Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciej Koc

Potrzebuje kolosów od Kalwasińskiej z poprzednich lat. Słyszałem że niczym się nie różnią, więc przydało by się je przestudiować przed kolosem, którego termin nagli!!!! HELP
  • Fajkowe Ziele

A co było dzisiaj (we wtorek) na kolosach?
  • eR

hey. jesli ktos mialby zrobione zadania 4,5,7(nowa ksiazka) z materialow to bardzo prosze o przeslanie zdjec/skanow na maila ceczterydsm@gmail.com bedziemy bardzo wdzieczni za pomoc:)
  • Annn

jak wygląda kwestia poprawki u Kalwasinskiej? trudno jest? daje podobne pyt co na pierwszym egzaminie?
  • Anette

JW a czy jest w ogóle możliwość wglądu do własnej pracy? troche zdziwił mnie fakt niezaliczenia w momencie gdy wszystko napisałami większości byłam pewna, mam nadzieje że drugi termin będzie bardziej fartowny
  • Iwona Derlak

hej, mam pytanie czy u Pani Kalwasińskiej była rachunkowość finansowa teraz w tym semestrze zimowym jeżeli tak to bardzo proszę niech ktoś mi napisze na jakich studiach ona ten przedmiot prowadzi ? ewentualnie kiedy jest jakaś poprawa
  • Katarzyna Kowalska

Absolwenta UW chętnie przygotuje do kolokwium bądź egzaminu z Rachunkowości Finansowej. Znam zadania, które obowiązują na egzaminie. Korepetycji udzielam od 3 lat.
    Koszt 40 zł/60 min
    Kontakt 510-406-110 begin_of_the_skype_highlightin g 510-406-110
  • Angelika

czy ktos może wie jak wygląda poprawka we wrześniu up. Kalwasińskiej??
    Jakiego rodzaju zadania są? czy mniej więcej tego typu jak na kolokwiach??
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)