Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to jest chyba tak, ze wraunkiem dopuszczenia do ustnego jest 60% z pisamnego, a warunkiem zdania całości 120/200. wiec jak ktos ma te 120 w tym momencie to isc na ustny chyba nie musi.
    najlepiej zadzwonic czy cos i sie dowiedziec, bo skoro nawet miejsca egzaminu nie podali, to nie nalezy sie spodziewac ze warunki zaliczenia nam objawią; /
  • DibbleR

no wyraznie pisze jak wół na tej stronce na samym dole http://www.uw.edu.pl/strony/certyfi... :

"Egzamin jest dwuetapowy: do egzaminu ustnego dopuszczeni są kandydaci, którzy uzyskali minimum 60% wyniku z testu pisemnego.
    Próg wymagań do Certyfikatu UW wynosi minimum 60 % wyniku punktowego całego egzaminu."

Wiec to dla mnie brzmi jednoznacznie.
  • Anonim

fajnie
    a ktos znalzł info ile % na 4?
  • MGR .

kobieta na lektoratach mowila ze ustny jest obowiazkowy,wiec lepiej go sobie nie odpuszczac.Czy ustne sa na ul.NŚ w Instytucie Anglistyki??
  • Anonim

tak obstawiamy
  • neeshka

juz są terminy ustnych, które mozna skwitowac jednym słowem ...one!!! akurat w czasie rachunkowości mam :/
  • Aniek

nie martw się nie jesteś sama. mi też sie pokrywa... dzwonię i dzwonię do tego Instytutu Ang i albo zajęte albo nie odbierają... i co teraz robić? przychodzić na 9 i prosić żeby zapytali na początku czy czekać na info tak jak z niemieckiego (że osoby, które nie mogą w swoim dniu, to przychodzą ostatniego?:((((((((
  • neeshka

no ja na szczęście dodzwoniłam sie 'juz' za 5 razem i kobieta opowiedziała, ze moge przyjśc na inny termin, który mi odpowiada, ale koniecznie do swojej komisji
  • Aniek

dodzwoniłam się!!!! miła pani powiedziała mi, że w takim przypadku należy przyjść na początek pytania lub ostatniego dnia, tylko oczywiście w tych godzinach co pierwotnie się miało (tak właśnie jak z niemca jest) ale oczywiście lepiej jeszcze sobie zadzwońcie tam. jeśli ktoś nie ma nr to podaję: 55-314-22.
  • MGR .

Egzamin przyjemny,wszyscy zaliczali.Tematy : rasizm,generacja mamisynków, doping w sporcie... ale przez połowe czasu (ok 5 min) temat dowolny głownie o hobby i studiach.A no i 4 od 156pkt.Powodzenia
  • Anonim

bardzo fajną komisje miałam.
    pytanie o studia i hobby, o to jak mam zamiar to w przyszlości połączyć i takie tam.
    nagłówki artykułów które wylosowałam: has tv gone too far i the science of happienss: what makes our heart sing?
    musiałam powiedziec co moze byc w takim artykule, a potem juz pytania luzno z nimi związane, wiec np. czy ogladam telewizję, co czyni mnie szczesliwą.
    w sumie mam wrazenie ze siedziałam tam tylko jakies 5 min.
    wpis dostaje się od razu.
    pokazali mi skale ocen i bardzo załowali, ze nie mogąmi postawić 4,5 :D
  • Paweł

strata czasu, pol dnia siedzenia pod drzwwiami no ale juz w srodku bylo fajnie, pozartowac mozna, ludzi poznac itp.
    najtrudniejsze z tego egzaminu to znalezienie sali, pozniej to juz z gorki:) smiesznie to wyglada jak ludzie lataja dookola budynku po kilka razy:)
  • Anonim

do mnie pijesz :P?
  • Paweł

przykro mi nie jestes rekordzistka w ilosci kolek ale tez ich kilka zrobilas:)
  • specjal :)

a wchodzi się w kolejności tak jak na tej liście, czy każdy kiedy chce?
  • Paweł

to zalezy czasem jest burdel i jak sie chce a u mnie w grupie to jakas panna zrobila liste spoleczna i zaznaczala kto byl kto next itp.
  • Anonim

u nas wchodzilismy sobie jak chcielismy.
    do bójek nie doszło.
  • Anonim

malo tego, byli ludzie wg nazwiska zapisani na jutro a zdawali sobie dzisiaj, bo komisja sie zgadzala na to, ogolnie nie ma wiekszych problemow i nie ma czego sie obawiac; )
  • neeshka

a gdzie dokładnie jest ten nowy świat4? jak tam dojśc/dojechać? czy szukanie sal na prawde jest takie straszne? :]
  • Anonim

zaraz obok ronda de gaulle'a, na prawo jesli idziesz od marszałkowskiej. obok sklepu lacoste.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)