-
Hubert
między Placem Trzech Krzyży a de Gaullem, wschodnia strona ulicy :)
PS byłem tam, ciasne korytarze mają... :P -
neeshka
-
eo; D
a czy ktos tez ma taka sytuacje ze jest w grupie 9-13 kiedy jest egzam z rachunkowosci? i mozna sie bez laski wbijac na grupe pozniejsza na 14 czy jak? -
-
eo; D
-
DibbleR
co tam ma w poblizu swoje przystanki? Jakies numerki autobusow poprosze :D
(Któryś z tych moze?: 106 125 155 506) -
neeshka
-
Sebastian
Obiło mi się o uszy, że po zdaniu egzaminu na poziomie B2 i wyżej dostaje się jakiśtam certyfikat z UW, prawda to czy fałsz?
:-)
-
MSD 227130
Ja zdawałem rok temu B2 z angielskiego i żadnego certyfikatu nie dawali. -
Anonim
> Ja zdawałem rok temu B2 z angielskiego i żadnego certyfikatu nie dawali.
Rozmawiałąm z moją babką od angola i powiedziała, ze w tym roku dają, napewno w sesji letniej. Mówiła, że trzeba za to zapłącić 80 zł? coś takiego.
Tylko nie wiem czy trzeba sie udać do Szkoły Języków óbcych?
i kiedy? w październiku? -
Ula
czy jest ktoś kto nie pisał w sesji letniej egzaminu z języka... i czy w takim przypadku trzeba było pisać podanie o przesunięcie egzaminu...
bo ja nie wyrobiłam się z zaniesieniem certyfikatu który mnie zwalniał :/ i nie wiem co teraz.. :( -
Anonim
ja nie pisalem i pisalem podanie o przesuniecie na rok akademicki 2007/2008 i z tego co wiem to wszyscy, ktorzy teraz nie chcieli pisac to tak robili, nie wiem co sie dzieje jak tego nie zlozylas, pewnie musisz je teraz zlozyc -> zadzwon i zapytaj. -
DibbleR
-
:)->GoSiK<-(:
na http://www.uw.edu.pl ---> zakładka dla studentów---> egzaminy certyfikacyjne
jeszcze nie ma wyników, mają być popołudniu; ) -
-
pawel
-
kicia
Komuś wyświetla się cos w zakładce ranking? I niby kiedy maja byc te ustne bo nie widze zadnego harmonogramu gr./ -
...:::Bombel:::...
-
Romek Iz Wild & Crazy
jest harmonogram na 17.06 z tego co jest to wynika że A-H nazwiska, a dla reszty nie ma na razie -
Oliwka
Mam pytanie do tych co mieli wczoraj ustny: ile czasu wam zajął ten egzamin, mam na mysli razem z czekaniem na swoja kolej itd. - od wejscia do wyjscia z budyknu -
Nocarz
-
K.
moja komisja sie dzis nie wyrobila i... pomimo tego ze siedzielismy od 9- nas nie przyjela... bo o 13 przeciez koncza swoja prace i ble ble maja inne zobowiazania; ] przesuneli nas do komisji innej ktora zaczynala o 14 wiec ogolnie zajelo mi to jakies 5 h :| ale za to weszlam pierwsza lol2 :P