Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hubert

między Placem Trzech Krzyży a de Gaullem, wschodnia strona ulicy :)

PS byłem tam, ciasne korytarze mają... :P
  • neeshka

dzięki :]
  • eo; D

a czy ktos tez ma taka sytuacje ze jest w grupie 9-13 kiedy jest egzam z rachunkowosci? i mozna sie bez laski wbijac na grupe pozniejsza na 14 czy jak?
  • eo; D

ok juz doczytalam:)
  • DibbleR

co tam ma w poblizu swoje przystanki? Jakies numerki autobusow poprosze :D

(Któryś z tych moze?: 106 125 155 506)
  • neeshka

wszelkie na plac trzech krzyży i rondo dePalma
  • Sebastian

Obiło mi się o uszy, że po zdaniu egzaminu na poziomie B2 i wyżej dostaje się jakiśtam certyfikat z UW, prawda to czy fałsz?
    :-)

• MSD 227130

Ja zdawałem rok temu B2 z angielskiego i żadnego certyfikatu nie dawali.
  • Anonim

> Ja zdawałem rok temu B2 z angielskiego i żadnego certyfikatu nie dawali.

Rozmawiałąm z moją babką od angola i powiedziała, ze w tym roku dają, napewno w sesji letniej. Mówiła, że trzeba za to zapłącić 80 zł? coś takiego.
    Tylko nie wiem czy trzeba sie udać do Szkoły Języków óbcych?
    i kiedy? w październiku?
  • Ula

czy jest ktoś kto nie pisał w sesji letniej egzaminu z języka... i czy w takim przypadku trzeba było pisać podanie o przesunięcie egzaminu...
    bo ja nie wyrobiłam się z zaniesieniem certyfikatu który mnie zwalniał :/ i nie wiem co teraz.. :(
  • Anonim

ja nie pisalem i pisalem podanie o przesuniecie na rok akademicki 2007/2008 i z tego co wiem to wszyscy, ktorzy teraz nie chcieli pisac to tak robili, nie wiem co sie dzieje jak tego nie zlozylas, pewnie musisz je teraz zlozyc -> zadzwon i zapytaj.
  • DibbleR

na ktorej stronce mialybyc dzis wyniki?
  • :)->GoSiK<-(:

na http://www.uw.edu.pl ---> zakładka dla studentów---> egzaminy certyfikacyjne

jeszcze nie ma wyników, mają być popołudniu; )
  • pawel

już są:
    http://www.uw.edu.pl/pl.php/student...
  • kicia

Komuś wyświetla się cos w zakładce ranking? I niby kiedy maja byc te ustne bo nie widze zadnego harmonogramu gr./
  • ...:::Bombel:::...

Ustne zaczynają się od 17-tego a harmonogramu jeszcze nie ma
  • Romek Iz Wild & Crazy

jest harmonogram na 17.06 z tego co jest to wynika że A-H nazwiska, a dla reszty nie ma na razie
  • Oliwka

Mam pytanie do tych co mieli wczoraj ustny: ile czasu wam zajął ten egzamin, mam na mysli razem z czekaniem na swoja kolej itd. - od wejscia do wyjscia z budyknu
  • Nocarz

Ostatni ludzie wychodzili po 2,5 godziny.
  • K.

moja komisja sie dzis nie wyrobila i... pomimo tego ze siedzielismy od 9- nas nie przyjela... bo o 13 przeciez koncza swoja prace i ble ble maja inne zobowiazania; ] przesuneli nas do komisji innej ktora zaczynala o 14 wiec ogolnie zajelo mi to jakies 5 h :| ale za to weszlam pierwsza lol2 :P
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)