-
off
Ok, dla tych którzy oddawali prace...
Prac nie ma - taki typowy magiczny case study, że coś było, a potem tego nie ma.
Do piątku, można składać PONOWNIE prace w sekretariacie głównym ( w dziekanacie u Prof. Nowaka) - przygotuje jutro pudełko i wkładajcie do pudełka !!
Pudełko pojawi się gdzieś przed 13, jak pudełka nie będzie, to nie zostawiajcie prac :P
Do profesora żadna praca nie doszła. ( ubiegając pytania)
I gdybyście mogli puśćcie informacje pocztą pantoflową.
Nie wińcie posłańca :P
-
Anonim
heheheheh Dobre, dobre....
A czy w piątek do jakiejś konkretnej godziny trzeba to oddać?
-
MeHow
a czy może wiadomo kiedy będą oceny z tego w usosie, jeśli ktoś ma zaliczone a nie pisał prac? -
-
Jonathan A.
Ojj Michale, tyle lat juz studiujesz na naszym wydziale, a jeszcze zadajesz tak naiwne pytania.
Jak beda wpisane :D
-
off
-
MeHow
>Kamil Peter H. napisał
>Ojj Michale, tyle lat juz studiujesz na naszym wydziale, a
>jeszcze zadajesz tak naiwne pytania.
>Jak beda wpisane :D
>
niestety na 5 roku nie ma "jak będą wpisane"-tu trzeba walczyć o swoje :/ -
Puti
-
MeHow
no dobra-mamy połowę czerwca-czy ktoś ma już z tego monografu ocenę w USOSie????????? -
Anonim
-
Anonim
-
natalia
-
MeHow
hehe nasz Dziekan reklamuje WZ w telewizji ale wpisać nam oceny do USOSa czasu nie ma ; pp -
justka
-
-
Anonim
zaraz, zaraz to jakiś żart??
Za maksymalną obecnośc miały być 4,5, tak??
A ja z napisaną pracą mam 4:/ Warto ją było pisać, nie ma co!!! -
Gh0sT
-
Pawulon
no ja tez nie,moze tylko ci maja wstawione co oddawali te prace?tylko w takim razie co z reszta?:) -
justka
rzeczywiście ciekawe, praca zamiast podwyższyć o 0,5 obniżyła o 0,5. niezły interes nie ma co :/ -
Anonim
-
TomeK
No to może trzeba wysłać mu email, tak jak to było w przypadku Psychomanipulacji.. ?
ps. ja pracy nie oddawalem i oceny nadal nie mam :( -
blazej
u mnie takze brak oceny, potwierdza to fakt, ze oceny maja chyba tylko Ci, ktorzy oddali prace.