Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>jak tu mnie nie kochać? :-) napisała:
    >czy ktoś wie ile punków trzba miec razem, żeby miec 4?

80% ??
  • Kasia

ja dzisiaj mialam ustny i najpierw byla gadka o studia, ktory semester, skad pochodze, co robie w wolnym czasie, plany zawodowe, opisac zabytki w wawie
    nastepnie podano mi jakis tekst o ochronie srodowiska i musialam go opowiedziec i zadano mi jeszcze pytanie co ja robie dla srodowiska i jakies takie...
  • (;QrczaQ;)

o masz :|

wygląda na to, że część osób będzie miała ustny 21, czyli w the stata day. wie ktoś gdzie trzeba iść żeby to wentualnie przełożyć?
  • Anonim

> >jak tu mnie nie kochać? :-) napisała:
    > >czy ktoś wie ile punków trzba miec razem, żeby miec 4?
    >
    > 80% ??

a nie 75% ?
  • DibbleR

2 pytania:

1. Gdzie te ustne sie odbywają?
    2. To w koncu ile trzeba miec żeby byc zwolnionym z ustnego i skad macie takie info?
  • Pablito

nei ma zwolnien z ustnego, mozesz poprostu nie pojsc i tyle
  • Anonim

tez mi sie wydaje ze 80%
  • Anonim

a na niemieckim trudno było o jakas wysoką ilosc punktów? zeby miec 80% z całosci potrzebuje 35/40 punktów i zastanawaim sie jak to jest trudne.
  • Kasia

ojj trudneee...;) ale generalnie angielski jest latwiejszy od niemieckiego wiec bedzie na pewno latwiej;)
  • I am McLovin

147 to duzo? bo nie ma nigdzie napisane na ile to
  • (;QrczaQ;)

chyba na jakieś 150 więc dużo :)
  • anetka

na 160
  • (;QrczaQ;)

o to mi chodziło; P
  • I am McLovin

o! tzn ze nie musze juz isc na ustny?
  • Anonim

nie musisz, ale wtedy bedziesz miała 3, bo za ustny jest 40 punktów, wiec policzą Ci 147/200.
  • Anonim

zdajcie relacje po angollu! :D:D:D:D
  • DibbleR

147/200 to prawie 75 %... wiec jakie 3? Co najmniej 3+. Ja bede mial trzy bo mam 129/200 = 65%. A nie chce mi sie na ustny isc :D
  • I am McLovin

mi tez sie nie chce isc:) poza tym wyjezdzam a z tego co widze literka "L" bedzie obslugiwana w przyszym tyg
  • sylwia

w jakim przyszłym tygodniu! dziś sa osoby od a-j, więc najprawdopodobniej Ty masz jutro
  • Anonim

Z tym ustnym to moze byc troche mylace. Gdyby bylo tak, ze zalicza 60% z calosci to do egzaminu bylyby dopuszczane osoby z wynikiem nawet 80 pktow, bo przeciez moga dostac 40pkt i miec 60% z calego egzaminu. Wydaje mi sie wiec, ze warunkiem jest 60% z pisemnego(na co wskazuje prog 96 pktow na 160) i 60% z ustnego.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)