :/ -
-
TomeK
-
MeHow
-
KiuB
byłem dziś w dziekanacie, dziekan Nowak podobno ma już listy, panie o wszystkim wiedzą i dzisiaj jeszcze przypomną dziekanowi o tej sprawie więc oceny będą lada dzień; ) -
MeHow
uwierzę jak zobaczę ... lada dzień słyszymy niestety od 2 połowy maja ... -
TomeK
Oceny są.
Ja mam wpisane 4.
A jak inni? Jak osoby, które oddawały prace? Zmienił wam? -
KiuB
-
Jonathan A.
Ja tez. Poniekad odpowiada stosunkowi wyniku do wlozonej pracy :D:D
Ale to byla chyba najdluzej wyczekiwana "4". -
MeHow
o i ja mam 4 :-) no to teraz na spokojnie można zakończyć edukację na tym wydziale; p -
M S
To na czym stanęło? Za obecność jest 4 (a miało być 4,5) a za pracę jest... 4 (a miało być 5)?
Pytam, bo byłem na wszystkich wykładach, oddałem pracę i mam 4... Organizacja Dziekana WZ jest zaskakująca... :) -
TomeK
-