-
btk
>~MaRta~ napisała:
>>btk napisał
>>Legitymacje będą pewnie dopiero po rozpoczęciu roku
>>akademickiego, więc nie liczyłbym na sierpień; )
>
>ale mi chodzi o tą co mam ze starej szkoły :D dlatego
>pytam się kiedy trzeba złożyć papiery bo jak można
>później to wtedy nie oddam mojej legitki :P
Lepiej zadzwoń. Mnie zabrali legitymację przed obroną, więc na nową czekam tutaj :)
Złożyłem na zarządzanie ochroną zdrowia. -
Anonim
>Stefan napisał
>>.Lena napisała:
>>podanie o ponowne rozpatrzenie? czyli jak go nie złoże
>to
>>nie wezmę udziału w II turze ?
>>trzeba je złożyć osobiście?
>
>Jak nie złożysz, to nie weźmiesz udziału w 2 turze.
>
>Tak było od zawsze, a jeśli w tym roku coś się
>zmieniło, to zaraz pewnie Magda (nasze guru rekrutacyjne)
>na pewno napisze tutaj informację.
>
>Nie trzeba składać osobiście.
haha
dziękuje Ci bardzo Stefanku (bo chyba chodzi o mnie; p )
zatem guru rekrutacyjne przemawia :P
nie ma II tury, na zarządzaniu załatwiamy RAZ a Dobrze; )
jest możliwość odwołania - ALE
od czego chcecie się odwoływać skoro nie dostaliście decyzji ? IRK to zło...
dostaniecie informacje POCZTA ta taka z listonoszem, do domu, o tym, że nie zostaliście przyjęci i
następnie macie 14 dni na odowołanie się od tej decyzji. można składać je osobiście najlepiej z xero matury w punkcie lub wysłać pocztą.
odwołania adresujemy do komisji rekrutacyjnej.
jeżeli chodzi o lekarza - bo widziałam kątem oka że są jakieś problemy - TO MUSI BYĆ wszystko jedno od jakiego, może być nawet ginekolog, musi tam być napisane, że kandydat jest zdolny do podjecia studiów. powinni dawać wam taki świstek w LO razem z karta przebiegu choroby pacjelnta; p
a i pamiętajcie, że składając dokumenty MUSICIE MIEĆ ZAŚWIADCZNIE O DOKONANIU PRZELEWU 80 ZŁ.
tłumaczenie że wpłyneło i widać w irk mnie nie rusza bo jak napisałam IRK to zło...
no i chyba wszystko...
a!
wyniki z uzupełniających magisterskich będą w IRK we wrześniu.
ok 7.09
-
Stefan
O i właśnie tej Magdy się słuchajcie :)
I składajcie odwołania - nigdy nie wiadomo :D
>Bardzo dziękuję za pomoc.
>
>A lektorat liczy się do średniej na studiach?
>Czy ewentualnie można zwolnić się w ogóle z języka certyfikatem? Tak, żeby mieć więcej wolnego...; )
Zapomniałem dodać.
Ocena z lektoratu liczy się do średniej do momentu, w którym zaliczysz obowiązkowy egzamin z języka angielskiego na poziomie B2. Po egzaminie do średniej (tej, która jest wyliczana do stypendium) liczy się tylko ocena z egzaminu.
Natomiast do oceny na dyplomie wliczają się wszystkie oceny uzyskane przez Ciebie na studiach.
Nie ma możlwości zwolnienia z lektoratów - żeby zostać dopuszczoną do obowiązkowego egzaminu z języka angielskiego musisz mieć zaliczone 4 semestry dowolnych lektoratów.
Egzamin można zaliczać certyfikatami. Lista certyfikatów i przelicznik ocen znajduje się na stronie Szkoły Języków Obcych UW.
Pozdro -
-
Czaki
>** Trish ** napisała:
>jeżeli chodzi o lekarza - bo widziałam kątem oka że są
>jakieś problemy - TO MUSI BYĆ wszystko jedno od jakiego,
>może być nawet ginekolog, musi tam być napisane, że
>kandydat jest zdolny do podjecia studiów. powinni dawać
>wam taki świstek w LO razem z karta przebiegu choroby
>pacjelnta; p
>
>a i pamiętajcie, że składając dokumenty MUSICIE MIEĆ
>ZAŚWIADCZNIE O DOKONANIU PRZELEWU 80 ZŁ.
>tłumaczenie że wpłyneło i widać w irk mnie nie rusza bo
>jak napisałam IRK to zło...
a czy zaświadczenie od lekarza można ewentualnie donieść w innym terminie, np. we wrześniu czy musi być złożone d0 17 lipca?
-
Anonim
Ja byłem dzisiaj skladac papiery i wymagali bezwzglednie wszystkich dokumentow.
btw. Mam takie info, bo jak byłem to zasłyszałem ze w tym roku kandydaci na WZ maja na ogol wiecej punktow niz w poprzednich latach, mimo nizu i trudniejszej matury. Takze pewnie progi beda wyzsze niz w poprzednich latach -
K1000
Ja mam problem z oryginałem świadectwa, a raczej z zaświadczeniem, że znajduje się na innej uczelni. Rekrutacja na SGH się już skończyła a wyniki mają być 22 lipca (czyli po składaniu dokumentów na UW) i może wtedy ewentualnie dziekanat będzie otwarty. Jak na razie nikt tam nie urzęduje. No i co robić? Magdo ratuj!;) -
Anonim
zaświadczenie od lekarza MUSI BYĆ DO 17 LIPCA !!!!!
a czemu zostawiłeś oryginał świadectwa na sghu ? :>
było dzisiaj kilka osób w podobnej sytuacji i niestety MUSICIE przynieść zaświadczenie z sghu, ewentualnie podmienić u nich oryginał z odpisem.
napewno ktoś tam urzęduje, nie wyobrażam sobie, żeby nie.
próbować! działać !
-
K1000
>a czemu zostawiłeś oryginał świadectwa na sghu ? :>
>było dzisiaj kilka osób w podobnej sytuacji i niestety
>MUSICIE przynieść zaświadczenie z sghu, ewentualnie
>podmienić u nich oryginał z odpisem.
Bo jestem tam na drugim roku:> no okej będe jeszcze próbował się tam dodzwonić. A czy ktoś może wypisać te specjalizacje? bo moje pytanie pozostało bez odpowiedzi;] -
kasia
a jak bardzo aktualne musi być to zaświadczenie? ubiegłoroczne wystarczy, czy muszę się fatygować po nowe? -
Anonim
musi byc nowe.
jakie specjalnosci ?
na licencjacie nie ma specjalnosci. -
Nie ma takiej opcji...
-
>Nie ma takiej opcji... napisała:
>A na studiach II stopnia magisterskich jakie są
>specjalności?
Na stronie jest wszystko napisane :)
Specjalność prowadzona na Magisterskich Studiów Menedżerskich w trybie wieczorowym
Zarządzanie przedsiębiorstwem
-
Nie ma takiej opcji...
No właśnie są rozbieżne info bo w irku są
Specjalności:
Bankowość, ubezpieczania i rynek kapitałowy, E – biznes, Zarządzanie międzynarodowe, Zarządzanie przedsiębiorstwem - w tym specjalizacja - Zarządzanie w turystyce, Zarządzanie publiczne – w tym specjalizacja Zarządzanie w ochronie zdrowia, Rozwój potencjału społecznego, Marketing.
Dlatego pytam aby się upewnić:) -
-
-
Nie ma takiej opcji...
-
ania_kapsel
Mam prośbę o wyjaśnienie mi pewnej sprawy.
Miałam 422 pkt, nie dostałam się ale ponieważ zabrakło mi tylko 8 to zadzwoniłam do biura rekrutacji zapytać się jak wygląda sprawa z odwołaniem. Powiedziano mi, że mam je już teraz przywieźć i czekać na decyzję. Wczoraj pojechałam specjalnie do Warszawy by złożyć to odwołanie, a na miejscu powiedziano mi, że odwołania składa się dopiero gdy dostaniemy w liście informacje o nieprzyjęciu. Owszem, odwołanie zostało przyjęte. Jednak czy jak dostanę list od WZ mam je jeszcze raz przesłać pocztą razem z kopią świadectwa?
I co w przypadku gdy do 17 lipca nie zostaną wypełnione wszystkie miejsca? Następne osoby z listy dostaną informacje o składaniu papierów przez IRK? Czy dopiero odwołania będą się liczyły? -
Mastanar
Jak złożyłaś to już więcej tam nie lataj z kolejnym. Nie ma czegoś takiego jak uzupełnianie listy. Specjalnie jest przyjętych dużo więcej ludzi żeby nie robić kolejnych tur. A jak dostaniesz informację, że rozpatrzono pozytywnie podanie i Cie przyjęto to lecisz z papierami i je składasz. -
.Lena
no własnie to jak to z tym jest? odwołanie teraz czy po otrzymaniu listu? -
~MaRta~
to zaświadczenie od lekarza dotyczy też tych co chcą iść na mgr? bo na stronie tam nic o tym nie ma... -
>.Lena napisała:
>no własnie to jak to z tym jest? odwołanie teraz czy po
>otrzymaniu listu?
Po otrzymaniu listu masz prawo złożyć odwołanie, masz na to 14 dni :)