Wydział Zarządzania UW [5359]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agnieszka :)

jeżeli ktoś ma zaliczoną jedną z tych części to pisze tylko to co ma niezaliczone!
  • Anonim

Zatem, Pan Profesor Wierzbiński doszedł do wniosku, że będziemy pisać obie części (czyli tzw. całki oraz rozkład normalny) razem. Rzecz jasna, jak to od zarania dziejów bywało u Profesora, w przypadku zaliczenia jakiejkolwiek części, pisanie jej ponownie jest niepotrzebne. Ba! jest to nawet nadgorliwość!; ).
    Termin zostanie podany najpóźniej na ostatnich zajęciach ze staty.

P.S.: uprasza się o nie sugerowanie się mym nickiem; )
  • Anonim

A za pamięci...
    Dla Tych którzy piszą zmienne losowe ciągłą.
    Radzę przećwiczyć badanie gęstości funkcji.
    Jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniemy funkcje która nie jest funkcja gęstości.
    Ilekroć Profesor wspomina o takich niespodziankach, istnieje naprawdę duża możliwość, że się takowe pojawią na egzaminie.
  • ..::Karol::..

Może dzisiaj coś się wyjaśniło ? :) Termin 22 czerwca aktualny ?
  • Anonim

wieczorem sa zajecia wiec pewnie potwierdzi ale o terminie na 22 czerwca mowil juz tydzien temu tak jak wyzej jest wspomniane a skoro to ma sie odbywac na krakowskim i zarezerwowali audimaxa to sadze ze to ostateczny termin kwestia tylko podzialu na grupy i godziny
  • Anonim

Obstawiam, że przeciągu 4, 5 dni przed 22 czerwca dokładne informacje co do godzin pojawią się na tablicach informacyjnych pod dziekanatem.
  • // Aga \\

zapytajcie jak z osobami ktore maja juz zaliczona jedna czesc z tego drugiego kolosa

piszemy tylko zadania z tego czego zaliczylismy i sami mamy je wylawiac z kolosa czy jak???

kolos 22 bedzie skladał sie z 2czesci

jak ktos ma rozklad normalny NIEZALICZONY to pisze tylko rozklad....a jak nie ma nic zaliczonego to pisze calosc!
  • // Aga \\

zeby bylo jasne ( dla mnie :) ) byla zmienna skokowa, teraz ma byc zmienna ciagla i rozklad normalny. jesli zaliczony ma sie rozklad normalny to pisze sie tylko zmienna ciagla

bo dzis jakas dziewczyna mnie nastraszyla ze nasze prace z ubieglego roku sie gdzies zapodzialy i piszemy calosc ... mam nadzieje ze to jedynie jakas plota :))
  • I am McLovin

w sumie chcialam sobie zostawic to na wrzesien ale jak do kolosa jeszcze tyle czasu to moze sprobuje..:)
    w kazdym razie nie pisalam jeszcze NIC, takze czy bede mogla 22go napisac calosc??
  • I am McLovin

dodam ze na cw tez nie chodzilam:]
  • Anonim

co do terminu kolokwium w sensie rozpisanych godzin poajwic ma sie info na dniach (ale wiecie jak to bywa) w kazdym razie jezeli komus koliduje to z innym egzaminem bo niestety jest na warunku czy cos tam to nawet jak zostana ustalone grupy na konkretna godzine dla poprawkowiczow to moze przyjsc do innej dowolnej co nie zmienia faktu ze nadal bedzie to 22 czerwca bo wtedy wszyscy pisza
  • ..::Karol::..

Mógłby któs napisać o której godzinie jest egzamin 22 czerwca ? Głównie chodzi o rozkład normalny. Dzięki
  • Anonim

to jest cale info

http://www.wz.uw.edu.pl/wykladowcy,...

ale co do podziału na rozkład normalny i zmienna ciagla to trzeba uderzyc z pytaniem do psyka albo wierzby jak to liczyc

rozpoczyna sie zmienna ciągła 1h a potem rozklad kolejna godzine
  • // Aga \\

a czy ma ktos przyklad tego jakie zadania moga sie pojawic? bylam przygotowana na pierwsza czesc, uczac sie z egz z lat ubieglych. niestety okazalo sie ze doszly zadania ktorych wczesniej nie bylo, efekt byl taki ze czesc byla na maxa czesc na zero rozwiazana. mozna i tutaj spodziewac sie jakichs nowosci? jesli tak to jakich?
  • Carla

nikt na te pytania co były nie był przygotowany:) bo nic nie robiliśmy takiego na zajęciach dla grupy wyrównawczej;/ można się więć spodziewać znowu niespodzianki:)
  • Radosławek

nie pamiętam zeby były jakies zadania na 1 części których nie robilismy na wyrównawczych... raczej wszystkiego mozna było sie spodziewać
  • Emilia

ja też byłam raczej zaskoczona.
    Wiecie może jak wygląda zaliczenie? słyszałam, że średni z 3 części (jeśli się pisze 3) ? To prawda?
    I można przyjść w pon na którąkolwiek godzinę? nawet na 18 do wieczorowych?
    Psyk nie odpisuje
  • Anonim

w tej rozpisce w ogloszeniach psyka (patrz link wyzej) jest dokladnie napisane kto gdzie i kiedy, ale wierzba mowil ze jak ktos ma egzamin w tych samych godzinach to moze ewentualnie przyjsc do innej grupy
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)