- 1
- 2
-
Kasia
Hej,
mógłby ktoś napisać tematy do pracy pisemnej z Geografii regionalnej? -
k.
ja też poproszę. i czy trzeba było na to chodzic? sprawdzane obecnosci byly? pliz o info nt zaliczenia -
Agatka
tak naprawde jeszcze nie wiadomo jak będzie wyglądało zaliczenie napewno to będzie praca ale do kiedy będzie trzeba ją oddać to wyjaśni się dopiero po świętach bo istnieje możliwość przedłużenia tego monografu i będzie się liczyło to jako dwa oddzielne monografy -
.:: Akashia ::.
ale jedną pracę będziemy pisać? chociaż to pewnie też nie wiadomo?
<obecności nie sprawdzał> -
-
Marcin
Jeżeli ktos bedzie chodzil dalej (jako drugi monograf), to bedzie jedna praca -
A_De_A
> ♥ Kasia ♥ napisała:
>Hej,
>mógłby ktoś napisać tematy do pracy pisemnej z Geografii
>regionalnej?
oto i one:
1. Reportaż o dowolnym miejscu w kraju czy na świecie (na około stronę a4) do tego zredagowanie małej, krótkiej informacji reklamowej regionu, kraju, gdzie leży to opisane przez nas miejsce
2. program wycieczki do Polski ( z uzasadnieniem) dla cudzoziemca, ma to być wycieczka studyjna (czyli zwiedzanie z nauką), wybrać konkretną grupę narodowościową i konkretnie co się chce im pokazać i dlaczego
3. zaplanować rozwój lub powstanie centrum turystyki kwalifikowanej w kraju. Ma być wybrane realnie istniejące miejsce
*obiło mi się o uszy że jeszcze jest coś takiego, że przed ostateczną oceną będzie można raz poprawić pracę. tzn jak oddamy to on jeszcze ma powiedzieć co należy w niej zmienić, oddajemy poprawioną i dopiero wtedy ją ocenia^^ -
Fajkowe Ziele
Reportaż na a4? Przecież to niemożliwe! 4 razy a4 to minimum. Już wiem, co ja będę zmieniać: "Pani to skróci, Matko Święta!" :) -
Kasia
-
A_De_A
to mi się już niestety o uszy nie obiło, niemniej jednak słyszalam że ma to być KRÓTKIE:) -
eo; D
-
<CIN>
-
Anonim
-
MałaAga
PODOBNO ten monograf moze trwac do końca semestru i wtedy zostanie to potraktowane jako 2 monografy:)
tylko nie wiadomo co trzeba zrobic, a i zalezy to ilu będzie chetnych:) -
pawel
Geografia ma trwać do końca semestru, ale potem będzie to prowadzone jako drugi monograf, co ma się nazywać "Atrakcyjność a gospodarka turystyczna regionu".
Ostatnio dawał listę i jak ktoś chciał się zapisać na ten drugi monograf to się stawiało znaczek przy nazwisku, ma chyba dawać listę też na kolejnym monografie, nie trzeba być osobiście, znajomy może was zaznaczyć.
Jako, że będzie to drugi monograf to będzie też druga praca do napisania. Obie można bodajże oddać na koniec semestru, bo jak powiedział, już kilka osób oddało tą pierwszą pracę ale i tak sprawdzi je na koniec bo chce mieć porównanie z innymi pracami.
Temat drugiej pracy to "Zagospodarowanie turystyczne regionu"-bilans uwarunkowań. Jakoś tak w każdym bądź razie :) Ma to być po prostu koncepcja zagospodarowania turystycznego, wypromowanie turystyki w jakimś mało znanym regionie, na obszarze mało atrakcyjnym. Plusy minusy, jak tam rozwinąć turystykę, jakie inwestycje, wady i korzyści zainicjowania tam turystyki.
Czyli np. z pustyni albo jakiegoś zdegradowanego obszaru chcemy zrobić obszar aktywnej turystyki. -
pawel
ktoś może wie jaki jest konkretny termin do oddania tych prac? albo coś mówił o tych pracach?
bo później już nie chodziłem -
.:: Akashia ::.
"Studenci - słuchacze wykładu "Geografia regionalna turystyki" proszeni są o oddanie prac zaliczeniowych 22 maja 2009 r. przed g. 14.00 w Auli C lub najpóźniej 29 maja 2009 r. przed godz. 14.00 w AuliC.
Stefan Kałuski
Data publikacji informacji: 15.05.2009" -
A_De_A
-
Anonim
-
ivo
witaj w klubie, ja zamierzam wyslac je mailem do srody, a potem przyjsc na wszelki na zajecia w piatek z wydrukowanymi pracami. czyli jesli dobrze rozumiem jeden z 3 temastow podanych wyzej i druga praca to to zagospodarowanie regionu? -
Jerry Jerry
>ivo napisał
>witaj w klubie, ja zamierzam wyslac je mailem do srody, a
>potem przyjsc na wszelki na zajecia w piatek z wydrukowanymi
>pracami. czyli jesli dobrze rozumiem jeden z 3 temastow
>podanych wyzej i druga praca to to zagospodarowanie regionu?
Czy mógłby mi ktoś podać maila do niego? Bo nie oddałem pracy 29 maja i chce mu podesłać jeszcze... myślicie że przyjmie?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne